35

Какво каза?

преди 2 години

Рестантьорите били "трудещи се хора и бизнесмени"

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28, ами тогава сега ДДСто 22% и спиране на всички отчисления към този сектор :) И следене яко до дупка! Щот тоя сектор не е сив, направо е черен! Хайде фалит и да се приключва с мрънкането ви! Дебелокожи извратени ***!

33

Jojo

преди 2 години

Евала, Ресторантьорите, не спряхте да стеняте А като 30г осигуровките са на минималната - всичко е точно. Важното е надценка да има, и да се върти леа

32

ГЛАДЕН.БГ

преди 2 години

НЕ СЕ НАЯДОХА ТИЯ ЕЕЕЕЕЙЙЙ!

31

Петър

преди 2 години

Заради масовото премахване на мерките най-много до месец ще се увеличат болните и после през май да се чудим как учениците ще ходят на матури и балове, а студентите как ще им бъдат изпитите

30

Анонимен

преди 2 години

Млък, кръчмари! Вие искахт даже фашистки сертификати. Бойкот до дупка на фашистките слуги!

29

Е,

преди 2 години

Този в Банско ,на който му откраднаха 350хил.лв. в тайник ,ще протестира ли ?Иска ли помощи или ще фалира?

28

Анонимен

преди 2 години

Йдйдйдйдйдкскслддл

27

Анонимен

преди 2 години

ами излезте да протестирате бе! 300 000 човека сте! Видя се, че простокиро и от много по-малко хора се плаши и бяга в мазето на козяк! Но не.. вие сте поредната поръчкова гилдия, която играе с управляващите и после реве като на...бана булка! Няма да забравим, че бяхте първите, които поискахте и валидизирахте сертификатите и до последно искахте задължителни сертификати за всички! Заслужавате си фалитите!

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нещо,което не съм Ви споделял. Малко ,след като започна Ковидеврейщината ,си вдигнах rъзо и прескочих до Ирун,границата с Франция. Купих си намордник и при всяко влизане в обществено еди-какво си лаех .Мой си начин да протестирам. Те пък разни полицайки взеха,че се изповлюбиха в мен. Не им се отдадох. Поисках родословно дърво на всяка от тях. Правя любов само с нееврейки . С еврейка любов не може да се прави. Немат чувства.

25

Анонимен

преди 2 години

Кръчмарите не ме интересуват. Ние си затриваме икономиката, но трябва да мислим за едни измамници, защото са гласовит. Айде сеектир! Може да се наложи и да работите, кръчмари! Като мен!!!

24

Анонимен

преди 2 години

До Ами....А за кой да протестирам? Щото ти не стига XXX-а ли? Или щото ти е тънка краставицата? Що даваш акъл, като нямаш такъв?

23

Вие си ги избрахте

преди 2 години

Без коментар.

22

Анонимен

преди 2 години

Айде бе!

21

Ами....

преди 2 години

мръднете си задниците и протестирайте един път и вие! Стига само мрънкахте! Нека ви вдигнат и ДДС пак на 20%! Видиотени нищоправещи! Мрънкачи до безобразие!

20

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Дюнерджийниците ресторантьорство ли са? На "Захарна фабрика" има обект на сирийската гнусна фирма "Аладин"чиито собственик е заклет педофил . Вътре бачкат ***.Имале един мanraл,който си Миеле краката върху шишовете с пилета. Аз повърнах само десет пъти. После претръпнах и се влюбих в капиталистическото налазило ни греко-труско ресторантьорство. Моля ченгетата да проверят дали съм прав или не. Ако въобще има Българи в Полицията.

19

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам след края на помощите да им вдигнем ддс-то на 45% да си върнем парите

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Зад "Свети Седмочисленици" в София има едно проклето място. Там,в дворчето на педофилницата,където за последно ме арестуваха,понеже съм клатил заплашително нож на педофили ,има заведение със стълбици. Вътре църна туркиня храчи магии връз ядене. Така било се правило,казва. Тая същата извратенячка турко-еврейска бе същата,дето повика еничарите с униформи да ме арестуват. Питайте еничарите какво изписах на стените в килията.Та к'во да правим с магьосничката турска ресторантьорска?

17

морски

преди 2 години

Напудрените закусвални никога няма да станат ресторанти. Дори и надписа "BEST" пред името да е с най-големи букви. Летовниците си носят храна или купуват от топлите витрини. Мина времето, когато се правиха лесни и бързи пари от кръчмета. Клиентите се усетиха...

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Споко бе,ресторантьори,Хабиби Бен Петков ке ви даде субсидии да раните еврейскио украинските джикофръгляци и крокотаци дето са налазили в Родината ни. Даже публичните домове,държани от братята по кръв турци на украинците ще бъдат част от поредната еврейска,пардон,европейска програма за интеграция. Да въ съ изсъскам у ниедните съсъди еврейски нацистки кирливи!