20

taschunka witko

преди 2 години

Правилно

19

иван

преди 2 години

баце винаги имаше план - един сутрин, друг на обяд, трети вечер. най-важният бе четвъртия с когото ни запознаваше като мине време и стане ясно какво се харесва на народа...

18

Анонимен

преди 2 години

Правителството ако имаше План нямаше да се остави на Византия да ги християнизира при това насилствено през 866 г тоест Насилственото Похристиянизиране на Българския Народ (в Училище не в Учебниците по История , така че няма как да се знае от обикновените хора)

17

Анонимен

преди 2 години

Нещо да каже за разпределителят на порциите? ДС, която създаде ДПС имат само един план: кражба, кражба и пак кражба! Оправдават се с политическите си проксита. ГЕРБ им беше най-успешният политически проект. По едно си приличат с Путин - крадецът вика дръжте крадеца!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Чак и оценки дава. Кой знае колко е откраднал от България. Вижте му лукавия поглед. Но всичко в този живот се плаща и тези ще се сринат един ден.

15

ГЕРБ+ДПС= ВЛ

преди 2 години

Само коалицията ГЕРБ-ДПС има планове и знае всичко. 12 години управляваха и БГ стана най-противната дупка в Европа.

14

Anonimen

преди 2 години

а планът на дпс е бил винаги само един: да крадем, колкото можем, заедно с опг гроб

13

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този? Да си взима измислените сапунени филми и да се маха.

12

Анонимен

преди 2 години

При пазарна икономика няма планове. Олигарсите завличат всичко от 1989 година до сега.

11

SS

преди 2 години

Дори ЕС няма план за справяне с кризата ,нито пък не дай боже да избухне световна война ! За това не разчитайте на държавата ,а на себе си ! Само подготвените имат шанс ! Тези които имат къде да избягат и да се скрият ,имат запаси от храна, вода,лекарства,оръжие ! Как мислите министрите и депутатите няма ли да избягат ,ако тук стане война ? Те ще са първи !

10

2

преди 2 години

Напротив имат план, но той е за създаване на кризи такива батаци забъркаха , че не е ясно кой и кога ще успее да ги оправи. 11млрд дълг изчезнаха за 2мес и не е ясно за какво. През седмица теглят нови дългове. Уж тръбяха, че пари имало в държавата колкото искаш. Населението прогресивно обеднява, но пък е заливано с високопарни приказки без грам покритие.

9

ОСМАН

преди 2 години

АБЕ КОЧУМ КАКВО СТАНА С ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС ЗАЩО СЛЕД ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС СЕ КОАЛИРАХТЕ С ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ СИ ЗАЩО НЯМА НАКАЗАНИ А ИМА КОАЛИЦИИ И ЗАМЪЦИ В РОСЕНЕЦ БАНКЯ ДРЪНДАР ДЖЕБЕЛ И САРАЯ РАЗБИРА СЕ ИНТЕРЕСЪТ ИЗКЛАТИ ФЕСЪТ ДПС И БКП МАШАЛАААААА

8

koko

преди 2 години

ДПС е противоконституционна партия и няма място в българският парламент

7

ъхъъ

преди 2 години

Оооо я виж ти, от ГЕРБ-СДС-ДПС хунтата пак надигат глава. Май е време да бъдат порязани отново

6

Анонимен

преди 2 години

Защов България има турска партия, а в Турския парламент няма българска? Там има много повече процентно живеещи българи, от колкото тук турци. Да се забрани.

5

Анонимен

преди 2 години

От както ДПС са в управлението само шашми и измами.

4

Анонимен

преди 2 години

Я па тоя!Джевдет ли си, Мехмед ли си,не давай акъл на българските политици,защото вие намазахте най-много от всички власти.

3

ДъПъСъ

преди 2 години

Планът за справяне с кризата, предизвикана от кражбите на ГЕРБ/ДПС е първо да се разкара гешеф, за да може прокуратурата да заработи, а после - дъ-то да ви е яко.

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък кой е че ще дава оценки на нашето правителство? Да си дава оценки на турското.

1

Fallschirmspringer

преди 2 години

А правителството дали изобщо има някакъв план,за каквото и да е било