62

Анонимен

преди 1 година

Камилите забравиха ,кой ги направи това което са. Когато САЩ спре подкрепата и охраната им.... бързо ще залезят. Видяхме РФ която се охрани с евраците 20гн.... как се превзе за някоя и какви щети търпи. Тея камили ако направят 1 грешка дори и чао. Имат мн врагове в региона и само САЩ ги пазише 40г докато богатееха. Явно комплекса ги изби.. пари имат ама оръжие и армия не..

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 Нерешителни са. Трябва да им помогнем. Да помагат на фронта в Донецк и да носят вода на юнаците чеченци.

60

Анонимен

преди 2 години

До Пичове - хайде, отивай от правилната страна тогава, като си от грешната. Ама не щеш, нали? Врякаш как си от грешната страна, ама не ти се ходи в "правилната". Много ги харесвам такива всезнайковци.

59

Анонимен

преди 2 години

Забравили са за Индия и Пакистан, които за първи път откакто са разделени имаха среща не за да сключат примирие,а за да обсъдят стратегията им за Русия. Като заради тази това Индия отказа среща с представители на Великобритания и ги върнаха върнаха едва ли не от летището.

58

Сандо

преди 2 години

Ханс, Гюнтер, Рене, Джон и Нейтън май ще мият чинии скоро я в Кирай я в Русия

57

Терминала

преди 2 години

Безродниците да хващат терминала и да заминават да мият чиниите на господарите си в кравария. Никой не ви ще продажните зaдници тук.

56

Анонимен

преди 2 години

Който иска да ходи в Масква, а който иска да ходи и в Пекин! Факт е, че и от двете места може да се върне с палка ...отзадзе..това е дивия комунизъм

55

Мухахахахаха

преди 2 години

Издънка в стратегическо-партньорския КЕЧ....

54

Анонимен

преди 2 години

у света нема нищо по-хубаво от разочаровани англо-сакси )))

53

на снимката

преди 2 години

Най големия терорист диктатор койтосъгласи стана част от това да убие милиони своите граждани без капка жал която превърна във бунище като я продаде за пукнат грош на краварника на евроатлантиците

52

10987

преди 2 години

Брейййй, пък аз карам две нови коли на половин цена, италианецо :P Ти какво караш?

51

10987

преди 2 години

Настанаха времена, в които който има сметки за разчистване, действа. Третата световна война явно ще е война на десетки територии, когато освободени духом и финансово главорези, ще тръгват напред срещу противниците си.

50

g.venov

преди 2 години

До Анонимен 44 и пишеш тук,***

49

Пичове

преди 2 години

само една дума - пак сме на грешната страна

48

не може да бъде!

преди 2 години

Според мен,когато се говори за отслабени"САЩ трябва конкретно да се каже в какво се състои отслабването,и става дума не само за САЩ,а и за ЕС.И първото нещо,което говори за слабост е лошият имидж и на САЩ,и на ЕС.Трябва да кажем без колебание -САЩ и ЕС в последните 10 г.унищожиха международното право и превърнаха международните институции в посмешище.Показаха че заради интересите си са готови да тъпчат всичко около себе си,че демокрацията е само параван.И това предизвиква ужас в целия свят!

47

хе хе хе

преди 2 години

Като няма какво смислено да напишат евроатлантиците го обърнаха на споделени мечти за мъжки ласки. Нищо де, те арабите и другите резане обичат и мъжки д.пета, така съм чувал. Тъй че евроатлантиците да не губят надежда.

46

Бай данчо

преди 2 години

Байдън скъса толкоз долари ,че ще го изучават във САЩ дълги години .Този човек унищожи имиджа на Америка завинаги.Всеки дори и най малките почват ,да хапят умиращия лъв .Това е закон на природата .Може да си цар на животните но когато остарееш и хиената може да те изяде.Долара като световна валута ще остане между ЕС,Канада,Австралия и САЩ ..Стойността и силата му ще паднат на половина .Няма да се учудя и ако започне гражданска война в САЩ след време .

45

ХА ХА ХА!

преди 2 години

Играта на краварите и други понаха да я играят не по - лошо от тях самите!

44

Анонимен

преди 2 години

Болшевиките разбират само от мъжка либоф. Байдън бил бисексуален и ги е яд.

43

Анонимен

преди 2 години

да идва Тръмп, че този дедо всеки ден гафове