88

Анонимен

преди 2 години

Осъзнавате ли,че украинците може да решат да отцепят част от България(онази около морето) като предизвикат вътрешен конфликт в България?Спрете да викате "Слава,Украйна" заедно с тях.Да не говорим,че е голяма вероятността някой украински престъпник да е влезнал в границите ни.Помагайте им с храна,хора сме.Това е добре.Но...си имайте едно наъум!

87

няма

преди 2 години

кои да и плаща на тая *** газта

86

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да виса джуджето Зеленски, няма кой да го чуе, сам да се оправя.

85

АК-47

преди 2 години

Лелеее, на този скимтящ Ам-гъл няма ли някой да му запуши устата накрая! Такова досадно меко'тело, ще избие сума ти невинен народ, докато се наслаждава на актьорските си умения. Но ще си го получи 💤

84

Безродници

преди 2 години

Вчера на протеста наци-бежанците викаха на украински "Украйна над всичко", а нашите *** им подгласяха. Нали разбирате, че към това всичко, над което е Украйна, спада и България?

83

Анонимен

преди 2 години

Срам, срам за мислещите хора! Свобода, братство, равенство? В откровено вълчи, несвободен и НЕравен, НЕравнопоставен свят?! Наглост е да припомняш атомните бомби, когато знаеш кой и защо ги е пуснал. Наглост е да си превърнал съседите си в пристанище за нацисти. Безмилостният му подход, лъжата, че е нападнат без провокация, поне за сега носи печалба само на САЩ - 24% скъп газ ще плаща Европа. Разтърсени сме чак до земята и по-надолу?! Който снабдява Украйна с оръжие, е убиец и самоубиец!

82

Фактите, нали така

преди 2 години

Ами превзе обратно Херсон - значи се отплащат !

81

Отплащат !

преди 2 години

По-добре от това да е скрит в някакъв бункер като малкото русначе !Пък и колко оръжие Обединеният Запад му достави само заради речите - значи се отплащат !

80

Анонимен

преди 2 години

Американците се чудят как да му се отблагодарят, предлагат му Оскар - най-ценното им, той се свени.

79

Българка

преди 2 години

Отплащат се на САЩ, ПРОСТАТА УРСУЛА НАЛИ ЯВИДЯХТЕ КАК ГЛЕДА ДЪРТИЯ СКЛЕРОТИК,

78

володоМОР Зеления

преди 2 години

ЕВРЕИН-НАЦИСТ

77

ха-ха-хи

преди 2 години

Изпълнявай"Красавице мая"....нямам какво повече да добавя!!!!!

76

Българка

преди 2 години

ТЪПИЯ ЗЕЛЕНСКИ, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ Е ИЗИГРАН,ПОРОШЕНКО СЪЩО,НО ТОЙ СЕ ОТЪРВА. ПУТИН БЕШЕ МНОГО ТЪРПЕЛИВ,ТРЯБВА ДА ИЗБИЕ БАНДЕРОВЦИТЕ ИНАКРАЯ АРТИСЧЕТО КЛОУН.А просто Киро да си мълчи,че само глупости говори

75

Тираджията

преди 2 години

Добре че му диктуват кво да казва.Нищо не става от тоя

74

Бум

преди 2 години

"Агресорите"хранят Украйнците от освбодените територии а запада праща оръжие и смърт в Украйна.

73

mm

преди 2 години

Докато по цял ден ни облъчват с Зеленски ,по интересни неща се случват на другия фронт ,вчера Индия е отказала да се срещне с английската делегация която е била там да обсъдят позициите на Индия спрямо Русия ,била е проведена среща Индия - Пакистан.Хусите спонсоорирани от САЩ за няколко дни вече 2-3 петролни бази взривиха на Саудитска арабия ,в същото време Сърбия дислоцира много голяма войска на границата с Косово.Не че нещо ама работите много загрубяват

72

Анонимен

преди 2 години

Урките започнаха да пускат фосфорни бомби над Донецк. И за това ли ООН ще си затвори очите, както за противопехотните и морските мини.Нацитата продължават да избиват мирното население по най-гнусния начин,а вие се опитвате да ни обясните колко добър е бил наркомана Зеленски.

71

Анонимен

преди 2 години

От К-19 директно минахме към Зеленски-22. Да се надяваме че има опитни и умни политици, защото този от снимката като нищо може да ни докара трета световна война. Терорист маскиран като артист и неофашист. Това е Зеленски.

70

Българка

преди 2 години

ЗЕЛЕНСКИ, ТЪПО МОМЧЕ ЩОМ ИЗРАЕЛ НЕ ТЕ ПОТКРЕПЯ ТИ СИ БИТА КАРТА

69

ЛДНР

преди 2 години

Скоро Окраина няма да съществува. Полша подготвя окупиране на западна Окраина, Унгария също ще се включи в подялбата. Нацистите губят в Мариупол, където избиват хиляди руски хора. Мариупол е град с руско население, за това "Азов" го окупира 2014г., днес избиват хиляди цивилни всекидневно, включително етнически българи, таврийски българи. Някъде да прочетохте за това. Нацистите обстрелват в тези минути Донецк с фосфорни бомби по американски образец. Новорусия се ражда...