90

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета - за какво и на Русия да унижожава Украйна, като тя си е тяхна? Безумици пълни.

89

Анонимен

преди 2 години

Да се проддеш и да продадеш брат си на краварите и да чакаш милост от брат си е странно. Украйна не е огледало на сегашните й политици. Както и руските олигарси не са представители на руския народ. А чичо Сам ще се възползва.

88

КЪЦИ

преди 2 години

НАЛИ РАЗГРОМИХТЕ РУСНАЦИТЕ ЗАЩО ПЛАЧЕШ МАСКВАЛЕНКО

87

Анонимен

преди 2 години

Руския хищник сега се е притаил, диша тежко, събира сили за да нападне с още по-неубуздано зверство.Това е поведението на звяра. Той трябва да бъде смазан сега. Не да бъде умилостивяван или хранен с надежда да спре като се засити.Украйна трябва да бъде въоръжена и подсилена за да го довърши! Украйна има право да забие копието си в туловището му и вътре в леговището, където се спотайва звяра.

86

Дедо Либен

преди 2 години

След като Северна Ирландия може да се отдели и да стане част от Великобритания. след като провинция Саарланд след референдум може да се присъедини като 16та провинция на Германия и след като Косово може да се отдели от Сърбия, ЗАЩО ЛУГАНСК И ДОНЕЦК СЛЕД РЕФЕРЕНДУМ ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ РУСИЯ????

85

Анонимен

преди 2 години

Хората не мразят Русия. Точно обратното, те мразят света. Защото са бедни.

84

Те вече почнаха

преди 2 години

Общински съвети в малките населени места. Докато Киев иска танкове новата демокрация набира скорост. Регионален принцип. Нали това е принципът на Европа?

83

Анонимен

преди 2 години

Години наред сте мразили руснаците. Защо? Сега ще ядете бой.

82

Анонимен

преди 2 години

Я си кажете молитвите и си лягайте. Иначе да мразите можете.

81

жоро

преди 2 години

Една измислена фашизирана дьржава която от 8 години избива свои граждани и шпнтажира ЕС!!

80

мръсен нацист

преди 2 години

сега ревете а като 8 години избивахте децата в източна украйна ви беше добре нали?

79

сиромах

преди 2 години

Бих го попитал този посланик на измислена държава,а кой иска вече 8 години да унищожи населението на Донбас?Баба Пена от долно нагорнище ли избива това население и продължава и до днес да го обстрелва?

78

българина

преди 2 години

а каква беше целта на биолабораториийте в украйна с етнически вируси? за едната се сещам, убихте с африканска чума 1 млн прасета в България 2019, а другата цел *** беше да убиете 20 млн души по света с к19

77

Георги Ковачев

преди 2 години

Ако целта на руснаците наистина беше да унищожи Украйна, щяха да са приключили още на втория ден - щяха да постъпят както американците в Ирак - да сринат всичко чак до границата с НАТО, без да ги е грижа за цивилните жертви. Вместо това пипат много внимателно, правейки всичко възможно да минимизират страничните щети. За сметка на това украинците, особено нацистите от "Азов", нямат проблем да се крият зад гърбовете на цивилни, като в Мариупол, или да използват касетъчни боеприпаси като в Донецк.

76

Перчо

преди 2 години

Всичко ще излезе наяве.Бежанците от Мариупол разказват кой ги е разстрелвал и разрушавал града. В тубата има много информация.

75

Киро

преди 2 години

Кои бежанци оскверняват паметници на страните вкоито са Това го правят урките Даноги затриящт от звмята тези ***

74

Анонимен

преди 2 години

Да ви припомня, че едни говедари направиха паметник на едни, дето са избили около 2-3000 софиянци с бомби . После наследниците на тези софиянци пииикаеха върху този пааметник. А сега тези изискват от нас бази (без пари) и да им воюваме среюу Русия. Да си воюват сами или със синчетата на нашите продажници! Аз за такива мародери няма да си мръдна пръста!!!

73

АЗ

преди 2 години

Искам референдум с кой сме. Сигурен съм, че тези, които не искат да разнасят ибриците, ще гласуват кат мен! Вие можете да гласувате за поооооорнннното.

72

Pesho

преди 2 години

Червеното джудже няма да спре с Украйна, ако не го спрем. Също както Хитлер не спря с ПолшаТака че дървени глави - изпращайте оръжия на украйна, не се лигавете!

71

Анонимен

преди 2 години

Украинският посланик ни уверява, че целта на Москва е унищожаване на народа на Украйна, а в информационните мрежи ние сме свидетели на многобройни снимки и видео как бендеро-нацистите мъчат, изтезават и стрелят по руските военнопленици.