888

Анонимен

преди 2 години

И това го казва най-подготвеният политик на нашето време.

887

Анонимен

преди 2 години

Спрете го този. Не ме интересува мнението на провален политик

886

Поручик Ржевски

преди 2 години

За 5 години в президентсвтото ще го слушаме цял живот сега....

885

Анонимен

преди 2 години

Аз бих им пратил Плевнелиев.

884

Антигейбераст

преди 2 години

По.ярът Плювналиев пак лае,като Тиквата, но не виждам причина да не даваме на Украйна оръжие и боеприпаси, които произвеждаме по съветски стандарти, колкото можем.

883

сега

преди 2 години

Самолети и муниции по добре помогнете на Украйна вместо след година да ги режеме за скрал

882

Анонимен

преди 2 години

До ДжО1984 С други думи, ти току що каза, че нямаш нищо против хора да бъдат избивани без справедлив процес, тъй като това е правото на по-силния, независимо дали са направили нещо, в което ги обвиняват, или не. Виждам, че вернията на путиновата "демокрация" е навлязла дълбоко в мисленето на някои от "втората по интелигентност нация в света". Трагедия.

881

Рефърбиш

преди 2 години

Ама мислите ли че нямаше вече да сме изпратили ако ставаха .... Просто ако им изпратим наличното ще вземат да се обидят че се бъзикаме и се отърваваме от бракувани неща. Като македонците с танковете навремето .... Ама кой му стиска да го каже публично .... :-(

880

ДжО1984

преди 2 години

Ако се чудите за какво е бил Народния съд 1945г. ей за такива като тоя! Може нищо да не си направил, но ако използваш личността си и длъжността си и ти дават трибуна да сее разединение особено по време на война, накря ще те съдят победителите, а дали си прав или не, никой него интересува!

879

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев, вчесто да грачиш в България, вземай каската и автомата и отивай в Украйна да се биеш за Зеленски. Ние сме пацифисти, не сме хора свикнали да обиждат като Бай Дън, не сме и потомци на колонизатори като тези от Дойчланд, Франция, Испания,Англия, Португалия, нито такива на бивши английски каторжници от САЩ и Канада. Като ти се воюва, моля, Росо ефенди! Ние ще те наблюдаваме и ще ти се радваме на бабаитлъка.

878

x

преди 2 години

ХМММ,ТОЗИ ПЪК НИКАКВЕЦ

877

Анонимен

преди 2 години

Ти плюнчо си прати памперсите , нарамвай пушката и право там ама не ти стиска , само говориш простотии, за което много те бива

876

Анонимен

преди 2 години

Това жалко недоразумение да се скрие и да спре да дава акъл!Американска ***.

875

:)

преди 2 години

Ами да натовари Плевнята един камион с пушки, да се качи на камиона и да го кара към Украйна. Там да ги раздаде на който иска, да си остави последната пушка, да я вземе и да се бие. Да дрънка глупости всеки може. Комсомолски секретар беше, комсомолец си остана. Противен човек.

874

Очевидно

преди 2 години

доста важни и верни неща е казал, щом темата е събрала толкова много коментари и то все от бесни путинофили. Щом поддръжниците на терористите така се изнервят това е ясен знак за демократичността на казаното от Плевнелиев. Нищо не дразни лъжците толкова, колкото истината казана направо.

873

художника

преди 2 години

Роскооо, Франция също не праща оръжие на Украйна, самият Зеленски го каза. Знам че го знаеш, ама що си траеш бе? Кой е популиста в случая?

872

Межидов

преди 2 години

*** скажи Ахмат Сила

871

Анонимен

преди 2 години

А ти какво прати??Все пак президентската ти пенсия е 60% от президентската заплата,без добавките.Единствен Желев се отказа писмено в нои да получава пари над тавана.Така,че,не ми се прави на морален и загрижен,мола ти се...

870

1

преди 2 години

До Анонимен-953,само ,първото деси него разбра,и му би дузпата,като на некадърник.

869

тоя

преди 2 години

Мъш с главно П , къде е тръгнал въобще да се изказва..