25

Анонимен

преди 2 години

Да отговоря на всички дето питат за "нацистите" в Украйна. Тия не са нацисти, а са радикализирани Украинци, които искат чиста украйна без малцинства. Сиреч същите като АТАКА тук. Тия се появиха след 2014-та сетете се защо. Причината е същата поради която се появиха Алкайда и ИДИЛ в Сирия и Ирак след 1990-та. След 2022, като имигрираха 5 милиона от Украйна очаквам да започнат атентати по Руски центрове, посолства, хотели с много руснаци итн из цял свят. Русия създава бъдещи терористи с тая война!

24

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 24..Защото ЕС е олицетворение на нацизма.

23

Анонимен

преди 2 години

До По същество - излезли са хиляди, а не десетки, а останалите така или иначе са бежанци и вероятно са извън страната. Математиката ти куца здраво. Но от *** какво да се очаква.

22

Анонимен

преди 2 години

И въпросът ми отново е: ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Не клети и бедни бежанци, а хиляди, които в Украйна поругаваха български паметници и наричаха българите там организми. Защо подкрепяме неонацизма? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там? Защо подкрепяме убийствата на деца в Донбас?

21

Анонимен

преди 2 години

Украинци развяват украинско знаме на украинско шествие във Варна. Гледайки знамената и възгласите на самото шествие, първо, същото не беше мирно, а призоваваше за насилие, сексуални закани към всеки, който не е с нацистката хунта в Киев и тук таме се виждаха знаците на Азов. И второ, запитах се дали съм в България. Пяха украински песни, псуваха на украинско-руски и се държаха като в завладяна от тях държава.

20

По същество

преди 2 години

Население 25 000 души, излезли да протестират десетки? Добре. Браво. Вижда се подкрепата на украинците за правителството като няма камикадзета на'цисти разположени навсякъде да убиват всеки, който каже гък.

19

Анонимен

преди 2 години

Там е работата, че не можеш да си "стоиш кротко в панелката". В един момент ти събарят вратата, влизат тарикатите от Азов, събират ти всичко ценно, което имаш, обръщат ти джобовете за пари, опитват да насилят дъщеря ти и след това ти дават един час да се махнеш. После си разполагат там оръжията и стрелят по руснаците, после идва снаряд и ги ликвидира, заедно с жилището ти. Ти през това време ако си стигнал до мазето, стоиш там без хляб, без вода, без отопление по 2 - 2 седмици. Това са фактите

18

Анонимен

преди 2 години

снимката не е от града. въпросният град е съвсем нов и е построен точно за персонала от Чернобъл. няма стари сгради, населението една трета са деца. Има кадри, където се вижда, че при бягството на украинците са изтърбушили цялата компютърна техника, за да вземат хартдисковете, униюожени са взички видеозаписи от наблюденията в лабораториите. Явно иима много, какво да се крие. Липсата на информация пак е информация.

17

Браво

преди 2 години

А защо го публикувате медец по-късно?

16

Похвално

преди 2 години

Добре е че са пуснали "шумозаглушителни" гранати в тълпата. Че от тоя шум хората не могат да си чуят приказката. Еххх, мъка мисирска

15

Гиб Мелсън

преди 2 години

Аз гледам българските телевизии и чакам всеки момент украинските войници да нагазят на червения площад пък по вестниците гледай какво пише, град след град в руски ръце. На кой да вярвам? На българските телевизии ли да вярвам или на вестниците? Кметовете в Украйна явно са толкова корумпирани, че след кратко задържане и целеви инструктаж бързо превключват на руската система на управление. Гледам че така процедират руснаците, задържат кмета на съответния град, посочват му новите цели и го връщат.

14

Мунчо

преди 2 години

Аааа не може да се пише така!!! Не е редно. Борел и Урсула, Кирчо и "Кокорчо"- меката китка не позволяват. Вие какво си позволявате!

13

До 15

преди 2 години

И да блееш и да не блееш.... това е положението. Руснаците си настъпват...

12

Ъ?

преди 2 години

"След като беше освободен, кметът на Славутич взе участие в антируски протест, в който са участвали около 5000 души." Дайте някоя снимка от митинга с "около 5000 души"! Ако може да откриете такава разбира се. Накрая да не се окаже, че са били пет човека които са искали да преберат знамето на Украина за спомен.

11

Анонимен

преди 2 години

Гледах в ютюб, впросния протест не е 5000, а 100-тина човека. То бива преувеличения ама ...

10

Аноним

преди 2 години

Абе гладна Русия тръгнала да воюва със украинският народ който десеторно по малка армия има, ехо къде сте тръгналили. Велика Русия гладна Русия

9

Алекс

преди 2 години

Поеха контрола ,но в празните руски кратуни няма идея какво да правят след това.Хубава работа,ама руска.

8

Аноним

преди 2 години

До 16 верни брат *** и ти в русия и виж как се живее и дали ще искаш да останеш във велика русия

7

Бум

преди 2 години

В Чернобил,Украйна са правили мр.ъсна ядрена бомба!?

6

Анонимен

преди 2 години

Армията на Путин ще изпука от глад бее.Тръгнали са из Украйна да мародерстват.