36

Да внимаваме :D

преди 2 години

Най страшното заболяване на планетата!

35

Анонимен

преди 2 години

МАХАЙ МАСКИТЕ, СЕРБЕЗОВА!!!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Да се надяваме, че от 01.04 отпадат ВСИЧКИ мерки. Навсякъде в Европа махат мерки, а ние нали гледаме от тях.

33

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно, че пандемия има и не е ясно кога ще свърши!!! Само трoловете от сайта бичат пропаганда и лъжи срещу заплащане!

32

От 29

преди 2 години

Не може да има ваксинация на сила. Хем съм с 3 броя, хем никой не бива да е задължен. Доказа се, че се заразяваме и ние. Ще се прежаля за още един Фервекс някой ден.Доказа се, че не мрем и не тъпчем болниците. Който иска да се ваксинира, но е време да спрем да сме затворници. Да наливат пари в модернизация на болници,лекарски заплати и училища, а не в кръчми! Стига 60/40, стига помощи, стига стоп на запорите! Маски само в ГТ и болници.

31

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно, че пандемия нямаше!!! Само трроловете от сайта бичат пропаганда и лъжи срещу заплащане!

30

Анонимен

преди 2 години

Махай маските Сербезова, стига сте измъчвали хората! Ковид истерията е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

29

От Берлин

преди 2 години

До Ковидарите, пишещи по-долу:- Всеки, който иска да участва в лотарията на смъртта-нека го направи! Който желае, да умре от ВирусО - да бъде неговата воля... Останалото е Див-Фашизъм! И желаещите насилствена,, ваксинация", по същество са същите хора, които едно време ликуваха, когато отвеждаха евреите в лагерите на смъртта. Има Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

28

Анонимен

преди 2 години

29 неваксинирани са се преселили в друго измерение. Страх ги е било от ваксина, явно.

27

Реалист

преди 2 години

Проблемът при ваксините е, че основният разпространител на заразата са неваксинираните, но и ваксинираните макар и в значително по-малка степен се заразяват и умиpат най-вече от новите варианти на вируса, към които ваксините имат по-малка ефективност. Решението е всички да се ваксинират, но едни ги е страх да го направят

26

До 29

преди 2 години

Не ме мисли. Аз също не те мисля вярвай ми. С *** не се занимавам. Свободен си да ревеш как болниците не работят и лекарите убиват болни! Време е да се спират всякакви ковид помощи на всики сектори. Да оставят маски само в градски транспорт и болници и да ви ваксинира природата!

25

До 29

преди 2 години

Ще лапнеш дървото майче.

24

До 10

преди 2 години

Пич, дежурно ваксинирана съм. Кеф! Карам го с един час дращене в гърлото. Не се дера от кашлица, не пия хапове на килограм. Няма да уморя баба ти, ако я накашлям. Имаш пълното право да продължаваш да си вярваш на простотиите. Половин свят се ваксинира и си живее живота. Само ние дремем на опашки за една торба хапчета, като ни събори грипчето.Знаеш ли каква е разликата. Аз пия едно фервексче, ти една торба хапове и черния ти дроб пищи на умряло.

23

Анонимен

преди 2 години

Никакви маски! Никога повече!

22

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя дето се интересува всеки божи ден кога колко и от какво са починали, рови в сайта на МЗ непрекъснато и ни информира тук? Някой с финансов интерес, страхуващ се от линч?

21

Анонимен

преди 2 години

Хайде да спират вече 60/40, сертификати и чудеса. Да въведат едни маски в болници и градски транспорт и да се приключва. Една година имаха хората да се ваксинират, да са се ваксинирали. Няма да спонсорираме чалгарници и т.н, който и без друго си работиха на макс, защото Пена и Пешо ги е страх от ваксини. Имат просто да въведат едни тестове по училищата когато е нужно и въвеждане на маски при нов пик. Няма да дремем 3 години като ***, защото някой го е страх от ваксина.

20

Анонимен

преди 2 години

Да ви светна- охранителите в лидъл и кауфланд вече не дебнат за кражби. Дебнат за маски. Цирк ковид. Новата им длъжност се нарича доносник.

19

Анонимен

преди 2 години

Вчера нямаме рекорди по средна възраст на починалите, както в предишните дни. Вчера 8 от починалите 29 човека са под 70 години.

18

123

преди 2 години

1333 случая. 33. Фалшива новина.

17

иво

преди 2 години

До Анониментака е. гледам аз 8 броя един път..викам си -парад ли има,или превземаме македония,пък то сме дигали бройки