15

иван

преди 2 години

Румен Фалит Гечев говори за БНБ . Егати иронията ,този дори близо не бива да го допускат да минава до банка . Единственото място подходящо да този индивид е затвора .

14

Стар

преди 2 години

Вместо да търка наровете в кауша при бай Ставри,той акъл дава !Цинизъм и срам!!!

13

другарю

преди 2 години

решенията ги взимате колективно щото колективно ше си разделяте откраднатото .

12

бай Ламби

преди 2 години

До Анонимен 5 В много голяма заблуда си!Тоя агент не трябва да е в затвора а да му се клатят краката увиснал на старата круша на мегдана!

11

оффф

преди 2 години

Тоя другар по-добре да не говори за банки и банкова система че току виж сме осъмнали със 17 фалирали банки утре!"Професоре" що не си пийш мастиката бе, ами си тръгнал акъл да ръсиш и ти?

10

Анонимен

преди 2 години

Как може да давате думата на този пропаднал "политик" от Времето на Виденов. Питайте го колко банки фалира и каква хиперинфлация имаше през 1996год по негово време.

9

Гербер

преди 2 години

До 9. , за единна кандидатура говорят основно от новите управляващи. Вземи се информирай малко по-добре преди да се плюнчиш по сайтовете. Това, че си обладан от неистова омраза към ГЕРБ е ясно.

8

Анонимен

преди 2 години

Новозабогателите гербери ако беше само един кандидат, водени от мамин Делянчо, по-известен с наема който ние плащаме на майка му за да живее в уж нейния апартамент, щяха във всички телевизии по команда да говорят упорки, че няма избор, сега пък декламилрат едно и също , че има разнобой. А бе смехурковци изгубили яслата.

7

Анонимен

преди 2 години

Въпросите на мисирките и цветанките ризови на джурналистиката: Защо са двама? Разрушавате коалицията?....................Защо е един? Защо няма избор?

6

гражданин

преди 2 години

Ами не е това речев, не е - цените, горивата и некадърността на правителството ще я разруши. Народът прогледна за "промяната".

5

Анонимен

преди 2 години

Този трябва да е в затвора

4

Анонимен

преди 2 години

Пак изкараха счетоводителската мутричка от нафталина. Все си е друго крадец на милиарди да ти дава акъл по парична политика. ПРОФЕСИОНАЛИСТ

3

Анонимен

преди 2 години

Тз докато разделят баницата ще я загубят . То колко време му остава на тва правителство ? То на ЕС ту му изтече времето ко остава за българските евроатлантически партии ??? На всички е ясно че не ни чака светло бъдеще в ЕС а все по задлъжняло ,обезлюдено и бедно с борба за олио от по 3 лв. Това е обещаното бъдеще . Бъдещето вече дойде . След 15 години ,,членство,, най сетне видим резултат.

2

?!?

преди 2 години

ИТН стават средния пръст в коалицията. Ако никой математик каже, че среден в четворка не можде да има, е просто математик!

1

Анонимен

преди 2 години

Комунист кръв повръща-власт не връща.