20

Да проверят всички!

преди 2 години

Проверете всички, не само този. Създайте гореща линия да видите колко информация ще получите. Проверете процедурите. Проверете атестациите. Да не се крият зад автономия и да тероризират преподаватели, които дръзват да се противопоставят на безобразията. Има ли проверяващи?

19

Анонимен

преди 2 години

То май всички са такива. Псевдо интелектуалци.

18

Асан

преди 2 години

Иначе Венелин Терзиев е само на 50 години и даскал по химия от Севлиево :))))

17

Асан

преди 2 години

Смимка нема ли на тоя гений Професор на 4 университета по 4 различни специалности - Виммес Русе, Икономика Свищов, Военен Търново и Химичен Бургас ?? :))))))))))

16

Анонимен

преди 2 години

То май 99% от професорите са мошеници с лопата да ги ринеш. А за армията да не говорим. На всеки редник по трима генерали. До кога управляващите ще произвеждат небивалици и ще плащат с нашите пари?

15

Този е голям учен

преди 2 години

В регистъра на академичния състав в Република България на НАЦИД има само едно лице, именуващо се Венелин Терзиев. Вижда се и бащиното име на лицето, както ти това, че заема академична длъжност професор по национална сигурност и му е присъдена научната степен "доктор на науките" също по национална сигурност.

14

Коко

преди 2 години

Като видя някой с титла първата ми асоциация е за човек с комплекси, защото отдавна са девалвирали в България...Най-любими са ми тези от библиотекарския... Експертите по национална сигурност.

13

учуден

преди 2 години

Този нарушил всякакви морално-етични норми,а вие му крият името в статията.Защо?А това,че има много като него,но никой не си прави труд да проверява,е общоизвестен печален факт.

12

Кен Ли

преди 2 години

"Какви е професори раждала, ражда и сега българска майка чалгарска" - Христо Ботев

11

Незаконен професор

преди 2 години

от комунизма е- Професор Георги Харизанов. Роден през 1930 г. Завършил Английска филология в СУ през 1955 г. Асистент по английска фонетика от 1956 г. Асистент по диалектически и исторически материализъм от 1958 г. Доктор на науките от 1959 г. Доцент от 1960 г. и професор от 1962 г. Член на БКП (1950-1989).

10

Анонимен

преди 2 години

някой изненадан, 2014г когато хунтата беше на власт и всичко се купуваше

9

Анонимен

преди 2 години

Преди 89-та година учените, които работиха в областта на Историята на БКП и Диалектическия и историческия материализъм написват статия колко велики са Маркс и Сталини ги правеха професори и академици. С една статия за възхвала на комунизма цял живот облаги ядяха.

8

777

преди 2 години

Аааа не думай, че това новина ли е бе?????

7

Анонимен

преди 2 години

Варненски свободен нам си кво, но не и университет. Там и неграмотните взимат дипломи без присъствие, пък кво остава за дисертации.. а бе що ли се изненадвам?! Като знам един тях възпитъник искрено обясняваше на своя колежка как е ходил на Мачо Пикчо в Мексико. Още се хиля какви ли психолози са станали. Един друг пък от същата институция обясняваше как ще пътува от Германия до Канада с влака.

6

ахаха

преди 2 години

шампиона по титли в света и близък приятел с властта му запари нейде

5

vlady

преди 2 години

Научната компилация е най-прогресивният метод за провеждане на научни изследвания - вземаш по нещо от няколко книги и правиш нов научен труд.

4

Зайо Байо

преди 2 години

Аха, същия е научен ръководител на бившата министърка на икономиката Даниела Везиева. Познайте на какво я беше научил :)

3

А становището

преди 2 години

за тея пред които е защитил кво е ?

2

Анонимен

преди 2 години

Е този път Баце е невинен. Той не плагиатства.

1

Анонимен

преди 2 години

Кой е този, че така са го подхванали?