153

на бунт

преди 2 години

На бунт и неподчинение! Да хвърлим всички парцалите от устата си! Докога ще търпим да се подиграват с нас? И онзи мазничкия шеф на здравната комисия в Парламента, явно доста парички ***, за да не иска да се спре с цирка Ковид!!!!!

152

Анонимен

преди 2 години

След като 2 год не успяхме да се справим, едва ли ще можем още 2! Затова нема смисъл! Купоооон!

151

Анонимен

преди 2 години

Маските на затворени места и в градския транспорт остават. Няма да бъдат премахнати. Отпада карантината за контактни лица. Остава само за болни.

150

До 171-Цхйййй

преди 2 години

НАМАЛЯ ???? А кой ПРЕЦЕНЯ ??? Ниво,бравос!!! Ех ,юнако неграмотен и ти акъл даваш!

149

До 173

преди 2 години

Ти в болница явно не си влизал!? Пълно е с болен народ,обслужван от недостигащ персонал ,който изнемогва. Сестрите са със смешни за работата си пари!! Бях два месеца ,преживях животоспасяваща операцияА като те тръшнат на хирургичната маса ,даваш мило и драго да те спасят и оживееш! Човешкият живот няма цена ,д.р.и.с.л.ьо. Аман от неграмотни ,неинформирани мислещи се за безсмъртни недорасляци! ...Не обобщавай,,,всяко стадо има и м.ъ.р.6а,"! Както има мислещи хора,и *** като теб!

148

Случаен минувач

преди 2 години

Войната уби Ковида. Вниманието на целия свят вече е в друга посока. Не успяха с лабораторния си вирус да предизвикат масов мор, както им се искаше на някои последователи на поп Малтус. Лошото е, че ни отнеха две години пълноценен живот. Трябва да сме нащрек, защото най-вероятно подготвят нов вирус, който да хвърлят. А за ваксините - кой се пре е б ал, пре е б ал. Аз лично го изкарах, ваксини не ми трябват. Тепърва ще гледаме последствията от тях.

147

Цхййййй

преди 2 години

Махайте носенето на маски на закрито тази маска намаля кислорода на човек с маската ни става по чески лошо заради липса на кислород

146

шмatka

преди 2 години

Как няма да свършат тези издевателства и лъжи като Русия разби и срина краварските лаборатории за тровене на човечеството!? Лъжите и обогатяването на нашите кунчевци и мутафчиевци вече не вървят

145

Анонимен

преди 2 години

Определено охранителните фирми на лидъл и кауфланд са съучастници в престъпление. Яд ме е, щото са от ниско интелигентните и особено ограничени хора, но се държаха като хванали Господ за шлифера и трябваше да се страхувам от тях.

144

Анонимен

преди 2 години

Толупа обещал да върне КПП-тата и да изкърти пейките, ако спечели изборите.

143

Анонимен

преди 2 години

Ще ми липсва много как ме гледаха, че съм без маска в обществения транспорт, с едни такива четвъртити оченца над намордниците, все едно виждат чумав! А, като влизах в аптека без маска, веднага следваше, "Господине, имате ли маска?", а, аз им отговарях, "Не ми трябва маска, имам мозък!"

142

ВаксиниранаКокошка

преди 2 години

Ваксините спасяват животи!!! Нека се пазим взаимно! Влизането в магазина само по един и задължително с маска/памперс на лицето! Спазвайте дистанция от 1.5 м един от друг!, ...

141

Анонимен

преди 2 години

Неразумно решение, за да се харесат на някои, които се самоназовават дресирани.

140

ДресиранаМаймунка

преди 2 години

Ние, от сатанинскатаСекта на "Свидетелите на Ковид-19 от Последните Дни" не искаме да се премахва сатанинския ритуал за носенето на маски, и неуморно ще продължим да спазваме наложения ни маскировъчен дрес-код от ДемоноКратическата партия на САЩ (Сатанински Американски Щати)!

139

ДресиранаМаймунка

преди 2 години

Ние, от сатанисткатаСекта на "Свидетелите на Ковид-19 от Последните Дни" не искаме да се премахва сатанинския ритуал за носенето на маски, и неуморно ще продължим да спазваме наложения ни маскировъчен дрес-код от ДемоноКратическата партия на САЩ (Сатанински Американски Щати)!

138

Елементарно Уотсън

преди 2 години

Излиза сутринта Кунчев и се прави на лошото ченге, малко след това Киро и фармацевката са доброто ченге. ЕДНИ И СЪЩИ СА! Защо отхвърлиха предложението в пленарна зала на Възраждане? Искането беше в новия закон МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО да няма ПРАВОМОЩИЯ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПАНДЕМИЯ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ. Шест партии гласуваха против. България (няколко чиновника) подписа пандемичното споразумение със СЕЗЕО. Знаете ли за това? Няма да разберете как утре ще ни го... отново. Хора, бдете!

137

До 156

преди 2 години

Да не обърка някоя цифра, внимавай като преписваш. Важно е.

136

Анонимен

преди 2 години

Очаквам медиците да започнат гладни стачки за увеличение на заплатите. Свикнаха да точат по много пари, а вече НЯМА! Но те обикновено издържат максимум 3 часа без ядене, та и стачката им толкова продължава.

135

Анонимен

преди 2 години

При само 906769 излекувани до вчера, защо оставяме останалите на произвола на съдбата?

134

Анонимен

преди 2 години

С други думи нашите управляващи вече две години не знаят как да спрат епидемията в България. Сега се отказват изобщо от всичко.