544

Рептил

преди 2 години

Тия искат да махнем всички паметници на съветски и руски войници тук.

543

Додо

преди 2 години

Съветската окупация унищожава Царство България. На българска територия няма нито един загинал съветски войник (с изключение на няколко, които умират от препиване с ракия). МОЧ-а няма място в България, освен да сее страх и да стои като дамоклев меч над главите на младите българчета. МОЧ-а трабва да бъде изринат при първа възможност, макар, че сега точно не е момента. Н,о вече 30 години седи там където няма никакво място! И да, Мария Захаро може да не хареса това, но България е суверенна държава!

542

Анонимен

преди 2 години

Кък тъ гледам, ми идва мерака да те изтряскам

541

СПРЕТЕ ДА УБИВАТЕ

преди 2 години

....А ВИЕ СПРЕТЕ ДА УБИВАТЕ ЖЕНИ, ДЕЦА, СТАРЦИ...

540

penn pursuit

преди 2 години

След първите бомбандировки на СССР срещу България от вода и по въздух,Цар Борис се обажда по телефона на някакъв големец в Москва и му казва така: Ние не сме във война с вас и не сме ви обявявали война.И ко само охвърлите още една бомба,ще отвържа кучетата(генералите).

539

penn pursuit

преди 2 години

Вече се нагледах на бомбандирани,опожарени и срутени църкви в Украйна за последните седмици от руската армия и техния башибозук ,сбран от кол и въже за по някой долар.А тая тръгнала да се кахъри че намазали с жълта боя обувките на ,,незнайния войн''.Та даже ни заплашва и с ,,освобождение''. Мамито ви мръцно фашистко.Няма ли кой там да направи с вас това което вие направихте на Украйна?

538

Анонимен

преди 2 години

Известно време чууках една рускиня. Нито веднъж не можа да свърши. Но поиска да ми вземе колата и апатамента. Истински хищници са скандалджийки и алкохолички.

537

до 593

преди 2 години

главата ти трябва да е разрушена, тъпанарино! това е историята ни!!!

536

Анонимен

преди 2 години

Тези паметници трябва да бъдат разрушени! Те нямат място в България!

535

Киро Х

преди 2 години

Червената армия е армия на Сатаната. Нападна, окупира и разруши една абсолютно суверенна и незавизима държава - Царство България. "Паметниците" на убийците на България трябва да бъдат изхвърлени на бунището на историята. Там е мястотои на МОЧ-а.

534

Генреалисимус

преди 2 години

То РАША-та нали беше против ЛГБТ-буквените хора, защо са назначили този полумъж почти,да говори?Хващайте си съветските паметници и нека се намери някой скулптор, да създаде нещо красиво. Съветския стил ми прилича на изхвърлено на *** арт-деко, но вместо злато, с екскременти.

533

Анонимен

преди 2 години

Права е, нека ги защитим... като ги демонтираме, приберем и заключим в някое далечно и сигурно хале. Амин.

532

анонимен

преди 2 години

Когато окупират БГ след 09 09 1944г. извръшват много мародерства .

531

16- ти апартамент

преди 2 години

Лелята да си взима паметниците и марш у раша. Ако руснаците не свалят от власт тази обелка, малкото останали симпатии към руският народ съвсем ще изчезнат.

530

ПЛОВДИВЧАНИН

преди 2 години

До АнонименПРАВИЛНО! ПЪЛНО ДЕМОНТИРАНЕ НА ВСИЧКИ ПАМЕТНИЦИ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ! ПЛОВДИВЧАНИ, ВРЕМЕ Е ДА БОЯДИСАТЕ АЛЬОША В СИНЬО И ЖЪЛТО, ЗА ДА РАЗБЕРАТ РУСНАЦИТЕ И СЪВЕТСКИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ С ТЯХ

529

историк

преди 2 години

И защо да ги защитим другарко? Защото с помощта на Червената Армия идват шумкарите на власт и разказват играта на цялата интелигенция на България, на селячеството, заграбвайки земята му, убийството на над 100 000 българи без съд и присъда- интелигенция, художници, писатели, певци, селячество, само защото не им е харесал марионетния режим, който се установява в България. БЪЛГАРИ ВРЕМЕ Е ДА ДЕМОНТИРАМЕ ПАМЕТНИЦИТЕ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ И ДА ГИ ПРАТИМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО - В МУЗЕЯ!

528

Анонимен

преди 2 години

До EvropeetsС едно прокси може и 100 + да си сложиш. Как не те мързи или си на на цент за плюс!

527

колония сме си!

преди 2 години

Кога ще се направи нещо за паметника на американците, които са бомбардирали София, бомбандиране наред, няма военни цели и прочие, а сега имат паметник в София.?Те били загинали в България>? не, те са загинали докато пускат бомби над България!!!!!Дали в Япония имат паметник на американските USAF?

526

1

преди 2 години

Ахам ама по моя си начин.

525

Анонимен

преди 2 години

паметниците на съветските окупатори да си заминат за москва