31

Бебе

преди 2 години

Правителството прави всичко възможно и невъзможно за да отдалечи хората от истинските проблеми. На този етап важно за хората е да се справят със съществуватето си заради високата инфлация.

30

Анонимен

преди 2 години

Харалан е на държавна издръжка от държавната субсидия на ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 2 години

Простотo Киро ако остане още месец на власт с цялата си комyнистическа паcмина , ще задмине Жанчето Виденов. Комунисти на власт = инфлация, недоимък, спекула, джендърофили, калинки и др. измeт

28

Dinosaurus

преди 2 години

Кольо Колев да си гледа работата, "Управляващите" са заливани от кризи, предизвикани точно от личните им качества: по*ло*и на Чорапа, самодейци и некомпетентни бодряци. Обаче с твърдо комунистическо потекло, пратени по запада да понаучат тарикатлъци. А на Кирето родителят е направо дребна комунистическа номенклатурка, ограбила поредното соц-предприятие в точното врене - мътните първи години на "прехода". Как отиде на 14 год в Австрия и после в Канада, не се ли сещате

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя ... политолог има толкова на дълбоко завряна ръка отзад, че е стигнала до главата му и го ползва като парцалена кукла. За притежателя на тази ръка можете сами да се сетите.

26

Анонимен

преди 2 години

Нали управлението е конструирано от масква - разбира се, че му трябва враг. На всеки режим му трябва враг.

25

На нагаждачът

преди 2 години

Нещо му е било отказано.

24

П.К.

преди 2 години

Този човек, изглежда удари жестоко по кокалчетата жалките *** на "промените", та някои от тях се събудиха от зимния си сън. Та, нали всепак, Пролетта най-после дойде и се усмихна на всички добри хора в България. ДА НАСТАНЕ ПРОЛЕТ И В ПОЛИТИКАТА И В ЖИВОТА. ДА СЕ УСМИХВАМЕ И ДА ЖИВЕЕМ ВСЕ ПО-ДОБРЕ И ПО-ВЕСЕЛО.

23

a

преди 2 години

Оня мирчев призовава за оръжие0- да го пратим да се бие тогава

22

Анонимен

преди 2 години

След години фейкове и популизъм вие па какво, да не сте очаквали управление с реални резултати, та вие избрахте хора които открито заявиха, че ще се коалират с БСП/БКП и едва ли не това е най-чистата и свята партия, смех.

21

радевщина в действие

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка и харварските джендърчета, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални, а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството начело с ***-о Киро и милиционера с 12-те ке`нефа.

20

Анонимен

преди 2 години

Борисов е наясно, че всички край него знаят, че чекмеджето с пачките, кражбите, рекета, лъжите му всичко това е вярно. Но знае, че тези хора са му задължени за постовете и богатствата и заради това зависими, но и с очаквания за още от същото. Това ги сплотява. И не любов и възхита изпитват те към него, а ламтенето за власт и облаги.

19

Анонимен

преди 2 години

Всички в ГЕРБ са наясно, че съмненията за рекет от страна на Борисов и върхушката край него са реалност. Не го признават, защото трябва да признаят, че участват или са си затваряли очите. А и не е хубаво децата и внуците ти да те свързват с разбойници. Затова гербаджии се крият зад опорки, плакати въобще зад лицемерието.ДПС е корпоративна партия, но ГЕРБ през последните години ги надмина. Това, че сме страна на корупцията не е новина, но истински страшното е, че свикнахме с корупцията.

18

Анонимен

преди 2 години

Абе хараламбене му е майката,докато още събира златни яйчица(кюлчета от шкафчето) Ама не се знае кога и той ще им ритне кросното щото вече си изтъка платното.Вероятно когато и за него се сетят някъде в коридорите на Съдебната власт и се наложи и него да го преджоби полицията.Тогава ще посърне,като напикано мушкато.Никой,които е бил във власта около Банкянския не е безгрешен.Та не се знае,кога.

17

Анонимен

преди 2 години

До БАНкоКаза ли ти истината в очите, тя боли, разбирам те.

16

Анонимен

преди 2 години

Това провалено управление трябва да си ходи час по-скоро. Покажете ми една сфера, където то се е справило с някой проблем?

15

Мдаа

преди 2 години

Точен коментар - жалко , че нищоправенето на честните е вьрху гьрбьт на обикновенните хораИнфлацията лети , доходите намаляват - който и да дойде на тяхно място би се справил по добре

14

Анонимен

преди 2 години

Торбалан винаги е обслужвал с език Тиквата!

13

Taню

преди 2 години

Жaлкap плaтен...

12

Киро

преди 2 години

Върви се прегледай при пишман доктор маджаров и ако ти кажи че ти нвма нищо кажи му той да се прегледа