33

Ангелина

преди 2 години

До АнонименЦацаров е основният двигател.....

32

Реалист

преди 2 години

Каскета го слушах днес,пълна невежа,долна мутра и абсолютен непрофесионалист.Е, с полицейското юридическо образование толкова може...Оставка!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Е как кой ще сложат? Оня гнусния с 12-те кензефа разбира се. Той за това драпа. Пък и черепа иска да се върне вече в България.

30

Анонимен

преди 2 години

Ясно е че Боко и Пеевски не са читави ама се чудя като махнат Гешев и сложат човек на Черепа дали ще е по-добре? Всички говорят за махане, ама кой ще сложим после не се казва.

29

Анонимен

преди 2 години

Колко граждани гласуваха за партииката на Хр Иванов. Колкото един малък град .И на какво основание ще иска освобождаването на Гешев Другите три милиона избиратели не искат Защо говорят от нашето име.

28

ще плащаме

преди 2 години

Ес ще накаже яко България ако допусне министър фашист да нарежда на съд и прокуратура.

27

Обикновен смърдел

преди 2 години

КС реши, че министърка има право да внася предложение, но какво ще е решението, зависи изцяло от ВСС! Някои се напъват да лъжат с истината!

26

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Конституциония съд се произнесе недвосмислено по темата за допустимоста на министъра да изка освобождаването на гл прокурор , тези за по-велики от папата ли се имат

25

Теди

преди 2 години

В България винаги е било бедност и глад повече отколкото в другите държави от Европейският съюз

24

До 25

преди 2 години

Това май си е от соца, алтернативната държава винаги е държала гравния прокурор.. Сега се говори толкоз за това заради Европа, а и народа станал малко по-умен за 30 години..

23

Анонимен

преди 2 години

Напишете кои партии са приели закона за несменяемостта на висшите магистрати -- защо сте си заровили главите в пясъка като щрауси. Този закон е гласуван в парламента от определени партии с депутати които си имат имена. Те са действали срещу правовия ред на държавата и за създаване на недосегаеми крепости на мафията.

22

Анонимен

преди 2 години

До До 21 22 Не се е похвалил с отговор, значи никой не му е писал, че го подкрепя :)

21

Анонимен

преди 2 години

- Иванчо, кой по-добре те защитаваше на делото ти в съда ? Баща ти или адвокатът?- Не, прокурорът!

20

До 21

преди 2 години

И той се нада, ама май само с наденето ще остане.. Да си спомним колко писма изпрати Гешо до европейските институции за помощ, освен те да му помогнат в БГ не останаха балами...

19

Анонимен

преди 2 години

Споко!Гешев ще надживееш Кокорчовците!

18

Анонимен

преди 2 години

До Ghost 16 Престъплението на божков може да се извърши само в съучастие с горанов. Така че, щом божков има обвинение, горанов също трябва да има. гешев е параван на горанов и борисов. За божков никой не е против, че го е обвинил. Против сме, че не го разпитва и така си тече давностен срок, без да се започва дело. Как ще го осъдим божков по този начин? Как си го представяте?

17

Анонимен

преди 2 години

Ентите в LOTR се разбраха и взеха решение по-бързо от тея хрантутници...

16

Боб

преди 2 години

До Гост..Казваш Гешеф е параван на Киро и Радев? Ми да го махаме тогава? Прокурорите трябва да разследват да не са паравани, без значение на кой..

15

Ми добре

преди 2 години

Много тпа дописка - както често се случва нищо не се разбира.

14

Ghost

преди 2 години

До Do 13 Параван на Божков ли имаш предвид. ДаКиро и Радко може да са параван. Немисля , че Гешев е! Малко си в грешка мой човек.