46

Анонимен

преди 2 години

Платената божковистка се консултира само с Елена Йончева.

45

Анонимен

преди 2 години

Цели партии напазаруваха олигарсите и ще успеят да се отърват.

44

АНОНИМЕН

преди 2 години

Много неприятна на външен вид жена една такава сехидна физиономия, а дори и няма достатъчно визия за министър. С една дума кухарка!

43

анонимен

преди 2 години

изобщо от новите политици има ли компетентни и кадърни управници, на всички самочуствието е голямо , ама без покритие , колкото по-нови толкова по- некадърни

42

Диана

преди 2 години

До Анонимен41 Не виждаш ли, че тя самата позира по такъв начин - с една самодоволна усмивка все едно е прасе, току-що изровило картофа от помията..На тази глу.п.ачка й дай само да рови в помиите и да се самоугоява за коледната трапеза - имам чувството, че тя е неспособна на нищо повече..Казали й, че има картоф в помията и прасето й с прасе ще рови докато с грухтене и пъшкане го открие и със самодоволната си усмивка декларира пред света постижението си..БСП, какво да го правиш?!...

41

Диана

преди 2 години

Господин Гешв не е виновен, докато това не бъде доказано! Той не е длъжен да отговаря на незаконови обидни и унизителни отношения към него от страна на Йорданова! Как може един министър на Правосъдието да не знае елементарни основни правила при процесиране на нещата в съдебната практика и в прокуратурата! Не може Йорданова да се обръща към Главен Прокурор на България като към жалък престъпник без да има доказано решение за такова становище! Елементарното възпитание изисква културни отношения.

40

Анонимен

преди 2 години

Мацката я бива, но моля ви се подбирайте по-хубаво снимки. На 99% от публикуваните до момента изглежда все едно е на половинка гроздова. Умишлено ли го правите?

39

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен *30*...Искаш да кажеш,че декларирането на имоти и влогове е "престъпление" ?...При тая логика едва ли някой ще очаква ТИ да си декларираш състоянието..

38

До Киро

преди 2 години

Кирчо, "умен" си колкото един просто Киро! Неграмотен си, пише се некАдърност!

37

Анонимен

преди 2 години

Тебе кой те сложи ?!

36

Некадърна

преди 2 години

и злобна лелка -некомпетентна.На празните й приказки ли да вярвам или на това, че черепа, мустакатия белградски банкер, баневи , миньови, арабаджиеви приватизираха 8- 10 млрд.Сега с тези пари купуват депутати, министри, съдии.

35

Киро

преди 2 години

Да плати каскета с пари от собствения си бюджет а не от народниа Никой не е виновен за знанията му и некъдърноста Питайте какво е завършил и той неможе да ви каже Завършил е тротоарно право

34

Ни

преди 2 години

Министърката не прилича на правистка с практика , а на секретакрка с практика . В интервютата и няма юридическа мисъл , няма и съответното обрано държане на правист. Твърде много флиртува с аудиторията . За съжаление никоя от сегашните партии не могат да извадят кадрови капацитет за управление .

33

факт

преди 2 години

според тази в България всички милионери са забогатяли законно а не са перачи на бкп куфарчетата . Гешев ги подгони и старите комунистически кадри почнаха да ги бранят и защитават .за това е зора да махнат Гешев . сигурно фигуранта ше ги награждава с орден стара планина I степен :)

32

Анонимен

преди 2 години

Тези новите изобщо освен, че са некадърни и некомпетентни ако влагаха и 1% от това да правят мръсно и отмъщават в нещо ново сега щяхме да сме много по-напред, жалко наистина жалко.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Разбира се, гербав трроле, щом каскетът вече повече от година рови усилено и нищо не намира :) Виж, за сина на Сарафов не е много сигурно.

30

Анонимен

преди 2 години

некомпетентност

29

Анонимен

преди 2 години

Искам да питам секретарката на Христо Иванов дали се връзва с върховенството на закона фактът, че Бойко Рашков има декларирани 19 имота и 850 000 лв на влог?

28

1

преди 2 години

До Анонимен-не бе,в банкя при тиквата са,да го питат,сутринта да ли се е ....,ч2 днес е четвъртък,пък той имал комплекси ,като чуе четвъртък.-

27

sofeto

преди 2 години

Залебила се да пра`и сойки в кубратовско ама в брюкселско не вървят!