16

Анонимен

преди 2 години

Дипломата винаги има значение. Тези, които нямат дипломи, разбира се, ще кажат обратното. Дипломата няма значение за такъв като този - без финансово образование, работил в Агенцията за приватизация и после в банка, т.е. типичното за България нагласено назначение на работа с връзки.

15

Анонимен

преди 2 години

Назначения "бизнесмен" отново изпълзя да ръси мозък ...Оти не си ходиш у Армения да те видим как ще се доказваш ?! С червени куфарчета и аз ще се правя на умен ...

14

Анонимен

преди 2 години

"Да се надяваме да Не сбъркат Много.."???Хехе...

13

баба мара

преди 2 години

ти с каква експертиза стана управител на унибанк беше ли подготвен

12

Анонимен

преди 2 години

Последните управители на БНБ, които си тежаха на мястото са Тодор Вълчев и Любомир Филипов. От сегашните подуправители и управителя, само Калин Христов става. Тези дето ги предлагат не са за БНБ.

11

Надя

преди 2 години

Хампарцумян,ти като ги гледаш тия нагли бабаити и като виждаш какви ги вършат до сега,мислиш ли,че имат умствения багаж да разберат какво искаш да им кажеш? Какво могат да родят главите на учиндолската мутра, на Киро Лъжеца, Ристьо,Надка от ДБ и т.н. освен безумия.Те доказват нещо си ,ама и те не знаят какво.Едно е ясно,че най- малко ги интересува България.Българина и него не го интересува,той гледа серии.Ако го интересуваше отдавна да ги е измел.Три пъти избори и да избереш едни ни..ка..к..ви..

10

Анонимен

преди 2 години

И двамата кандидати са си гола водичка! В борда има проф Неновски и още поне 2 *** топ банкери, а тез двамцата кой ги е чувал?!? По- добре да оставят сегашният! Как може все най- ниските топки да пробиват тук! Какво евро с тия Посредствени типове! Простокирието много се изложи!

9

Пази, Боже България!

преди 2 години

ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ Е ОЦЕЛЯВАНЕТО И УСТОЙЧИВОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!!! С ТЕЗИ КРИЗИ, КРАЖБИ, ЕЖБИ, ДАЛАВЕРИ, РОДООТСТЪПНИЦИ И ***'ОТИ НА ВЛАСТ С БОДРА СТЪПКА СМЕ СЕ ЗАПЪТИЛИ КЪМ ФАЛИТИ В БИЗНЕСА И ТО ПОВСЕМЕСТНИ, ОБЕДНЯВАНЕ, ОСКОТЯВАНЕ, БОРБА ЗА ФИЗИЧЕСКО ОЦЕЛЯВАНЕ ПРИ ЦЕНИ И ЗАПЛАТИ. ЧУДНО МИ Е КАК ПОМАГАШ НА УКРАИНЦИ КАТО СОБСТВЕНОТО ТИ НАСЕЛЕНИЕ МИЗЕРУВА, СТУДУВА, ГЛАДУВА, УМИРА БЕЗ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ!!!! ***, ЕНИЧАРИ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО!!!

8

Мдааа

преди 2 години

Фанати от улицата, тези, новите, с новия "морал" и промяната направо закриват/затриват държавата. И избора им за банкер на БНБ е от листата на топ ***'отите. Същите хубостници като Искров, който удобно, угоднически закри, фалира КТБ, вместо да вземе до време мерки. Поми'яри зяпнали за власт и далавера, без да помислят, че разсипват държавата ни, гнусни майкопроавци!!!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И ГЕРП и СДС сложиха Калин Христво за вице на БНБ който беше и при фалита на КТБ. Радев не можа да сеъбере и лев от КТБ.

6

Арменския Поп

преди 2 години

Арменски хитрец!

5

Анонимен

преди 2 години

При фалита на КТБ точно управителя на БНБ не си беше свършил работата. И не си я беше свършил срещу 40 бона заплата . Тоя ми разправя за ,,доказан,, !!! Това са доказани безделници на яка държавна ясла . Всички знаем че на яките ясли не се търси никаква отговорност срещу мноооого пари и затова няма смисъл от тези ясли . Те служат партиите да си хранят некадърниците а народа да им плаща нереални ,,заплати,,

4

А тоя

преди 2 години

Химик Хампарцумян,кога се доказа?

3

Анонимен

преди 2 години

БНБ трябва да се закрие или тотално промени. Основна задача на БНБ по закон е да крепи лева да не се обесцени. Като вкарат евра няма лев и тогава няма смисъл от БНБ и как БНБ ще контрлира еврото като то е в Германия. Ако остане лева тогава трябва да се спре инфлацията, а всички се провалят досега след 1989 г. и тогава трябва да се върне системаа преди 1989 г. на контрол неа цените.

2

Анонимен

преди 2 години

оаптете банкине с тези комисионни.ще ни накарате да си изтеглим спестяванията.още не си влязъл в банката и 5 лв за добър ден.12лв за сметката

1

Анонимен

преди 2 години

Най добре е баце Бойко Борисов! Да се върне като министър председател на НРБ!