21

аз

преди 15 години

Като ви пипне рачо ще сте готови да продадете майка си и баща си само и само да върнете времето назад.

20

преди 15 години

Mi bravo! Interesno kakvo shte pravi na 14? A, za 24 ne mi se misli, shtoto mozhe i da ne gi dozhivee! Maloumna rabota!

19

eDDy

преди 15 години

хахаха и на колко е пчнало да пуши туй пишлеменце?... на 2 ... или гледаш докато суче от майка си и дръпва по някой фас ..... туй са пълни глупости ...и не знам што ни занимават с такива щуротии след като ние в БГ си имаме достатъчно нелепи проблеми,че да мислим и за подобни малоумщини!!!

18

преди 15 години

Обичам ви заради невероятното ви чувство за хумор !!!:))))))))))

17

преди 15 години

стегнете се малко,тва е пълен монтаж,как някакво малко ще пуши цигари при положение че родителите му ще му разбият муцуната от подсечки гррррррр

16

keysha

преди 15 години

v semeistvo imam 4esto konflikti i meces pu6a po 5 cigari na den.jiveq v strana v koqto cigarite sa mnogo skapi no ne smqtam da gi spra.kakvo mislite?

15

преди 15 години

Toia kele6 ot mnogo rano e po4nal da pushi, dori nashite *** ne zapo4vat ot tolkova rano!

14

преди 15 години

хехехе

13

12

преди 15 години

ако бяхме само по пушене на 1во място щеше да е добре. бах ви да ви *** непушачите. аз пуша щото ми е приятно. кефи ме. не сикам да спирам. за парите няма да говоря.

12

..

преди 15 години

като сте прости, давайте си парите да се тровите с цигари, тровите и децата си, явно не ви пука, цялата ни държава е такава. първи е Европа по пушене и на първите места в света с африканските държави. Евала, Бг !

11

преди 15 години

към 10. Не разбрахме как си спрял цигарите. Ти си първия човек, за когото чувам, че ги отказал заради цената им.

10

Бивш ПУШАЧ

преди 15 години

Пушех в продължение на 16г. по 2 пакета на ден. Спрях ги на 23.1.2006г защото от 60ст. ги наравиха на 1.80лв. И тогава си помислих, че ТОЯ дето ги дига цените с 300% се подиграва с мен. Не може ли да стане обратното. АЗ да ги спра а ТОЙ да си ги пуши. Така и направих..........

9

ситен дребен политик

преди 15 години

А в двора на нашия блок има един трабант и никой не знае на кого е...Ама няма гуми...

8

Макаренко Макаренков

преди 15 години

Знаеш ли какъв "Център за рехабилитация" ще му дам на това *** ако е моето...като види будка за цигари ще минава на другия тротоар...:)

7

преди 15 години

много си прав. аз за една година също имам доста положителни промени, всички казват че като спреш цигарите напълняваш но не е така, качих само 3кг. и то през зимата.

6

Anonimna

преди 15 години

Zalko za decata, tolkova sa malki, a pusheneto e uzasno vredno i ubiva!:(((

5

Proximus

преди 15 години

ъъъъ това за Доган какво общо има с темата :))) Или на малкото Тайландче пак нашето ДПС му е виновно че пропушило..

4

преди 15 години

те щом от 4-годишни почват да пушат,смятаите след няколко години какво ще стане.според мен башщата трабжа да вжлезне в затвора заради това

3

преди 15 години

Тия некадърници в парламента как може да са толкова прости.Поне като искат да крадът , да го правят както трябва!ДПС в момента точи най-много от всички , и вместо да ги разкарат и да си лапат само те , се карат помежду си , а тоя *** Доган си строи палати по курортите.

2

пак аз

преди 15 години

как да го надуши като две трети от рецепторите му в устната кухина и в носа са запушени и затлачени от катраните и никотина.Вече близо три години от както спрях цигарите и ако знаете само какъв нюх имам вече - усещам миризми от стотици метри и се наслаждавам на храната изцяло вкусвайки и усещайки абсолютно цялото богатство на вкусовете и ароматите.