32

Анонимен

преди 2 години

Когато от бюджета са установени липси на милиони след излизането от властта на герб какви липси на "основанията за необходимост при претърсването в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова" бълнува това смешно адвокатче, кого иска да праща за зелен хайвер?

31

Аз промяната

преди 2 години

До всички пишещи небивалици грозни лъжи ДА не са ви изпуснали от някое заведение лудница ли или незнам ВИЕ нормални ли сте Явно сте утайките на обществото Други незнам да са останали А тези които крадат и такива като тези дето и връзките на обувките не могат да си вържат НЕКА оризът стане 10 лв и инфлацията да е 50%

30

Влади

преди 2 години

Буци , къде скри парите ? Къде скри парите от шкафчето бе престъпна грозна мутро ? Буци къде закопа златните кюлчета бе дебелак ? В двора ли ги закопа ? онея двете от Иван пилето и онова големото златно кюлче от едно кило , дето Цоло Вутов ти го донел , влизаш в затвора бе , скоро много скоро Буции , ти си приключен с доказателства , че си престъпник убиец и крадец ! Тюлен сплескан приключен си

29

Observer

преди 2 години

Ще си плати за всичко Баце. Га яде кюфтета не рева, сега.... вой до небесата. Е безплатен обяд няма.

28

Анонимен

преди 2 години

"Затворник за втори ден"

27

Анонимен

преди 2 години

Като няма хляб киро ни осигорява зрелища

26

Anonimen

преди 2 години

По_лесно=по_е,в,т,и,н,о

25

Bp

преди 2 години

Ама с тениската от 500 евро ли ще отиде на разходка до електората?

24

Барбата е късметлия

преди 2 години

Защото ако беше премиер на коя да е др.ЕС страна заради изцепките си щеше да лежи много години по затворите !Относно законността на подслушваните МУ разговори ,законно подслушване във Бг.или нещо законно срещу властта беше невъзможно !

23

Анонимен

преди 2 години

Не на разпитите, ББ е най-чесният човек в света!

22

Бай Гроздан

преди 2 години

Бойко ако се е облажил е във връзка със снимките от чекмеджето,ако не са монтаж,но този Божков не е взел и стотинка,иначе нямаше да му съсипе бизнеса.Божков е талантлив,но в бизнеса,а сега според мен се забавлява.И каква европрокуратура ще се занимава с него след като от изтеклият запис от дома на земеделският министър му казва,че с ОЛАФ сега не бива и тук оправия може да има,но за евросредства не.Не е толкова загорял,че да пипа жарта.

21

Анонимен

преди 2 години

Калеко, кой е българската държавност? Тиквата? Прасето? Плешивият милиционер? Кой точно?

20

Калеко Алеко

преди 2 години

Кохортата на Черепа и фигуранта пак подложи задните си части на амбаразурата и обгази форума с острата и задушлива миризма на радевите калинки, които продължават да тровят общественото пространство с фейкове и закани с/у българската прокуратура и Главният прокурор, които в момента останаха единствена преграда с/у комунистическите милиционери на Хунтата и партниращите им харвардски комсомолци обявили война на българската държавност и институции в полза на Червената мафия от Прехода ... !!!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен17 Кво икономическо образование, бре ей.

18

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте,че адвокатите нямат съдебен имунитет.И всяка "грешна"крачка може да ги направи следствени,одобе ако се опитат да направят някоя"шмекерия"в полза на довереника си като извършат нещо незаконно.

17

Анонимен

преди 2 години

Гешев е в кръгова отбрана, сам срещу цялата държава. Авторитетът му и този на институцията, която си мисли, че оглавява, е равен на нула в период.С ината си да не подава оставка той вреди на самата представа за държавност. Виждат се някакви несръчни опити да се нагоди към новата власт - например, въртейки опашка пред Президента (на когото миналото лято прати въоръжени мъже с вид на терористи от ИДИЛ), или декларирайки "пълно съвпадение на целите" за нулева корупция с новото правителство.

16

Анонимен

преди 2 години

Иван Гешев е назначен от Мафията без конкурс и без необходимото икономическо образование да й пази гърба.

15

Анонимен

преди 2 години

Ако Гешеф продължава да се прави, че БорисОфф не е престъпник, рано или късно и двамата ще лежат в една килия.

14

Анонимен

преди 2 години

Главният прокурор Иван Гешев е възловата фигура за Бойко Борисов и членове на ДПС, за да не бъдат съдени. Турските служби казват на сънародниците ни за кого да гласуват. Турция иска не само да запази, но и да увеличи влиянието си в България и на Балканите. В ГДБОП имаше информация за контактите на Младен Маринов с Мето Илиенски и хора от СИК.

13

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата е част от мафията в България! Важна част!