11

Гумен Смрадев

преди 2 години

Каруцаров доложете!

10

Д-р Менгеме

преди 2 години

С престъпното си антиваксърско поведение си виновен за смъртта на хиляди български граждани.

9

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ти отмъщава бе, ти си никой, не се прави на фактор. Даже не те разпознах на снимката. Гербавите нямат ли си друга работа, с теб да се занимават.

8

Анонимен

преди 2 години

Гербавите престъпници скоро ще напълнят затворите!

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Едно си баба знае едно си бае, рашкоФци, кацароФци и минекоФци докопали се до служебната хунта на фигуранта с анти-герб реторика, сега с нея ще оправдават всичките си престъпления и ще им пречи Прокуратурата и Главния прокурор...тези трябва да палят всеки ден свещичка за Бойко, че като предъвкваха името му се докопаха до постове, които иначе щяха да гледат през крив макарон като се имат предвид професионалните им качества...кацата извърши престъпление със здравната ни система ще отговаря за това

6

истина

преди 2 години

В статията говорят за Кацаров, защото той те е доктор а маша на фигуранта. Двамата с Рашков изпълниха мръсната работа на временното правителство. Уволни можещи, назначи калинки.

5

Стойчо лъжеца

преди 2 години

Стойчо Кацаров не е никакъв лекар, отдавна е забравил, че е завършил медицина. Винаги е работил за не правителствени организации. Той е лъжец.

4

Лоялен

преди 2 години

Тоя не е за съд а за кол в главата

3

Анонимен

преди 2 години

Чичка за нищо неставаш не се пренадъхвай. Партия всеки може да направи. Въпроса е да имаш лидерство и приказка. Ти нямаш и двете... Първо научи ,какво означава думата война.

2

Мафията Борисов

преди 2 години

Уволниха ли крайно десният хомофоб Иван Гешев или още се вие като змия!Крайно десните екстремисти от Перник още ли са на свобода!?

1

А

преди 2 години

Този пак ли изпълзя от кацата?