64

Анти-орк

преди 2 години

Украинците работят по осъществяването на мечтата на Бойко Борисов в Черно море да има само платноходки и яхти. :-D

63

Анонимен

преди 2 години

всъшност на кадрите от De Re Militari гори десантния кораб Саратов, на който не му се знаят годините, останалите два са оцелели

62

Аз есмь царь

преди 2 години

Те вече са съобщили за този фейк 8 пъти.

61

Анонимен

преди 2 години

De Re Militari показва видео на което с виждат два такива кораба, на единия има пожар на палубата, но и двата са в двежение, та не изглежда някой да е унишожен, по скоро единия е претърпял някакви щети, но явно не фатални

60

Анонимен

преди 2 години

Укропските военноморски сили заявили днес, че са унищожили руски десантен кораб, закотвен в пристанище Бердянск, а авторите на видеото коментират, че е ударена пристанищната нефто-база, където укропите са потулили склад за боеприпаси, които се взривяват във видеото. Къде е БДК "Орск"?

59

Анонимен

преди 2 години

В триъгълника Буча- Ипрени- Гостомел руските части са в котел, напълно обкръжени са от ВСУ вчера, но бг/ru " медиите" си трайкат и мишкуват.. Ами нека, това е нормално за губернията, но в котела руснаците ги готвят на гулаш!

58

Руски педераст

преди 2 години

До до дето само пипа - "Пустите ибр ици - станали московци! А русофили - долни **** растиииии! " . За няколко скапани копейки д.*** да ва - на минутата. И сви рките са му безплатни.

57

от Унгария

преди 2 години

Три руски кораба са ударени, десантният Орск е потънал в пристанището, други два горят! Украинската атака е била с балистични ракети украинско производство- Точка М! СЛАВА на Героите! Москва е заровила главата си в пясъка а ВСУ ги бъхти като пробит брашнен чувал!

56

western supremacy

преди 2 години

Със западни технологии да унищожиш руска техника е лесно. Имат късмет украинците че запада е с тях.

55

Ще се окаже, че

преди 2 години

Не е десантен, а рибарска гемия. И не руска, а турска. И се е нахакала на украинска мина от съветско време. На входа на Босфора.

54

До 60

преди 2 години

Пълнят ти душата, докато русNAZZIте пълнят гащите по всички фронтове. Специалната военна операция, блицкригът на лилипутин се превръща в околна война. Връщат се преди сто години по време на Първата Световна. Но има време. Ще се върнат и в Средновековието. Ким Трети ще се смее на малкия диктатор. А китайците вече им подготвят вазелина.

53

българин

преди 2 години

Искам да ви накарам всички вие, които пишете хвалебствени оди за товарищ Xyтин, да се замислите след като Русия загуби войната (а това е 100% сигурно че ще я загуби, той вече я губи), с каква съвест ще спите? Когато кремълският фюрер бъде съден в Хага (ако не е мъртъв дотогава), вие как ще живеете с този факт?Знам, че повечето които пишете това сте от руското посолство, но има и много заблудени овци от населението с българско гражданство...Замислете се!

52

Абсолютно същото

преди 2 години

Като бомбардировката на Павиж! :):) - Урките са победители, но за тяхно съжаление, само във измисленото пространство.

51

българин

преди 2 години

Тия дето продължавате да пишете пacквили за Украйна - украинският и руският народ са братя и сестри в буквалния смисъл на думата!И буквално това е една братоубийствена война!Ние българите сме южни славяни и ако говорим за раса и ген сме много по-различни и от руснаците и от украинците. Все едно е ние сега да нападнем Македония само защото смятаме, че са част от България и нямат право на независимост!А защо турският султан Ердоган не ни нападне и превземе Кърджали, защото там живеят турци?

50

Анонимен

преди 2 години

Това не е кораб . Много ми пълнят душата фейк клиповете .

49

Анонимен

преди 2 години

Интересно RT отново може да се гледа онлайн директно от сайта им. Европейците я бяха спряли поне 15-20 не се отваряше. Явно плащането на газа в рубли си казва думата, или пък им писна и на тях, обаче Европа си наби як автогол с тея имигранти, вече сигурно съжаляват, че скочиха като ужилени срещу Русия, чакам много скоро и другите санкции да вдигнат лека полека. Те всъщност и англичаните нали уж спряха доставките на руски газ ама от края на годината хахахха

48

Пустиняк

преди 2 години

"Руснаците рядко съобщават за своите загуби" Те вече и не знаят какви са загубите им. Пълен крах на комуникациите им. Африканско племе да бяха пуснали, щеше да е по-организирано. В тубата има 10часов!!! клип с пленени мальчики. Отчаяни и изпаднали.

47

Анонимен

преди 2 години

те урките на книга що нещо унищожиха мани бегай,бегай мани....ама требва най-накрая да спрат с този плейстейшън щото ще им отиде държавицата...

46

Анонимен

преди 2 години

Дори да е вярно, ефекта на това ще е, че утре русия ще им изсипе много повече бомби на главите. Страната на "правдата" в тоя конфликт не прави нищо друго освен да натиска за максимален брой жертви и разрушение.

45

Бай Дрън

преди 2 години

Значи... чета, че спорите кой патриот и кой не. Ще ви каже едно Бай Дрън. Най големите продажници са русофобите. Дали русофила е патриот или не... някой да е видял русофил да бяга от България? Тук всеки русофоб на драго сърце плюe България и при първа възможност почва да мие чинии някъде на Запад.