9

ЛДНР

преди 2 години

Избитите българчета от нацистите в Донбас, какво ще получат ?! Стотици избити таврийски българи за осем години геноцид. Днес в Мариупол десетки етнически българи са взимани за заложници и избивани от нацбатальоните. Явно за политиците ни, това е тема табу... Окраина умря. Да живее Новорусия.

8

Айде спрете да

преди 2 години

спонсорирате бандеровците и азовци, оня зелен стършел не спря да реве! Парите и помощи отиват за оръжия, а не за българчета та, не сте толкова наивни да не го разберете! Ако всички искаха да спрат войната щяха да наложат релевантни санкции и на двете воюващи страни! Вместо да гасиш пожара ти доливаш масло в огъня! ЕвахтиЦирка!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Помощите отиват на сметището, камионите се пълнят с оръжие и заминават за Украйна. Вече има много свидетелства за това, дори и снимки. Тъжно, но факт.

6

Анонимен123

преди 2 години

То убаво, помощи,,,, ама като попаднат в Украйна, след това незнайно къде ще отиде всичко това...

5

Дари и

преди 2 години

моето дете! Надявам се да стигнат до именно Българските деца в Украйна! Казах му също да каже на учителката ,че очаква да се направи такава парична дарителска кампания и за БГ пенсионерите с пенсия до 600лв. нето и деца с доходи на родителите до 800лв. нето !

4

До Анонимен 3

преди 2 години

Ами как ще донесат като половината български деца без война са си за помощи самите те.И не е вярно, че само напомнят учителките, във вашето училище може да е така, но повечето се престарават много и изнудват децата.

3

Анонимен

преди 2 години

"буквално изнудват българските ученици да даряват" - Пълни глупости. Нали питам дъщеря ми. Учителката само им напомнила "който има желание". Половината деца не са донесли нищо.

2

Анонимен

преди 2 години

Всички училища са направили задължителен списък за "дарения" и много от тях буквално изнудват българските ученици да даряват. МОН притиска директорите да отчитат дейност, а директорите натискат учителите и децата.Ако не дариш, учителката те изкарва пред всички за назидание и ти иска обяснение. Унизителна кампания за българските ученици!Предатели и *** завладяха българските училища.

1

Анонимен

преди 2 години

САМО 20% ГЛАСУВАХА ЗА МЕН - КИРО ЗАПАДНИЯ ПРОДАЖНИК, ТОЕСТ РУСОФИЛИТЕ СА 80%. НО АЗ ЩЕ СЕ СМЕЯ ПОСЛЕДЕН, ЗАЩОТО КАТО КРИМИНАЛИЗИРАМ РУСОФИЛИЯТА ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНАТ АМЕРИКАНОФИЛИ И ТАКА ЩЕ УПРАВЛЯВАМ ВЕЧНО