534

Ами

преди 2 години

хайде, че тези американци стават все по злобни и нагли.

533

Анонимен

преди 2 години

войната трябва да спре, русия да се изтегли и да се установи мир

532

Анонимен

преди 2 години

тая статия я чета и оставам с впечатлението че само русия има ядрено оръжие.

531

Русия

преди 2 години

е велика страна, страна на православието и почитта към обикновените хора!

530

Анонимен

преди 2 години

До Митака. Не зная откъде черпиш информация, но виж Гардиън, Тайм, Фигаро, Ди велт и прочети съотношението на руските и американските бойни самолети: 3 : 1, на хиперзвуковите ракети 870 : 0 , на Авиобомбите Баща на авиобомбите с тротилов еквивалент 40 килотона - само руснаците имат такива и преди 4 дни взривиха една в Сирия. Оказва се, че '***' ватенки носят, но модерното им въоръжение все още е на 1-о място, Китай вече настига САЩ по ниво на изтребителите, ракетите и подводниците..'

529

АМИ..ДА

преди 2 години

Не всичко е пари,нали? Христос и пророците са нямали нищо..Любовта е над всичко.Парите не се ядът.

528

Войната е нужна !

преди 2 години

На Байдън и Путин им е все едно щото и двамата са стари и ще умират . Егото им е толкова голямо чеса готови да вземат СЪС СЕБЕ СИ В ГРОБА и жертви . .Всичко е бизнес ,няма идеологии или висша цел.... бизнес . От едно време е било така , Америка е спонсорирала диктатори и после ги е "сваляла" когато са неудобни ,Русия СЪЩО !

527

До x

преди 2 години

Не всички руснаци и българи са бедни. Също така не всички западняци са богати. Виж само какъв процент от американците имат спестени 1000$+.

526

х

преди 2 години

Да болни мозъци са тези - аз бях в Русия преди 3 години за няколко седмици. В тяхната провинция работят работниците им за по 400 лева заплата. По-бедни са дори от българите, колкото и странно да ви звучи. А сега с тези санкции още назад ще дръпнат. Обаче в главите им само бръмбари - Велика Русия, атомни бомби и какво ли още не.

525

Митака

преди 2 години

Тия пък изтрещели ватенки - само се правят на интересни. Може да са боси, голи и гладни, но война да има. А на мястото на Русия какво ще има, ако почне войната - локва *** Да не би само Русия да има атомни бомби.

524

Анонимен

преди 2 години

*** унищожи съдбата на федерацията си за столетие с безумния си фашистки мерак да завоюва целият свят. очаквам разпад на това феодално царство от 80 държави поробени от руските викинги.

523

САЩ вече разработват

преди 2 години

високо-роботизирани технологии с изкуствен интелект, които да извличат петрол, газ , метали и други полезни изкопаеми от пустинната територия на мястото на бившия *** съюз поради високата радиация там. Новина от New York Times след няколко месеца.

522

до redordead

преди 2 години

Дреми за Русия, точно толкова, колкото на тях за нас. За мен само България има значение, но благодарение на такива "друговерци" като теб може и да я няма. Защото вие кротко си пазите езика и традициите и в чужди държави. Мразите, като някой ви разваля рахатлъка.

521

redordead

преди 2 години

абе, като гледам ти се засягаш, когато се говори против Русия, така че ти една странна гну-сна креатура - уж се пише за българин, но всъщност е жал-ка рубашка...

520

до readordead

преди 2 години

Ооо чувствителна душа. Никой не те обижда, най малко аз. Защото ти си точно това, което означава думичката с четири букви. Къде тук е обидата? В нежната ти европейска душа? Само че освен друговерец, думичката означава на "твоя език" и унтер менш или втора класа, затова се обиждаш, истината БОЛИ.

519

redordead

преди 2 години

Гя-ур - персийски през турски означава неверник, човек който не изповядва исляма - та, да, гя-ур съм, защото не изповядвам тази религия предполагам след като ти ме обиждаш с тази дума, това означава, че ти изповядваш тази религия и така обиждаш всички друговерци...

518

redordead

преди 2 години

всъщност, факт е още, че СССР заедно с балакнското си протеже Югославия създават съвременният македонизъм, основан на омраза към България.А кое не е вярно в това, че българите са запазили род, вяра, език и традиции 500 години?Айде, цъкайте минусчета:)

517

НОМЕР2

преди 2 години

Крайно време е Москва да бъде ударена и сравнена със земята! След това съд за Путин и приближените му! Свобода за поробените от Русия народи! Съюз с Волжка България! Мир и приятелство с Московията!

516

до redordead

преди 2 години

Бях сигурен, че ти харесва да си *** :-). То и сега така или иначе ви управлява дръндарския султан с помощта на стопилия се везир. Бъди щастлив и продължавай да мразиш. Така, както върви ще се наслаждаваш на език и традиции в Турция...

515

Анонимен

преди 2 години

Това е факт от нашата история,redordead,колкото и да се стараеш да го отричаш.А ако пак някой ни нападне ще си се бием по полянките като и НАТО ще ни защити.Няма как да сме като Украйна.Ние сме и с друг начин на мислене така че няма как да стане това,което предполагаш.