28

Задача за 4ти клас

преди 2 години

Тази на ЦБ на Русия е вдигнала лихвата на 20%, защото се стремяла към дългосрочна инфлация от 4%, а от нашата ЦБ към каква инфлация се стремят, като не вдигат изобщо лихвата

27

Анонимен

преди 2 години

купувай от гърка. нали им знаеш славата на гърците. на брацки цени.... да видите вие що е то алчност. а иначе веригата ще е забележителна. евреин американец или арапин продава газ на турчаляк или грък и те ни я продавата на нас. звучи ми идеално на мен. вместо да подпишем договор дългосрочен като глупавите унгарци. ама друго си е жените ти да са чистачки и ковврички на цела европа и да се омъжват за сомалийци, албанци и всякви само да избегат от тукашния еврогейтаеяшки рай.

26

Анонимен

преди 2 години

големи анализатори сте бря. рабират от финанси, чели счетоводните книги на ссср. планови икономики, бря, бря, ви дадем по една нобелова. "фалитът" на СССР е организиран от техния т.нар. елит, чието лице беше горбачов. също като нашия фалит, организиран от една шепа другари които изнесоха хазната и резервите още 80те години по еврейски банки в европа зад гърба на живков. и си мислеха че ще ги приемат в световните елити ама нещо йок... има достатъчно вече в мрежата, учете

25

Мефистофел

преди 2 години

Да си гуверньор на руската централна банка е все едно да си оператор на градската тоалетна, все с фекалии се занимаваш, колкото по - малки, толкова по - миризливи.!.

24

пропаганда

преди 2 години

статия от сорта като че ли май че и от това извод защото

23

Анонимен

преди 2 години

Путин: "Съветският съюз е съществувал под санкции, развивал се е и е постигал колосални успехи.Очакваме колосалните успехи и от Русия, като банкрут и разпад на коч. ината.

22

Мдааа

преди 2 години

Това ще покаже капацитета на експертността на гуверньора на руската банка. Не е лесно да съградиш, синхронизираш и развиваш огромния и разнороден банков актив на Раша. Жената се е доказала, че го може и има качества да го развива. Сега вече се качва на майсторски клас, да ръководи банката по време на война, на санкции. Ако издържи и съумее да устиска прилично държавните финанси ще е корифей, гений в банкирането. Много мъже нямат дупе за подобни екстремности.

21

Анонимен

преди 2 години

Освен всичко друго тая година не му е станало на Путин и киселото зеле...

20

многго още ще избяга

преди 2 години

путлеризммма ще изгобн още много много свестни хора

19

славянин

преди 2 години

Набиулина е от либерастката пета колона в Русия и Путин отдавна трябваше да я уволни!

18

има оферта

преди 2 години

тая не свикнала па нашата кристалина която е завършира социалистическа планова икономика е в световната банка неслучайно нали искат световно правителство и планово стопанство на цалото ЕС ама заподното соц е друго държавите са колонии а св прав изсмуква ресурсите на държавите

17

?

преди 2 години

Какви колосални успехи е постигнал СССР като е фалирал още 80те години и искат, не искат, 85та година е започнала перестройката в източния блок и са гледали с надежда към запада да им помага с пари.

16

Анонимен

преди 2 години

На лошо и на зле отиват им нещата на русията като цяло , в последно време хептен, много работа трябва да хвърлят русофилчетата , пяна им излиза чак в защита на фюрера !!!

15

Хаха

преди 2 години

Агония. Лилипутин ги държи като крепостни. Чубайс успя да се измъкне.

14

Анонимен

преди 2 години

Удивително е, колко лесно са за манипулация "обикновените" хора... Дай на простолюдието подобни "материали" и са готови!! Това е поради: първо - нежеланието им да мислят! И второ - нежеланието да четат (от мързел може би..) Накрая ще получите, каквото са ви приготвили банкерите - робство и погубване...

13

До 13

преди 2 години

Бързо си купи рубли...аз ще изчакам.... забележка...не съм икономист,а просто нормален човек.

12

Анонимен

преди 2 години

Ами като не ви е отговорила,защо пишете глупости?

11

Анонимен

преди 2 години

До БАНко ВЧЕРА ДОЛАРА СТРУВАШЕ 112 РУБЛИ , А ДНЕС ...95 !!! ВЯРВАТЕ ЛИ НА НАПИСАНОТО В ГОРНИЯ ПАСКВИЛ ??? ЛЪЖИТЕ НА НАТО !!! Можеш ли да ми сажеш колко е на черно долара. Курс на вялута, който е практически не конвертируема са просто цифри. Отиди просто в русия и кажи , че имаш 100 долара и вио какво можеш да купиш и после пробвайй с 960 рубли. знам, че петински ***, во ве изказвай лаишки. Вземи 960 рубли и ги смени в Европа и вземи 100 долара. Ще те почерпя.

10

Бенефициент на грант

преди 2 години

Освен да минаваме от долари в рубли какво ни остава сега на професионалните русофоби?Поне 10000 пъти писах,че Путин е нисък и с ботокс, дайте 5000 рубли да видите какво ще кажа за Байдън?

9

БАНко

преди 2 години

ВЧЕРА ДОЛАРА СТРУВАШЕ 112 РУБЛИ , А ДНЕС ...95 !!! ВЯРВАТЕ ЛИ НА НАПИСАНОТО В ГОРНИЯ ПАСКВИЛ ??? ЛЪЖИТЕ НА НАТО !!!