19

Ангелина

преди 2 години

До ИванЩе го кажа иронично"Ами защото знаят ,колко им е калпаво строителството"....

18

Иван

преди 2 години

Всички собственици на големи строителни компании живеят в чужбина със семействата си. Замислете се защо.

17

Ангелина

преди 2 години

До АсанДа затова в България сме в това положение ,защото в по- голямата част си мислят и са "Асан" ,докато в Румъния не само Кьовеши ,но и други подобни на нея са причината Румъния от доста по- западнала държава от България да се превърне в момента в пъти по - просперираща...,въпреки ,че и там има балкански крадци!!!

16

Ангелина

преди 2 години

До StarВ строителството и земеделието са най- много свързаните с престъпните схеми на ГЕРБ и компания за "присвояване на европейски средства".

15

Ангелина

преди 2 години

Да се обърне внимание, във връзка с тези строителни фирми - кои са политическите лица от управлението на ГЕРБ , на които са се отчитали тези "строителни фирми".....!!!

14

Star

преди 2 години

най-големите кражби на фондове са в сектора Земеделие.Парите се ,,усвояват'' само от ,,наши хора'' бивши мазни *** и децата им,и купуват имоти по Гърция и Испания.Там в Земеделие,където и да побутнеш,все на измами налиташ.Измами за милиарди.Всички арендатори са на подчинение на полит. фракциите.Тези така наречени ,,партии-фракции'' са дефинирани от покойният вече журналист и писател Юргенс Рот като ,,политически клуб картели'',меко казано Мафията.Кьовеши и комисия трябва там да разровят.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Тази също е свързана с герб, но още не е съобщено :)

12

Анонимен

преди 2 години

И Вие тези обирджии на народа наричате Българи?

11

Анонимен

преди 2 години

Който не е участвал в безумните програми него не са го подгонили! Хората имат нужда от инвестиции в бизнеса и технологии и оборудване, а им предлагат безумни ограничения, къщи за гости и обучени по английски и писане бизнеспланове. Програмите са предпоставка за корупцията.

10

Анонимен

преди 2 години

Интересно как на статии свързани с герб имат по 500+ коментара за броени часове, а на такива статии - нищо. Платените гербаджийски коментатори май получават само отбрани линкове, на които да пропагандират

9

Анонимен

преди 2 години

Да проверят и строежите на детски градини. И по-специално тази в Кръстова вада! Има една камара писма от надзорниците на общината, ама двамата районни кметове, и стария и новия, си затварят очите за едни пари.

8

несаниран

преди 2 години

До Анонимен 7 От санирането се откраднайа милиарди, но по-лошото е, че то не беше финансирано по европрограма и всички платихме на 100% от джоба си.

7

Спецсъд

преди 2 години

Не пипайте организираната престъпност. Ще настане хаос.

6

Анонимен

преди 2 години

Санирането, санирането. Там колко много се окраде - поне милиард и половина!

5

BoshLove

преди 2 години

Как така никой не разследва еврокорумпетата в Брюксел, които си затваряха очите за схемите за източване на милиарди. DG Agri прави ежегодно одит на минимум 1% от проектите по Програмата за развитие на селските райони. Как така при 70% фиктивни къщи за гости, не хванаха схемата още през 2014 г. А сега за сметка на това, вече им изтече мониторинговия период и десетките милиони ще връща обикновеният данъкоплатец, който една стотинка не е видял от тези къщи.

4

ПроСоТо

преди 2 години

А!.....Ся вече си е.м. !...Каскетя и Тиквата още ли са намират,или вече набиха в нелегалност?

3

Добра новина.

преди 2 години

Яко бой по каските !

2

Анонимен

преди 2 години

Ако хванат Ваклин и го тикнат зад решетките,значи наистина мислят това което говорят

1

Лили

преди 2 години

Панаири, панаири...