63

Geschichtskenner

преди 2 години

Цензурираната дума е онази за лekа жeна, която започва с буквичката k

62

Geschichtskenner

преди 2 години

Поздрави от Берлин. Тук вече се напълни с *** от окрайна. Супер нагли и надути, все още добре нахранени и всичко. Не знам как са в България, но в немско са отвратителни и навсякъде говорят супер силно на езика си. Но в момента няма как да кажеш нещо против тях, те всички са ангели. А колко ме дразни, че вече всяка институция си лепна знамето им като logo...

61

Всичко

преди 2 години

това, изложено в статията и което се случва в момента в България, е ЯВНА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ......Явно от вън има нареждане да се отнасят така с БЪЛГАРИТЕ...Това е явен признак кой всъщност издевателства над Българите....

60

Анонимен

преди 2 години

Вече става антиреклама с цялото това медийно бълване. Чемодан-вокзал и както на нас ни писаха, в повече вече идва всичко това, днес и Кръпката щял да им пее, еех кръпко, пусти money.

59

Козиак-Херакъл-Мохам

преди 2 години

Веднага пет училища да се преименуват на Зеленски, както хотел Москва и улицата към руското посолство! Да, време е и за укри министър, така де, дайте сега един Министър на емиграцията, Степан Бандаренко, примерно.

58

Анонимен

преди 2 години

Боже, за тези има всичко, а за българите вечно се чува по телевизията..."Няма пари". Про...дажни политици....Ама народът си е виновен....Напускане на НАТО и ЕС, забрана на ДПС като етническа партия, забрана за смяна на лятното със зимното часове време! Това иска К. Костадинов и "Възраждане"

57

Анонимен

преди 2 години

До "до 35" "Да,и БГ паспорти трябва да им раздават" Не, Бг паспорти не трябва да им разрешават, нали разбираш, че това означава да участват в избори, партии и т.н. и т.н. Ти като отидеш в чужбина, дали ще ти дадат ей така лесно паспорт, или трябва да чакаш с години и пак да не получиш, аа???

56

Анонимен

преди 2 години

Какво се чудите, това са хората от ,,руския мир"! Те нямат културата дори и най изостаналите в Европа -балканците.

55

Анонимен

преди 2 години

Като ги видях по улиците със знамената им, дошли в чужда държава, вместо да се съобразяват и да са благодарни, те от нагли, по-нагли, даже една се опита да се прережда на опашка, че и крещеше като обезумяла все едно с нещо сме им виновни. Хайде, благодаря!!!

54

До 61

преди 2 години

Между другото,какво е твоето образование,ама без да лъжеш?Защото аз познавам много образовани украинци.

53

До 51

преди 2 години

Расистко е,когато на българска територия един етнос не желае да те обслужи в магазина или в общината,защото говориш български,а не неговия език.Разбра ли,бе нашественико?

52

Анонимен

преди 2 години

Те пък тия украинци една стока... Много по опростачени са от нас даже и не стават за нищо! Достатъчно ми беше да гледам един клип от шоуто на комика им, той изпълняваше скеч, в който свири на пиано без ръце. Но не това беше дъното. Дъното бяха публиката, която се радваше и се заливаше от смях. Потърсете го тоя клип, много е показателен за умствения им капацитет. Ей такива промити мозъци идват. И образовани да са, не им е помогнало. Просто дъно.

51

До 49

преди 2 години

Хахах, ама те и бащите на украинчетата ще дойдат, едвали ще си зарежат децата.

50

До 57

преди 2 години

Явно,за тебе не е проблем,че ромските деца не знаят български,че турчеещите се едвам го говорят,въпреки че ,и едните и другите са родени тук,но проблем са ти вече украинчетата,които от вчера са тук.

49

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се, учителките ни да научат украински трябва, да обучим украинчетата е важно, българчетата ще почакат, толерантни сме с мултикулти.

48

До 55

преди 2 години

Виждам ги по улиците и не,не ми харесват.

47

До "до 36-Голям

преди 2 години

Имаш ли познати от арабски държави? Преди САЩ да бомбардират тези суверенни държави, хората си живееха много добре! Наши фирми строяха мостове, заводи. Българските лекари и инженери бяха много уважавани! От тези държави идваха да учат в България и ние имахме лобита в арабските държави!

46

Анонимен

преди 2 години

Тия,които са сложили на номер 48 минусчета,са точно тия,за които става въпрос.Разбрахте ли сега,кои са хората които са и срещу България и срещу славянския свят.Тук,във форума са трима души.

45

Анонимен

преди 2 години

В МОН има ли достатъчно нацистки учебници? Ще провалите образУванието на дечицата! Украинъй сало!

44

ЛДНР

преди 2 години

Поредните кръвопийци на наш гръб...Вижда се ясно, че пари има, но пари за война, нашественици, смърт и оръжия. За бедният българин в собствената му държава, политическата класа е враг. Време е за промяна, окраинците да заминават в ЕС, там да крадат от хляба на европейците. Нацисти и убийци на деца нямат място в България.