135

хр4

преди 2 години

Иване, спомняш ли си "златното пръстче", на болния лидер.А помниш ли изборния резултата на Атака.Аз ще те подсетя-10,3%. Колко беше пък на обединените *** няколко години по-късно? М? Подсещам-9,07%. Та отговора на въпроса ти е много лесен-има едни около 10% *** които мигрират. Това е целия изборен потенциал на КоZтя, въпреки твърдението на "проф" Иво Христов, че в България живеят 80% ***...

134

Весело ми е

преди 2 години

Русофилите в България ще продължат да намаляват - най-много да се преместят от една русофилска партия в друга.Броят на русофобите обаче расте драматично и те ще определят бъдещето на България! Нейсе ще станем нормална държава!

133

Иван

преди 2 години

Докато сме на темата. Никой не обяснява факта, че на изборите през ноември 2021 "Възраждане" взеха 4,86 %, а последните прогнози на "Галъп" са 7,9 %. Нещо да ви говорят тези цифри?????

132

Анонимен

преди 2 години

За правоверните ни евроатлантици няма страшно. Веднага ще си спомнят как за завършили в Съветския съюз и са яли хляба на политбюро и хоп - пак правоверни и на власт

131

Анонимен

преди 2 години

До МусаИ каква е програмата на тази българска партия. Ще приемаме ли еврото, натовци ли ще сме още ?, Македония, енергетика, зелени помиярщини, Белене, газови потоци, европомияри ли ще сме? Доходи, мигранти, пазари протекционизъм за българския бизнес, здравна вероучение? Нещо да сме чули по темите от тази българска партия? Едно е да викаш оставка пред парламента друго е да имаш план програма

130

ОТГОВОР

преди 2 години

С нашите национални предатели - да ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ .

129

Зоя

преди 2 години

В резюме: Путин и *** - в Хага.

128

123

преди 2 години

В България ще бъде капитализъм още 300 години , така че тежко им на мързеливите и тарикатите , учене и бачкане е бъдещето. Мечтай си, да ни управляват 4-класници от село Правец, милиционери и партийни секретари, все отбор мързелив *** пролетариат, който чака съветски танкове да го направят "министър и над него небе" - по Големанов.

127

joko

преди 2 години

Възраждане е последната надежда преди умирачката.Така че безумци връзумете се.Всички интелигентни тип васко кръпката и подобни лиолиовци трябва да Построят АЕЦ Белене.

126

Муса

преди 2 години

Аз съм страничен наблюдател.Но Възраждане е единствената "Българска" партия.Според устава ѝ.Всички други са или про.....Или западни лакеи.

125

гугленчо

преди 2 години

това авторче е със жълто около устата , журналисчета който пишат по поръчка това са натовските опорки , измислят си схеми

124

Олд

преди 2 години

Възраждане трябва да последва съдбата на златна зора в Гърция - извън закона и съд за мизерниците .

123

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН! ДА ЖИВЕЕ НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО ПРЕМЪДРА РУСИЯ СВЯТА И МЪЧЕНИЦА!

122

мдаа

преди 2 години

Несъмнено Русия има трайни интереси в България и не иска допуска , българите д имат също трайни интереси към страната си .Затова отрови Захари Стоянов , причини обесването на Левски , съсече Стамболов , застреля Д.Петков и отрови цар Борис трети и изби в периода 1944-47 над 50 хшляди българи а други 250хиляди заточи в концлагериДа не говорим че би и българсикет си помагачи като Георги Димитров , Трайчо каастов и пр и пр.

121

Анонимен

преди 2 години

До Хизползва се терминът ЗАДДУНАВСКА ОБЛАСТ но никога БЛГАРИЯ .

120

Х

преди 2 години

Русия отще от царско време са мислили за българия като за колония. В не един и два официални документа на Руската империя от времето след освобождението е използвата думата "губерния" за България. И винаги има някакви продажници, както са сега Възраждане, които за копейки предават българия и я тласкат към корупционния руски модел и "традиционните ценности", като например правото на всеки мъж да бие жена си, както е в Русия. Та докато не се усетим като народ, вечно ще страдаме

119

Бегаййй

преди 2 години

Бегай Раша, кво било УМРЕ!!! БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕС И НАТО! Вашето "влияние" си ИЗПАРЯВА С ВСЕКИ ДЕН И то БЛАГОДАРЕНИЕ НА САМИТЕ ВАС! БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ИСКА, НЕ ВИ ВЯРВА. От Раша очакваме само едно ГОЛЯМО ИЗВИНЯВАЙ БЪЛГАРИЯ! И СЕ ОМИТАЙТЕ! НЕ ВИ ИСКАМЕ!!!! Влияете негативно на себе си!!!!!!! GAME IS OVER!!!!!!!

118

Анонимен

преди 2 години

Зависими от газ, петрол, ядрено гориво, изтребители, че ние сме си руска колония, троянския кон. Сега и не искаме да подкрепим и Украйна срещу нашия господар.

117

Star

преди 2 години

Тия руснаци руския войник го нямат за нищо.Те дори не броят момчета за жертви в статистиката си.Цифрите на загубите в жива сила от началото на войната се отнасят само за офицери и щабни такива.Какво ще кажат на майките им? Че са се загубили в гората ли? Тея афгански номера от рода на ,,безследно изчезнал'' днес не вървят повече.Хората в Русия се умориха от лъжите на Кремъл.Смяната на Путин няма да промени нищо.Трябва да се направи генерлна подмяна на управлението в Кремъл.

116

Шкембе воевода

преди 2 години

Ще видите самолети...Ама друг път....Може би някой път.Ама надали.