31

Истина

преди 2 години

Само злодеите - лъжци, крадци, убийци и др. беззаконни неморални престъпници мазят истината и преследват -затварят и дори убиват тези които я разкриват и говорят. Но горко на враговете на истината един ден Господ Бог ще им въздаде и осъди за всяко зло - не само за престъпленията, но и с лъжите които ги укриват и затова че отхвърлят Бог и Истината,а тя е добро за всички дори за злодеите,защото е единственият начин да го освободи от мрака на измамите и спаси от ада, към който ги влачи дявола

30

Без риск

преди 2 години

Ето защо бг журналистите превеждат написаното от други и не рискуват на терен.

29

Щирлиц

преди 2 години

Къде,в Донбас ли?

28

Поне пари са взели

преди 2 години

Семействата и Близките на починалите са станали милионери от застраховки и компенсации.

27

Анонимен

преди 2 години

Мисля че може да му се вярва за бройката , все пак той е поръчителя ,така че би трябвало да знае колко хора е поръчал да бъда премахнати.В момента цял свят го слуша , изявява се като световен диктатор цена няколко убити си е приемлива, за правото да си световен диктатор .

26

Анонимен

преди 2 години

Продажната мисирка и гъзо ще си даде да е там ама Путин не е виновен за това съжалявам

25

Анонимен

преди 2 години

Мисирката си е виновна тя сама отива там къде не и работа .Путин бил виновен Абе вие нормални ли сте а?

24

Анонимен

преди 2 години

Ще има загинали "журналисти"-укрите им откриха ловния сезон!Зеления не иска да види по CNN реактивна установка между блоковете как открива огън и после бяга от ответния огън!Постоянно се говори за това и никой от *** англо-сакси не отговаря!!

23

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха преброени убитите журналисти в Украйна и Донбас преди 8 години, тези щяха да са живи...

22

Анонимен

преди 2 години

любопитството е опасно за вашето здраве..

21

Петко

преди 2 години

Рискове на професията. Да бяха си стояли в къши и да продават вестници. На война като на война - в един момент стреляш по всичко което се движи. Или ти него, или той тебе.

20

Хъммм

преди 2 години

Единствените новини и клипове, които виждам по тв-то са преразкази на фейсбук и ю-туб. На се съмнявам да работят толкова журналисти на терен

19

Анонимен

преди 2 години

Украинци развяват украинско знаме на украинско шествие във Варна. Гледайки знамената и възгласите на самото шествие, първо, същото не беше мирно, а призоваваше за насилие, сексуални закани към всеки, който не е с нацистката хунта в Киев и тук таме се виждаха знаците на Азов. И второ, запитах се дали съм в България. Пяха украински песни, псуваха на украинско-руски и се държаха като в завладяна от тях държава.

18

Анонимен

преди 2 години

ако бяха отишли в русия, това нямаше да се случи! избрали са грешната страна!

17

Анонимен

преди 2 години

Да де много удобно, само дето не е ясно кой точно ги е убил.

16

Анонимен

преди 2 години

Този С. М. Е. ШНИК зеленски да не е на хумористична вечер Искал 1% от самолетите и танковете на НАТО. После ще поиска 10 % , след това 100%. След това ще поиска БВП на страните от НАТО. Той бил голям наг лец. Да си се оправя с нацистите от Азов.

15

Анонимен

преди 2 години

Пcиxoпатът в Кремъл, вече е готов с поредния си пoдъл ход за да спечели НА ВСЯКА ЦЕНА... войната в Украйна. Ще има инсцениран терористичен атентат за да се обяви мобилизация или използване на ядрени оръжия.

14

До 26

преди 2 години

Ти къде виждаш православие в Русия. Там в църквата използват икони на Сталин. За тях той е светец. В православието, човек извършил убийство не може да бъде светец.

13

Анонимен

преди 2 години

У нас има много пишман журналисти буквално за затвора. Но първо трябва да се почистят медиите както и смотаните университети които ги бълват със стипендии и по програми на Сорос. За 30 години няма един журналист осъден за лъжи, клевети, слухове и насаждане на омраза, както и за подкупи, изкарвани легални от уж "нпо" пък на издръжка на демократическата партия или на федералния бюджет.

12

Анонимен

преди 2 години

Русите умишлено убиват журналисти. Не им харесва да пишат за зверствата, които руската армия извършват в Украйна.