567

150000 само във ВАРН

преди 2 години

и не се бавете

566

Тервел

преди 2 години

До ВънКопейкин, ти ли си?

565

Вън

преди 2 години

нато, американци, англичани!Вън хрантутници!Българският народ не е длъжен да ви изхранва!

564

demokracia_svoboda

преди 2 години

днес много истини от древността са заменени с хитроумни измислици, разполагане на чужди войски в една страна или окупацията и се смята за стремеж към демокрация и сигурност, да изхранваш чужди войници винаги води до това, че не може да вземаш самостоятелни решения, но държави доброволно приели робството на по-мощни господари се смятат за либерални и свободни, такова разбиране на нещата няма как да просъществува за дълъг период от време,въпреки денонощната пропаганда

563

До а сега де?

преди 2 години

Единствените които избиват цивилно население(понеже военни не им е лесно), МАСОВО са РФ - те водят най-кървавата война от времето на 2рата световна. Виж какво е останало от Мариупол в момента и се запитай как се живее 1 месец без храна вода топлина с купчини непогребани трупове, виж Чернигов и спри с русофилските гл у пос ти понеже това са военни престъпления от огромен мащаб!

562

Анонимен

преди 2 години

До 631 Киро нали ти казах да палиш на некаде. Бегай от тука интернет е американски и всичко около тебе е с произход от натовски държави. Не ти харесва изчезвай от бг а и света ще стане много по хубав и бързоразвиващ се без забавящите цивилизацията кроманьонци като тебе.

561

Заз до 634

преди 2 години

А ти защо си против НАТО? Цялата цивилизация е с НАТО най добрите икономики са със НАТО защото са съюз против инвазия както в Украйна. Украйна иска да е член на НАТО но е късно ако беше нямаше да я закачат но не е и няма закрила. България е член на НАТО и има закрила но за съжаление е купена от Русия я българите са облъчени от братска любов която украинците я изпитват в момента. За това водим този спор тук.А ти защо не харесваш съюз който би ни защитил от Русия ако ни нападне?или който и да е

560

Анонимен

преди 2 години

А завръщането на турски войск в България е... едно ново начало. Невъзможно???

559

Джонсън ли решава?

преди 2 години

Откъде накъде Борис Джонсън ще решава да разполага британски войски на наша територия? Какъв е той тук? Никога не е късно да излезем от НАТО. Не сме длъжни да служим на англосаксонските претенции за еднополюсен свят

558

Не е баш тъй

преди 2 години

До Zaz: "Виждам че много хора са против НАТО и ЕС".? Да, много хора са против НАТО, но малко са против ЕС. ЕС е икономически съюз, макар че напоследък се бърка и в политиката.

557

До 633

преди 2 години

Ходи се прегледай бе. Тая чалга култура те съсипа а жените и дъщерите ви ги превърна в ходещи секс магазини. ше ми купи рокля хаха с парите от на кравата млякото каде издои днеска ли бре?

556

Анонимен

преди 2 години

ЩОМ нашата армия е слаба след като сме членове на военен съюз нищо необикновено няма да се разположат съюзнически войски. Колкото повече толкова по-добре за сигурността и имиджа на страната ни пред съюзниците , щото не може хем така хем онака. Много празни казарми има в Шумен, Плевен и т.н.

555

Киро до 623

преди 2 години

Въздуха в България е за всички, мойто момче! Кой си ти че ще определяш кой къде ще ходи...???

554

Заз

преди 2 години

Предавам се Дано руската сопа по скоро ви тресне другари бай ***.Аз си живея добре в чужбина и с нетърпение чакам да си дойда в бг 100? да съм господар на жените ви и Бог в ресторантите и хотелите!

553

До 624

преди 2 години

В Сърбия се колеха като прасета. Ако не беше НАТО сега да е Албания там. Турците фанатизираха албанците а и милиарди в оръжие им дадоха за тая война. НАТО ги раздели и спря да се колят

552

Заз

преди 2 години

До 620 Киро Ходи си в Русия и не хаби кислорода в бг

551

Анонимен

преди 2 години

Да се има предвид, че премиерът Петков не е ходил в казарма и не знае откъде стреля автомата.

550

Киро

преди 2 години

До 605От къде на къде ще ходим където нямало НАТО??? Ти чуваш ли се, какви глупости дрънкаш бе? Това е България! И ние българите сме на родната си земя! Тая земя е наша, не на НАТО! НАТО - ВЪН!!!

549

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно предателство от страна на правителството да приеме чужди окупационни сили на наша територия.Оставка на правителството!

548

ГОЧО ДО 603

преди 2 години

МАНИПУЛИРАШ ИЛИ СИ НЕОБРАЗОВАН. АМИ ЧЕРВЕНАТА ТИ АРМИЯ ПРЕЗ 1944 Г. КЪДЕ БЕШЕ С ОНЯ С ГОЛЕМИЯ КАЛПАК-ТОЛБУХИН,А??? АМИ ГЕРМАНСКАТА АРМИЯ НА ЛИСТ?ИСКА ТИ СЕ ОНЯ ОТ РУСИЯ ОТНОВО ДА НИ"ОСВОБОЖДАВА".ОТ КОГО? НЕ ВЯРВАЙТЕ НА 603