33

Luben Стойков

преди 2 години

Русофилките не се усещат, че е запопнало изчегъртването им от целия свят.😁😁😁 Ще се усетят, ще се усетят.

32

Darth shadow

преди 2 години

това недоразумение европейски съюз, време е да прекрати своето съществуване..

31

Анонимен

преди 2 години

и тоя бавен и лукав дедо ли ще е шефа на бързото реагиране?

30

Анонимен

преди 2 години

НАТО и ЕС са като криви - бесни Кучета , лаят след кервана, а Кервана си върви !!!!

29

Пич

преди 2 години

Ееей хубаво ви беше, пичове: Китай ви продава евтини стоки, Русия ви доставя евтини ресурси, а източно-европейците ви слугуват по домовете за без пари. А вие само нареждате, правите фасони и намирате кусури. Хубаво беше, ама свърши :)

28

Doko doko

преди 2 години

Време е да направим Европейски щати. Или някакво федерално общо правителство.

27

Анонимен

преди 2 години

Чудех се защо има хора които иска да живеем по руския/комунистическия модел и един човек написа в коментарите, че когато един човек си е провалил живота и нищо не е направил го е яд и иска и другите да са като него.

26

Анонимен

преди 2 години

душевно болни американофенчета това ще е удар по вашия вожд байдънчо

25

Разгеле

преди 2 години

Натуркаха се най-после, само дето докато ги създадат и тя войната ще свърши.

24

Анонимен

преди 2 години

На душевно болните ни русофили не им остава друго освен да се слюнат по коментарите реално. Толкова са малко, че жалкия им глас няма тежест дори по време на избори.

23

До нио

преди 2 години

Ако Русия не беше нападнала Украйна тези неща нямаше да се случат. За да се спре войната има 2 начина. 1. Путин си признава, че няма руско население което да има нужда от освобождаване в Украйна и си прибира каквото е останало. 2. Бие се докато не му се предаде или избие войската и пак същото. Ако вие сте на място на Украйна какво бихте правили??? Ще защитавате земята и семействата си и ще искате помощ или ще предадете всичко на врага???

22

До нострадамус

преди 2 години

Кой?

21

нострадамус

преди 2 години

Вулканът убиец на човечеството ЙОУНСТОУН е на път да избухне.Земята ще накаже неразумното и алчно, поведение на хората.

20

до 19

преди 2 години

Американофили няма. Просто има хора, които прдпочитат западния начин на живот. Както се вижда всички отиват на запад и никой не е тръгнал да живее учи или работи в Русия. Русофили обаче са нещо друго. Те не използват нищо Руско сигурно също така живеят и в страни от ЕС и НАТО обаче по някаква причина Русия им е много скъпа... това са душевно болни хора. Е гледах протеста на Възраждане в фейса и коментари: "ДОЛУ ЕС ДОЛУ НАТО! ПОДКРЕПА ОТ ГЕРМАНИЯ!" .... русофили сър.

19

Опа...

преди 2 години

Туй шъ е голям "екшън"! Разнообразно оръжие от "кол и въже" и кво прайм с резервните части е.ш ли го!? На къв език шъ съ разбират е... ли го! Кой шъ командва - е, туй е голяяямо е... ли го! Нашите при всички случаи шъ съ в Банята, шъ късат билтчета, шъ раздават чаршафи, а офицерите - телляци (бакшиш в евро)! -)))))))

18

До чиновник

преди 2 години

Не са мнозинство русофилите. Видяхме ги на протеста срещу нато 400 човека, вчера за нато и в защита на Украйна бяха 10 000. Значи 1:25 :)

17

Анонимен

преди 2 години

До 12 " Чиновник"! А другата крайност Американофилите, Ко ги правим?!!-:))))

16

Анонимен

преди 2 години

Явно байо като види Русия на картата и почва да цъка с език ква е голяма... а реално 90% е пустуш.... 140 милиона има няма алкохолици и други твари.

15

Анонимен

преди 2 години

До 9 А руската ти тиква почемууууууууу брани путиниско фашисткия милитаризъм? Вие се въоръжавате а ние не така ли? Е мина това и отече в канала! От сега ОРЪЖИЯ, ЩАТСКИ РАКЕТИ, УКРАЙНА В ЕС И НАТО па си яжте гом....ната руски!

14

До Чиновник

преди 2 години

То толкова русофили не е имало и след освобождението. Дори сме трепали руснаци първата световна. Всички глупости за братя и тн идва след комунизма.