33

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е, какво ще стане, когато хотелиерите изгонят т.нар.бежанци от хотелите си, понеже почва сезона? Къде ще си подслонят тези хора? Държавата дали има идея какво ще ги прави? И да, действително урките, които се довлякоха по морето са заможни. Истински нуждаещите се от помощ украинци си останаха по домовете в Украйна, защото нямаха възможност да тръгнат да се устройват в друга държава. И смятам, че България се отнася прекалено гостоприемно, а не трябва.

32

Евроатлантик

преди 2 години

Другаре, ние евроатлантиците сме големи патриоти. ВИНАГИ сме подкрепяли БКП и ДС и украинците. Даваме и на едните и другите и третите милиони от бюджета! А ние взимаме заплата за това и я инвестираме в чужбина!

31

Евроатлантик

преди 2 години

Другаре, кога ще скопяваме лъвчето, да стане евроатлантическо?

30

Евроатлантик

преди 2 години

До 34Може да са пропищели, но ще ги храните, защото така иска Брюксел. А вие искате Брюксел да ви управлява, нали?!

29

Анонимен

преди 2 години

До 37Другарю, нещо не разбирате евроатлантическите ценности и евроинтеграцията! За кого гласувахте? Дан'би да сте си пуснали гласа за подкрепящите ги партии? Ако е така, не ревете, а си спомнете думите на другаря Борисов отпреди 9 години какви са европеидите и защо се разбират с него.

28

Анонимен

преди 2 години

"Готови ли са личните лекари да приемат бежанци от Украйна?" ________________ Важният въпрос изобщо не е готови ли са личните лекари да приемат бежанци от Украйна. А готови ли сме всички НИЕ да ПЛАЩАМЕ за това. И ако в хазната има по 1200 лева на месец за всеки украинец, че и за безплатното му лечение, защо досега нямаше за НАШИТЕ мизерстващи пенсионери?!

27

Анонимен

преди 2 години

Явно багажника на джипа на Иван Илющенко се е оказал достатъчно голям, или пачките с евра - достатъчно дебели. Няма как иначе Иван Илющенко да премине през украинската граница, защото на мъжете е забранено да напускат страната. С какъв акъл се е изтъпанчил пред камерата, ама пуста лакомия все да им се дава нещо безплатно и да им се осигурява наготово...

26

Анонимен

преди 2 години

Един наш хотелиер по морето, настанил такива хора и поел ангажимент да ги храни, ошашавено разказваше как, след като помолил т.нар. бежанци да си купят някакви пласмасови прибори, една се нацупила, че сега ще и се наложи да ходи до апартамента си в Приморско да си взима порцелановата посуда...

25

Анонимен

преди 2 години

"Тези които са тук, особено тези по морето, са по-богати от обикновения българин. Включително са дошли с доста луксозни коли. Повярвайте, те нямат нужда да им събирате ориз и памперси, те пари си имат за това!".... .... .... ..... ..... ..... .... .... ..... ..... Те може и да нямат нужда да им събираме ориз и памперси, но ИЗИСКВАТ да го правим, и да получават всичко безплатно и наготово, защото смятат, че така им се полага. В Полша, Молдова и Румъния вече са пропищели от тях.

24

Анонимен

преди 2 години

"Иван Илюшенко пристига преди дни във Велико Търново от Одеса заедно със съпругата и сина си"......................... А героят от този репортаж Иван Илющенко как по-точно е пристигнал от Одеса, след като още от самото начало украинските власти забраниха пълнолетните мъже да напускат страната и ги мобилизираха да се бият?! Като го гледам - е здрав, прав млад мъж. Какво прави сред жените и децата-бежанци, че и се е закъхарил кой и как ще го лекува безплатно?

23

Анонимен

преди 2 години

Ами ако два милиона българи не бяха избягали,а си бяха останали в страната,как щяхте да се справите.А ако 35 000 българи не бяха починали от ковид и бяха оцелели,как щяхте да се справите?

22

до 18

преди 2 години

Тя зимата свърши бе сме шен

21

?

преди 2 години

Този индивид от мъжки пол как е напуснал Украйна след като всички мъже са мобилизирани и им е забранено да напускат страната ???

20

Анонимен

преди 2 години

Те нямат капацитет нас да преглеждат и има сериозен недостиг на лични лекари, то остава и за тях. Киро е много щедър на думи и много слаб на дела.

19

Евроатлантик

преди 2 години

До 25 (дето си мислиш, че не си национален предател)Другарю, кога ще скопяваме лъвчето от герба, та да стане като теб?

18

До 22

преди 2 години

А за българските деца кога ще има безплатни юекарсъва? За възрастните, работили по 40 години?

17

Анонимен

преди 2 години

До 22 Анонимен. Украинските геаждани, бягащи от войната в родината им, би трябвало да получават безплатна здравна помощ и безплатни лекарства в България. . . . . . . . . . Родители нямаш ли бе национален предател?

16

ТЕ ПРИЕХА

преди 2 години

В ТРИ БОЛНИЦИ ЖЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ... НО МОЖЕ ДА СЕНАТЕГНАТ ЗА ОКРАИНЦИТЕ. НАЩИ УМИРАТ ПО СТЪЛБИ ТАКСИРА ЛИНЕЙКИ. ТОРМОЗ.

15

Анонимен

преди 2 години

Чуя ли думичката "лекар" и моментално я свързвам с медицински фашизъм. Отвратен съм. Сега ще започнат да ме заплашват, че няма да ме лекуват. НЕ МИ ПУКА!

14

Анонимен

преди 2 години

Украинските геаждани, бягащи от войната в родината им, би трябвало да получават безплатна здравна помощ и безплатни лекарства в България.