25

до 16

преди 2 години

Ако я направя под 55 градуса никой на село не ще да я купи!Казват,че било паток.И гледам да подържам селският стандарт-58-60-62 градуса.Иначе трябва нагодина да я препичам!

24

до 21

преди 2 години

Рентгеновите и гама лъчи не предизвикват вторична радиация.В гимназията се учеше физика и беше интересно.А вие защо не учехте бре хора????

23

до 23-Тео

преди 2 години

При дестилацията в дестилата-водката няма радиоактивни елементи.Ето това е тънкият номер.Просто и гениално.Руснаците - не знам какво да кажа.Воиниците им се разхождаха покрай саркофага на реактора все едно,че са в някой московски парк.Колко ли от тях са още живи-обзалагам се половината или по малко.Явно там в армията постъпват тези които изкарват най ниските оценки в училище.Затова и виждаме такива зверства над мирното население в Украйна.

22

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам каква им е била идеята.Спирта се състои от въглеродни,кислородни и водородни атоми.При дестилацията само те остават.И понеже не са радиоактивни това е един от малкото продукти които евентуално са безопасни.Сега обаче съм съгласен,че нивата на радиация са се повишили и ефектите ще са неясни.Руснаците постъпиха подло,както и през 1986-та!

21

Teo

преди 2 години

Нещо не ми е ясно - дарявали са печалбите от спиртната си напитка на хората, на които по принцип принадлежи реколтата, но дошли лошите руснаци, изпили водката и изорали земята, и сега няма реколта няма и водка! Ейййй, много лоши тез руснаци бе, ей! А факта, че реално тази фирма очевидно е окупирала земята на хората и не им плаща рента, а се разплаща с печалбите, които сама тя си определя, не се споменава, нали?А печалбите са имагинерна единица - въпроса е какво карат шефчетата - майбах или сеат!

20

Анонимен

преди 2 години

ще има по-малко мутанти на тоя свят

19

филип ейджи

преди 2 години

ще е отлежала като българската ракия в рентгена!

18

Споко ,бе...

преди 2 години

Русофилити ше я изкъркат со се радиоактивния цезий...ха,ха,хааааааааааа....нема лабаво!

17

Анонимен

преди 2 години

Ще се изпий кво толкоз

16

Анонимен

преди 2 години

А Джони Смит още в клиниката за алкохолици ли е?35 г е поркал като английска група на Слънчака.Ама без пари.

15

Анонимен

преди 2 години

Водката става единствено за дезинфектант

14

Ямболски цървул

преди 2 години

Никаква водка не ми е харесвала.Каквато и да марка.Става за миене на крака и е женско питие. Признавам домашна ракия над 43% ,мастика и абсент.

13

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука за американска водка, произведена в 404! Пия само руска водка!

12

Анонимен

преди 2 години

Да живее и просперира БСП и да измести Киро, че хората нещо не го харсват!

11

наздарове

преди 2 години

Ех Смит,Смит,кух си като всеки тексаски кравар!Какво ще се пие ли-то е ясно!Кото погледнеш литровката отпред Московская отзад Сталичная!Това е фашингтонски животновъде.Може с агурчики ако има,ако не с вадой!Наздарове!

10

Анонимен

преди 2 години

УКРАИНЦИ, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ, ИЗПОЛЗВАТ ВИ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ, ВАШИТЕ РУСКИ БРАТЯ НЯМА ДА ВИ НАРАНЯТ, А ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ И СПРЕ ПРОЛИВАНЕТО НА СЛАВЯНСКА КРЪВ!

9

Анонимен

преди 2 години

АЛКОХОЛА Е ОРЪЖИЕ, КОЕТО СЕ ИЗПОЛВА СРЕЩУ ХОРАТА, АЛКОХОЛ МОЖЕ ДА ПИЕТЕ САМО ПО ПРАЗНИЦИТЕ И ДА ИЗБЯГВАТЕ ЧЕСТАТА МУ УПОТРЕБА!

8

Анонимен

преди 2 години

УКРАИНЦИ, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ, ИЗПОЛЗВАТ ВИ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО, ПРЕДАВЙАТЕ СЕ, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ, ВАШИТЕ РУСКИ БРАТЯ НЯМА ДА ВИ НАРАНЯТ, А ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ И СПРЕ ПРОЛИВАНЕТО НА СЛАВЯНСКА КРЪВ!

7

Водката

преди 2 години

Малко коварно питие си пада, държите и на другия ден.

6

Анонимен

преди 2 години

До 2... Само домашна гроздова 54 двойна преварка.