178

Може да е всякакъв,

преди 2 години

дори и изключително неадекватен,но направи най-доброто описание на сегашното управление:"Или става дума за грандиозна некомпетентност или ужасяваща злонамереност с цел ощетяване на държавата..."Нямам какво повече да кажа;)

177

Анонимен

преди 2 години

Този т.нар. министър на МЕ е пълен неадекватник, за да не кажа - пълен некадърник. Вместо да ни подсигури с природен газ възможно бързо, той седнал да разчита на стрина Урсула. Алоо, Германия има Северен поток 2 като резервен вариант, а ние нищо нямаме! Византийците и Унгария подписаха договори за газ, а ти се въртиш като болна овца и нищо не вършиш! Къде те намериха такъв смотан министър?!

176

Анонимен

преди 2 години

До Bir Вече започвам да смятам, че тези момченца имат като първа задача да направят цяла България военна база на САЩ и НАТО, т.е.да я подготвят за въвличане във войната и сетне сподирени от отворилите очите си хора бързо да се изнесат в САЩ. Хората няма да търпят дълго трима души да ни правят разногледи. Киро, готви се до 2-3 месеци кабинетът да падне. Дори вашият досегашен покровител твърдо заяви, че няма да позволи България д бъде въвлечена във война.

175

Анонимен

преди 2 години

По важно е Кико да дава ОСТАВКА веднага

174

Анонимен

преди 2 години

Ми ще стоим на свещи. Романтични вечери, лагерен огън, кво сега! Ще се съберем с родата, дядовците и братчедите в едно жилище с легла на три етажа и ще топлим само него))))

173

Анонимен

преди 2 години

Дядо ти все на газ се е топлил...

172

Анонимен

преди 2 години

До ДжО1984 Ами защото откаченият Путин и вика освобождение, че и си вярва.

171

Перифраза

преди 2 години

Комунизмът е съветска власт плюс газификация на цялата страна.

170

ДжО1984

преди 2 години

Юридически ВОЙНА НЯМА! Нито Русия е обявила война, нито Украйна е обявила война! Защо така?

169

Анонимен

преди 2 години

И да се национализират руските имоти, хотелските им комплекси тук,заедно с продадената на тях българска земя, напр. Камчия. Руснаците са тези, които циментираха българското Черноморие заради алчните ни земепродавци.

168

БГ

преди 2 години

Не знам тези дали ще започнат тая диверсификация, но е крайно време да се започне.

167

Анонимен

преди 2 години

Борисов си разчисти сметките СИК да е държавата. И той да е Тодор Живков. Успя. Гледайте некролозите на ,,загинали,, или покосени от болест. Браво Бойко,браво българино. Никога не се заклевай във внуците си !Нека живеят.

166

Toi

преди 2 години

Демек ще ни държат на студено и гладно другата зима. Или щото вообще няма да има газ или щото щр е толоз скъп че няма да можем да си го позволим

165

Анонимен

преди 2 години

Нинова няма да може да договори комисионна за себе си ако не се преговаря с Газпром.

164

1

преди 2 години

До 6557454,г..а...н...ч..о нещо географията не ти е добре,бъркаш Азарбайджан с кв. Бусманци.

163

1

преди 2 години

До Определено,г..а...н..ч..о,не се прави на герой,ще умрем от глад,защото сития на гладния не вярва,като сития байдън.

162

really?

преди 2 години

До Определено------------много се съмнявам

161

хахахааааааа.....

преди 2 години

До Разбиваща Новина====Британският министър на вътрешните работи повтори фразата, която обижда Великобритания след пранкерите.Вован и Лексус научиха британския министър на вътрешните работи Пател да казва "Англичанка ........."

160

1

преди 2 години

Точно така г-н министър,няма смисъл,нашия **Навални**не си ли спомняте,колко газ и петрол беше открил,в Черно Море,ще почнем да дърпаме от там.

159

Определено

преди 2 години

България няма нужда от Русия!