33

Анонимен

преди 2 години

Бай ти Дън той ще я довърши.

32

Някой

преди 2 години

Браво Ива. И аз се надявам,, еволюиращото животно,, да умре.

31

Бай Иван

преди 2 години

Благодарете на ястребчетата демократи и куклите им на конци в Киев ;) !!!

30

В.

преди 2 години

Що бе нали ще договаряте сега глобално газ и нефт. Ама глобално в рубли, юани

29

Анонимен

преди 2 години

"Свързаността между нациите и компаниите " - Каква свързаност между нации и компании? Освен ако не е национална компания, нещо ми се вижда друг смисъл, деот не искам да го пиша тука.

28

Анонимен

преди 2 години

Локални съюзи и коалиции не е глобализъм. Като цяло самата идея е абсурдна, поредната хипи либерастка утопия. Не можеш просто така да заравниш цялото човечество, да изтриеш хилядолетни култури и традиции. Икономическите връзки и взаимноизгодната търговия не е глобализъм, а положение което съществува от зората на първите цивилизации.

27

Ива

преди 2 години

Според него Глобализацията е "животно, което еволюира".и всяко живтно рано или късно умира... има си природни закони и те не се интересуват от нищо... гладен не се седи... на студено не се седи...

26

Анонимен

преди 2 години

За глобализацията не знам, но определено войната в Украйна погуби корона вируса.

25

Анонимен

преди 2 години

Човеците се изгубиха в купищата нови думи (демокрация, индустриализация, цивилизация, глобализация и т.н. .....ации). А когато затрупаш една майймуна с много задачи и понятия тя се обърква до степен побъркване. Проблемите на глобализацията са проблеми и на демокрацията и цивилизацията изобщо. Човеците са много по-близо до хомоеректус отколкото до разумен и мислещ вид. А когато въоръжиш един хомоеректус с ядрени ракети всичко става въпрос на време .....не дали а кога ще натисне бутона!!

24

Анонимен

преди 2 години

Я ти да видиш.. за първи път да се спомене блекрок в мейнстрийм пропагандна медия...

23

Анонимен

преди 2 години

А дано.. ама надали... Ако все пак Путин е успял да се откъсне от нео-либралните си господари и играе срещу тях заслужава паметник на всяка пряка... но уви.. това няма как да се случи. Путин просто изпълнява следващата стъпка от плана.

22

Жиката

преди 2 години

Глобализацията е неприемлива ,когато хора от финансовите елити се опитват да налагат на други народи как да живеят.

21

ГАДОРЯН

преди 2 години

Цялата работа е че славяните стават жертва нахитрите наглосаксонци. Жалко. Много са наивни и добродушни и това им е минус. Инак като воини превъзхождат която и да е раса и нация на планетата.

20

Анонимен

преди 2 години

Каква корона? Киро вика, че корона нема!

19

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ситуацията е точно обратната на тази която ни представя този никому неизвестен автор. Глобализацията громи автокрацията която е е най-големия враг на глобализацията. СЗаедно с путинизма ще си замине и антиглобализацията. А че глобализацията набира обороти се вижда от факта че Байдън успя да обедини целия свят срещу антиглобализатора Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

Човеците с ядрени оръжия са като майймун с картечница. Няма начин да не дръпне спусъка та да види кво шЪ станИ. Пресен пример ..........Путккин. За малко да натиснИ бутончИтУ...........а и още не е отмонало. Давам до 20-30 години живот на популацията преди да се изтрепат един друг. ГАРАНЦИЯ 100%

17

Анонимен

преди 2 години

Глобализацията позволи на богатите да станат супер богати, а бедните обедняха още повече. Все пак благата в света са краен брой и следователно се преразпределят. Не може да станеш по-богат, ако някой не стане по-беден. Сега на САЩ ще им се наложи отново да завъдят промишлено производство, да развият наука, да разберат че борсите не генерират стоки, както и дериватите - храна!

16

ХАХА

преди 2 години

Глобалите вместо мозък имат глобус..ама полиран до блясък!Нито гънка!Давай Путине,бой по и3вратеняците!Не искам да ме слагат наравно с не гъри ,други раси и да съм безлична маса!Има си народности,националности и т.н!

15

Гошо

преди 2 години

Погубиха и глобализацията и глобалното затопляне и корона вируса "За народа загуба велика" ,само с едни щастливи кокошки и прави краставици си останахме

14

fact

преди 2 години

глобализационът го убиха кукловодите!Вече не им се вижда приемливо 9 милярда да са им клиентес и да ги прават все по-богати със всека секунда. щот им цапат въздуха и земята. напочиха масата за клане и унищожение. и се почна! вмироси, война, скоро ше има глад. ура другари!