368

наблюдател

преди 2 години

Решение винаги може да се намери. А Българската енергетика е само 15% ангажирана с газ. При транзита на газ за Сърбия и Унгария Русия трябва да плаща и ще го прави с газ.

367

Анонимен

преди 2 години

Руснаците, не са прави, Кирил Петков е първокласник , сега прохожда нормално е да не в час на нещата и сега да се учи на основни неща.Трябва да има толерантност към първокласниците.

366

Антон

преди 2 години

Ванга го е казала. Ще дойде чужденец от студена държава, ще се опита да управлява България, след него България ще остане на студено а той ще е първия държавен глава завършил като Чеушеско.

365

тя

преди 2 години

Тъпотия ! Ако сме независими от руския газ , ще сме зависими от друг такъв и то по- скъп !

364

За Витков!

преди 2 години

Посланничката мигновенно трябва да бъде изгонена от България. Такова безочливо поведение не си е позволявал нито един чужд посланник . Който подкрепя позицията и спраямо нас е абсолютен предател и родоотстъпник

363

Анонимен

преди 2 години

До absurd Хайде да не говорим от името на българския народ,но ако това е вярно е жалко и срамно и напълно си заслужаваме съдбата.

362

absurd

преди 2 години

90% от българския народ подкрепя Русия,точка.

361

Анонимен

преди 2 години

Целият цивилизован свят осъжда руските агресори,само тук у нас група русофили се мъчат да оправдаят войната ,която започна Путин и убийствата на невинни хора.Какво искате да сме със Сирия,Северна Корея,Венецуела,Беларус ,които подкрепят Русия и да станем за смях пред света?

360

Даскала

преди 2 години

Толкова ли са *** нашите управници че пак ни набутаха в губещия лагер!Не виждат ли кой изповяда истинска ценностна система?Къде се нареждаме до фашисти както направихме във Втората световна?САЩ днес е олицитворение на злото, на фашизма на стремежа за световно господство!Защо се бутаме сред тия които треперят от страх Русия да не ги подпука с новите си оръжия!Явно ни управляват продажни ***!

359

Нико

преди 2 години

Може би повечето не си спомнят Но тази жена когато бе представена като нова посланичка Дойде с военна униформа ??? Посланик на уж Европейска страна в униформа ? Останах като потресен. Този факт красноречиво ми показа че Русия е военна диктатура. Изостанала някъде в 50те години на миналия век.. Азиатска хунта. За съжеление в държавата ни са заели важни позиции в президентството, в правителството в службите, и в армията предатели и *** които подмолно работят в полза на режима в москва .

358

Анонимен

преди 2 години

И въпросът ми отново е: ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Не клети и бедни бежанци, а хиляди, които в Украйна поругаваха български паметници и наричаха българите там организми. Защо подкрепяме неонацизма? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там? Защо подкрепяме убийствата на деца в Донбас?

357

Анонимен

преди 2 години

Аз видях вашата Украйна кво представлява. Знаци на АЗОВ на протеста преди 2 дена в София. Горяхте Руски знамена, да не кажа, че на целия протест имаше само Украински мигранти и Украински знамена. Нямаше много Българи и нямаше Български знамена. Когато Българите излязат на протеста ще видите много Български знамена и ще разберете, че ние не сме против Украйна или Русия, ние сме против оная ЗГАНН която ви настрои да се трепете едни срещу други. Жалко че вие Урки не го виждате, но е разбираемо.

356

Анонимен

преди 2 години

Е да, ама ние не подкрепяме терористи и няма да плащаме в рубли. Русия ще изгуби повече от нас дори да спрем газта. Ще я земестим с друга газ и енергия от другаде. Ще пуснем въглещните ел. централи отново. Дори ще забавим части от зелената сделка, но в крайна сметка ще спрем руската газ. Те обаче няма с какво да ни заместят.

355

Анонимен

преди 2 години

Ако руснаците ни спрат газта, спират и на сърбите.

354

Веселинъ. 7112136860

преди 2 години

Никаква милост! Във Франция всички са много обезпокоени от мизерията,но французите обичат да плащат с банкови карти в МакДоналдс. Парите им директно отиват в американските банки,които не са в ЕС. Шизофренията е пълна . Дори заплатите си тук мнозина получават през американски банки.Е,честито самоубийство! Напред,Русия!

353

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще се усети антируската игра. В европа в някой сепур маркети започна да исчезва тоалетната хартия и цените на храните скочиха

352

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

С решението руската газ да се купува с рубли евреите се оказаха в единствената възможна ситуация,а именно да сринат икономиката си. Защо? Защото ,за да се купи газ първо трябва да се купят рубли,а това срива оная тоалетна хартия с пирамидата и окото в нея. Напред,Русия!

351

Анонимен

преди 2 години

С какво ни помогна точно тази газова тръба, за която Боко изхарчи 3 милиарда лева? Построена от руски и белоруски фирми? Щото булгарски специалисти няма разбираш ли: да може спокойно да върви далаверата и да може максимално трудно да се разследва и доказва. В затвора Боко, а вие троловете-горете в ада некадърници

350

Fallschirmspringer

преди 2 години

Нас това не ни интересува.Вследствие на демократизацията,вече сме тотално деиндустриализирана държава,защото освен шиенето на *** и потници с чужди суровини и евтини туристически услуги нищо друго не предлагаме.Пропуснах ,специалисти сме по незаконните строежи,но само в България.Най-занимателното е ,че за незаконните строежи ,вече внасяме и арматурното желязо от чужбина-и така става

349

Анонимен

преди 2 години

Не ми е проблем Скоро Путин и правителството му ще паднат, Митрофанова ще изчезне в историята и ще се разберем за газта с новоот им правителство без руски заплахи. Газ няма да имаме само ако путинистите са власт. Толкова просто и ясно.