18

Дракула

преди 2 години

Как точно се определя "средната възраст", на сто години или на петстотин?

17

Gugu

преди 2 години

За какво служи една жена исках да кажа, а не цена, извинете грешката?

16

Gugu

преди 2 години

Мога ли да попитам за какво служи една цена. Аз съм женен и мога да правя всичко - да готвя, да чистя, да пера (то пък егати и сложността), да се грижа за децата, да организирам и плащам пиано, танци, курсове по езици на децата, да ги водя на лекар, да играя с тях и ги развивам.Та за какво ми е жена?Отново казвам женен съм от 17 години

15

Анонимен

преди 2 години

Стане ли мек и не форга ли,чао!Мекио никоя го неще!

14

Бай Илийчо

преди 2 години

Язе знам ! Пари кът има чиляк жени бол !

13

Анонимен

преди 2 години

Майка му не вижда, трябва да пътува и да и пазарува, да я води до пощата или до лекаря. Детето не съзнава че е достатъчна помощ само да се върти при нея, защото е модерно да се живее групово на квартира и по възможност в чужбина. Контролиращ като пита кога ще се жени и какво ще прави. Трябва да плаща сметки и да слуша оплаквания и обвинения. Държи се лошо. Парите изчезват и реже ресторанти и почивки. Търси простите неща. Няма време. Нищо общо с възрастта.

12

anonimen

преди 2 години

kogato klupaci ne ysestat zasto se darjim taka aaa izasto srankame gluposti aa ymnici samo na pred a koi kakvo e hubavo da dranka

11

Анонимен

преди 2 години

Купува си мотор,носи тийнейджърски дрехи,ходи на дискотеки с връстници на децата си и се излага като дърт *** грипалуга.Аа,и си боядисва некъдърно косата.

10

Анонимен

преди 2 години

Цялото човешко съществуваме е една пълна безсмислица. От човешкото съществуване няма никаква реална полза. Най вероятно сме продукт на експеримент на извънземните или нещо подобно. Когато експеримента приключи ще ни ликвидират както са ликвидирали и всички предишни раси.Поради това криза за всеки един човек започва още от раждането и приключва със смъртта. Или поне се надяваме да приключва тогава. Възможно е да продължава и след смъртта някъде в друго измерение където експеримента продължава.

9

Анонимен

преди 2 години

Всичко зависи от човека.

8

В.

преди 2 години

Ако се получи срив са безпомощни. Вече на знаят кои са. От морални съдници стават търсачи на силни усещания и изпълняват сложни салта. Както и онези блудници тъй и те трябва да затворят кръг, за да продължат.

7

В. до 7

преди 2 години

Виж сега. Човек през живота си отваря кръгове които включват друг човек. Често става така, че преди да се изясниш, по някакви причини отваряш друг кръг. Това са си бъговете в твоя компютър или смартфон. Като се натрупат много бъгове вече не знаеш кой си. Добър ли си лош ли си. Всеки може да те изкара всякакъв. Трябва да се върнеш назад за да разбереш онова, което си пропуснал да изясниш. Може да не е било по твоя вина. Може да си бил глупав. Та това е. Някои хора цял живот карат в един кръг.

6

Ако на 40

преди 2 години

Не си станал професор, значи науката не е да теб.

5

Анонимен

преди 2 години

нито на 20, нито на 30 имам това което другите имат, така че кризи няма как да имам

4

В.

преди 2 години

Че то целият живот е мъка. Поне с времето свикваш.

3

Анонимен

преди 2 години

аз на 21 г бях така. като минах 30 спря да ми пука

2

Анонимен

преди 2 години

на мама 40 годишното то!

1

Анонимен

преди 2 години

който го боли средната възраст да я лекува!