26

Ч

преди 2 години

Смея се здраво на този панаир,а Ергенът ...и жени ,пък непораснали деца ,да ги режисират и осмиват всички , така са си решили и си го преживяват сам ,самички ,в непристойните им игрички ,без маски и лъжи - лъснаха голи ,големички ,всякакви гимнастички и *** чупят по глупост ,че бутоните им ги натискат да се унижават сам сами ,избор са направили сами!

25

Само злоба и рев

преди 2 години

доста досадно, кокошарник. А ергена си плю на петите и правилно.

24

Баааго...

преди 2 години

Шъ пувърнааааа ....

23

Лейди Гарга

преди 2 години

Що бе,човекът е отишъл да се забавлява и да изкара някой лев.А кокошчиците около него,дето реват една през друга,не знаят на кой свят се намират.Само Венета е най-адекватна,личи си,че и тя се забавлява и не и пука от нищо.

22

Мимокмок

преди 2 години

Ако това е цветът на жените в България,леле!Ударихме дъното и копаем към Китай!!!!

21

Гошу

преди 2 години

Както казват - Никога не е късно да станеш за резил ! Но пък с толкова сиво вещество ( колкото на колибри) ,горките , те дори не разбират какво става !

20

Дедо

преди 2 години

Тоя ерген дали е прочел поне една книга в живота си ?

19

Анонимен

преди 2 години

Резилът на гъските продължава.Ниво на интелект-нула!Ниво на възпитание-нула!.Себеуважение-нула!Докъде я докарахме!

18

Извоз

преди 2 години

Защо си мисля, че в реалността е напълно обратното? Познавам мъже, които какво ли не правят само и само да топнат чушката веднъж. На този етап по-добре да си платиш за ескорт ако ще е само за едното топване.

17

Чичо Митко

преди 2 години

По му ходи името " Харемът".

16

Анонимен

преди 2 години

Бaси порнoтo е това "риалити"...

15

Ани

преди 2 години

Доста пошло предаване се оказа това реалити. Тези момичета, жени, нямат никакво самоуважение. Не знам колко жалко създание трябва да си за да си свалиш гащите, тоест бельото, както се изрази друга скандалджийка. 2/3 са абсолютни лицемерки. Някаква куха лейка си сваля гащите, други патици и целуват ръце, прегръдки лицемерие. 20 годишната Вики много позьорски се прави на недостъпна, а погледите които хвърля и муцуните говорят за друго поведение. А ергенът... 😪 😪 😪 😪 😪

14

Анонимен

преди 2 години

Хора, не разбрахте ли, че това си е режисирано предаване, както е Съдби на кръстопът? Няма нищо истинско, всичко е предварително измислено и снимано. Какви са тези коментари какво казал един, че друг, че трети? Актрисите вътре са много зле, фразите им звучат заучено и зле. Защо продължавате да се вързвате и да коментирате подобно "шоу"? ( трудно ми е да го нарека така)

13

Ивайло Шопски

преди 2 години

Тези **** ако седнеш да ги питаш по някаква произволна тема, било география, политика... ще са същия резил като Златка в оня буламач брадъро.

12

Анонимен

преди 2 години

Цялото шоу ми прилича на турски харем. Ергенът с изкуствените зъби не ми харесва. Има красиви момичета, но интриганството, характерно за плиткоумни хора/ не само жени/ е отблъскващо. Щом стигнаха и до снемане на бикини за да впечатлят ергенът...Плейтмейтката Благовеста ясно, че не е света вода ненапита. Рускинята Виктория и тя не си поплюва. Александра пък се държи като арбитър. Намирам го като уронващо престижа на жената изобщо! Какви времена, какви нрави. Мъжете от ловци станаха плячка за куч

11

Deep Zone

преди 2 години

Тези всичките дали са прочели ОБЩО една книга? :D То дори Бойко е пред тях, той поне е прочел една...

10

Да се чуди

преди 2 години

човек, кой и защо си причинява тази мъка?!?И във фейсбук гледам има група и искрено се коментира тая по м ия

9

Анонимен

преди 2 години

Да пуснат предаване - ***! Таман цяла България да участва

8

Митьо Пеераса

преди 2 години

Спокойно! Ние скоро ще си го привикаме в гей бара...Стига му толкова!

7

Анонимен

преди 2 години

Изгледах един епизод до половината. Много са ми плитки. Горките момичета каква празнота. А той... Едвам говори.