172

Анонимен

преди 2 години

Да си заминава за Русия!!! Нагла до безобразие! Тази сутрин гледах интервюто на Полският посланик в Бг.Човекът си е направил труда да научи български и макар видимо да имаше затруднения разговора протече без преводач.

171

Паню Баирски

преди 2 години

Митрофанова отдавна трябваше да бъде натирена, а на тоя професор Захариев искам да му кажа, че руснаците са братушки само на такива жалки продажници като него. От руснаците досега никой не е видял нищо хубаво, професоре, и ти много добре го знаеш! Върви при Путин там да ги хвалиш - тук няма място за такива като тебе.

170

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова да заминава на консултации в Масква, ама и там не я искат. Може и инфаркт да й осигурят

169

Санкции!

преди 2 години

Крайно време е да спрем да продаваме земя на руснаци

168

Анонимен

преди 2 години

Мутрафонова- персона нон грата. Чемодан- вокзал- Масква

167

Щирлиц

преди 2 години

Булдозерите вече са в действие във ФАЩ,ама вие си мечтайте де.

166

Анонимен

преди 2 години

Аиде скоро камък върху камак няма да има само булдозери ще разриват бунището Русия за да се строи Статуя на свободата

165

До 167

преди 2 години

Човече, прекалил си с транквилантите. Пишеш по 10 поста в минута. Вземи успокоителни, твоята няма да стане, споко! Твоят Путин е пътник! Българите не са украинци, както ти се привижда. Дрогата не прощава За теб всеки, който не е путинист, е украинец. Съмнявам се, че си мъж. Държиш се като комунистическа пенсионерка. Бих те объркал с Цола Драгойчева, ако не беше покойница.

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 Защо сам си пишеш отговори във форума?

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 - Ти какво си правил на митинга като си путинист? Провокации?

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 Говориш за чистите бесарабски българи, не извъртай, а на митинга е имало и много руснаци впрочем - да се извиняват на украинците, щото ги е срам от Путин за разлика от тебе.

161

Неразбиращ

преди 2 години

Абе кой *** написа заглавието, тук от лиза е на руски *** сте изперкали, това си е чисто дърпане на уши на президент и премиер, айде президента е свикнал затова са му толкова големи, то който дойде от Русия и му ги дърпа, руския патриарх, даже в кабинета на Радев му ги дърпа, а *** само скляпаше като мишок в трици

160

Анонимен

преди 2 години

абе само един на митинга да е чист украинец, но с избито семейство, разрушен дом - трябва по човешки да го приемем, нахраним, да удари една баня и му постелем да се наспи защото емисарите на УКР посолство дебнат именно за такива. дават им повиквателна за фронта и директно ги пращат да воюват. Как ако не така ще помогнем на Зеленсковото правителство.

159

Анонимен

преди 2 години

Украинците знаят български.Не ги ли видя на митинга вчера?Много добре знаят,а и имаме такива с мешана кръв от бракове на украинци и българи

158

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно после защо дъщерята С танковете Къртечарката Станка печели конкурса за красота във финалния етап срещу Ленче-страшилището. Станка ползва родна грес , Елена крадена лой.

157

Анонимен

преди 2 години

До 163: никакъв българин не е.Ни знае за Ахелой,ни нищо.Чист украинец е,а сигурно и ти си щом ме занимаваш.Ако продължавате така да се държите ще ви изгоним!Ние война не искаме!От къде на къде ще ни бутате натам?!Русофили,русофоби...никой от нашите война не иска.Тука някакви украинци чак роли правят.За Оскар сте,но ще има един шут накрая ако ни замесите.Правителството също ше бъде свалено ако ни навлече война и бедност.

156

Стара дрътоидна кожа

преди 2 години

Лицето на Елена Поптропова както снимките го показват най-убедително доказва защо лебедът на нашата дипломация е крала кремчетата на поляците из варшавското летище. Това крадливия лебед най вероятно е назубрил докато беше партиен секретар на БКП в Юридическия факултет на Софийския Университет. За такива легенди се разкава какви молби за какво ли не са подавали" Дядо ми нявга Левски познал, нооооо не го предал. Зато ва моля да бъда приет за Партиен Секретар във вашиът университът"

155

Кико

преди 2 години

Дано си отидат- и да не се връщат никога вече!

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144. Спи да пишеш благодарствени дитирамби на Митрофанова с лъжливи сведения и да има война. Инак ще ни "освобождават". За твое сведение - украинците не знаят български, че да пишат по форумите.

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 Всъщност нарече българина украинец. Значи си руснак или руско зомби.