17

Анонимен

преди 2 години

Това е един обяд в Макдоналдс, какво великодушие.

16

фактите

преди 2 години

Проблемът е че управляващите, случайно или нарочно, допуснаха промишлен ток да плащат училища, здравни заведения, от детски градини до вузове, театри, опери, художествени галерии, музеи, библиотеки и всичко, за което се сетите, че не е промишлен обект.

15

Здрасти

преди 2 години

Лека дискриминация към останалия неакадемичен свят, но..целта е набиран на електорат все пак.

14

До 14

преди 2 години

Г***ньо, не внасяш и стотинка данъци, а посредственото ти дете дои по 40лв детски всеки месец. За 18 години хрантутника ти ще е изял 8640лв чиста държавна пара, а след това още колко ще издои като социални помощи и програми за лечение от наркомании никой не може да предвиди. Трай си по-добре.

13

123

преди 2 години

Не стига, че живеят за без пари в плащани от нас държавни общежития, ами и тока да им плащаме! Да излизат на свободен наем, ***! Или и за студентите от София същата компенсация!!!

12

123

преди 2 години

Тез пари как ги раздават на *** и пульо, все едно нр са нищо! Ами аз, отказвам от моите данъци да се спонсорират кръчми, хотелиери, бежанци, БГ "бизнеса", "студентите" от село и т.н!!! За мен и моето дете? Нещо?

11

преди 2 години

Пак намазаха селяните. А студентите от София изнемогват! аКО НЕ СИ НА ОБЩЕЖИТИЕ-ФИНАНСОВА ПОМОЩ НЯМА.

10

пари за софиянци-не

преди 2 години

Статията е неточна. Финансовата подкрепа не е за студентите и докторантите, а за тези от провинцията. Студент от София не получава финансова подкрепа. Редно е да го поясните, а не студентите от София да чакат тези 60 лв. Държавата не зачита за нищо студентите от София-те няат да видят финансова подкрепа.

9

Анонимен

преди 2 години

А за студентите от София-НУЛА лева финансова подкрепа. Явно студент от София е втора категория студент:-Без право на настаняване в общежитие, дори и жилището на родителите му да е малко и тясно.-Без финансова подкрепа за тока.

8

Unknown

преди 2 години

До къде я докарахме, да си по беден от бежанец в собствената си държава... :(

7

преди 2 години

Пълно безобразие. Тези пари се дават за студентите от село, ако са на общежитие. А за кореняк софиянците-никаква финансова подкрепа. Софиянец пак е наказан,че е от софия. Докога!Факт е,че в студентски град софиянци, поради дискриминацията нямат право да живеят-поради абсурдната комунистическа забрана. Никъде по света няма забрана студент от съответния град да е на общежитие.

6

Анонимен

преди 2 години

За месец им отпускат почти колкото на украинец за един ден.

5

Анонимен

преди 2 години

А на украинците няма ли да им дадат по 60 лв. за ток... на ден...

4

Анонимен

преди 2 години

В България има още една категория хора, за които най-накрая трябва да се помисли. Това са "работещите хора". Хората, които произвеждат, обслужват, лекуват, възпитават, отглеждат деца, пълнят хазната... И те често ня а с какво да отидат на работа и да си платят тока.

3

Щази

преди 2 години

Ще ви дадат пари не се притеснявайте,за гробище парк!

2

Тираджията

преди 2 години

А на останалите кога?На студентите мама и тате ще им пратят пари.На мен няма кой да ми даде.

1

Реалист

преди 2 години

Всички български студенти да се организират пред украинското посолство за гражданство и да искат украинско гражданство.