48

Мисирка Йорданска

преди 2 години

Бошков по думите на много свидетели е обвинен за изнасилвания, поръчкови убийства, даване на подкупи, укриване на данъци и прочее. Какъв надежден свидетел може да бъде такъв мафиот бе другарко секретарке на Бойкикиев. Като си толкова *** не се опитвай да мислиш че и ние сме такива, а по- добре си хващай партакешите и се омитай от министерството.

47

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

НЕ ОСТАНА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ- МАШИНИТЕ НА МАДУРО"ИЗБРАХА" ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ВАСИЛ ЧЕРЕПА, СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ ВАСИЛ ЧЕРЕПА, СЛЕД ОСЛУШВАНИЯТА ПРЕЗ 2021Г- ДОБРЕ СЕ ЗАВЪРТЯХТЕ АМА НИ ПИСНА ОТ МУТРЕНСКИТЕ ВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ- ОСТАВКА ЧЕРВЕНИ МУТРИ- ГНУС КРАЖБИ, КОРУПЦИЯ, ОБРАХТЕ ДО ШУШКА НАРОДА И ЦИРКОВЕ ВСЕКИ ДЕН А КАТО СЕ РАЗДИГА ПУШИЛКАТА ИНФЛАЦИЯ И РАЗРУХА В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ- ***...

46

Анониме

преди 2 години

Петков откри нови министерсва, понеже аверите са му много,а администрацията е малко и има излишни държавни пари за крадене. Само пропусна министерство -Сълза и смях-там той може да бъде почетен министър председател, а Йорданова, Рашков и Събев заместници.

45

Анонимен

преди 2 години

Не само Гешев, а половин България мисли, че исканата оставка на Гешев е едно нищо. За своите 100 дни освен плюенета, заканите и лъжите против противниците си, това правителство не е свършило нищо друго. Хората очакват промяна впо-добро в живота си, повече сигорност и спокойствие. Нищо подобно не се случва. Ненужни изявления, завоалирани оправдания и вечно търсене на враг. Само това се случва.

44

Аз промяната

преди 2 години

Тази освен да иска да изгони Гешев нещо друго иска ли да прави Това лиса новите да изгонят Гешев и да подчинят прокуратурата Оставка Како НЕ ставаш Оставка Оставка слуги на Божков

43

Анонимен

преди 2 години

Спрямо тази Манолова взе да ми се вижда класа отгоре.

42

Анонимен

преди 2 години

Новата миинистърка не се занимава с престъпността, а само с Гешевия стол за Хр. Иванов. Искали прозрачност! Ми... прозрачни сте до отврат.

41

Анонимен

преди 2 години

не питат народа, защото мнението им ще е различно от това на Йорданова, Йончева, Иванов, Киро и пр. Те разчитат на комустическите *** по нета.

40

Анонимен

преди 2 години

Един никаквец с мангизи направи цял държавен преврат, проведе хибридна война с мозъците ни в чужбина, изкара заблудени млади хора на площада, защото не са живели при социализма. Слави се скри, за да не обере пешкира. Като те искали Каримански за шеф на БНБ, защо не поехте управлението о първия път бе, пън? Сега сме управлявани онлайн. Никой от новите министри не си мръдна г.за от креслото да иде при народа по градове, села и паланки и да ги пита лично какво им пречи Гешев на тях.

39

Анонимен

преди 2 години

До Съвет Какви доказателства? Той няма такива. Сега му ги фабрикуват. Я нови снимки с чекмеджета, я промени по флашките...

38

ПРОДЪЛЖАВАМЕИЗМАМАТА

преди 2 години

СЛЕД СХЕМАТА С ФАЛШИВАТА ЛОТАРИЯ СЕГА Е РЕД НА СХЕМАТА С ФАЛШИВИТЕ ПОКАЗАНИЯ !БАБА МИ ВИКАШЕ -"СИНЕ ВИЖ КОЙ ТИ ГОВОРИ" ПЛАШЕЩО Е КАТО ВИДЯ КОЙ ГОВОРИ !!! ГОВОРИ СЕ"ЧЕ ПЛАЩАЙТЕ ЗА ИЗМАМАТА" Е ПРОЕКТ НА БОЖКОВ С КОЙТО ТОЙ СИ Е ПОДСИГУРИЛ ВСИЧКИ ЛОСТОВЕ В ДЪРЖАВАТА .ПРАБЛЕМ ЯВНО Е ГЕШЕВ,ПОСЛЕДНИЯ ОКОП НА ДЪРЖАВНОСТТА !СИНИ И ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ СА ДОВОЛНИ ОТ ЩЕДРОСТА НА БОСА.В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е В ФИНАНСОВ КОЛАПС.ХОРАТА СЕ БИЯТ НА ОПАШКИ ЗА ОЛИО И СКОРО ЩЕ СА НА РЪБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.

37

Анонимен

преди 2 години

Цялото правителство се загрижило за Василчо, Рашков оставил битовите бандити да вилнеят, народът мре,... Аз не знаех кой ни е главен прокурор, докато червените олигарси и слугите им не му обявиха война.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 Сега се убедихме, че прокуратурата умишлено не го разпитва 2 години и чака да изтече давностния срок и никога да не го осъдим. Както и го пусна да избяга.

35

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков 31 Много бързо ви писна, гербав. Ние ви търпяхме цели 12 години.

34

Анонимен

преди 2 години

Сега уверихте ли се, че подмяната е платена от Божков. Няма нужда от изрезки, и на слепеца е ясно. Най-защитеният комунистически престъпник в държавата прави демократични промени. Не се ли запитвате защо олигарсите са бесепари? Гешев им попречи да си развяват байряците по Лазурния бряг и да застрояват България с хотели и простотии, те ти сега - правосъдието на зомбираната Йорданова.

33

Анонимен

преди 2 години

Първо да изправят Божков пред българския съд (впрочем той е осъден), да влезе в затвора и оттам да си дава показанията.

32

Анонимен

преди 2 години

Божков се е активирал, защото вече не може да плаща на ОАЕ и ще трябва да го депортират.

31

Анонимен

преди 2 години

До 1 Божков казва само имената на тези, които го пратиха в Дубай. Обикновен реваншизъм. И правителствен фашизъм.

30

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите как не разбират, че като махнат Гешев, те пак няма да властват, защото никой не би избрал правителството им пак. И Радев няма да може да ги спаси. Нищо не правят за страната, само с реваншизъм се занимават. На обикновения гражданин Гешев нищо не е направил, само богаташите се разправят с него.

29

1

преди 2 години

До Странно,г..а..н..ч..о..ти много бавно загряваш,не Божков е виновен,който е променил закона за хазартните игри,а печалбата ,от тази промяна ,Божков много добре казва на кого ги е предал, и интересно зашо не споменава ,други имена ,а споменава имената на банкянския *Навални*,името на влади,и арнаудова,но нейните суми били,някакви си 30, 40хил.лева.