50

Анонимен

преди 2 години

Хехе, Швеция дава оръжие и не и пука от Русия. Къде сме ние с тоя папагал дето ще дава каски.

49

Анонимен

преди 2 години

Ей мишени, ей ги три, всяка яко ще гори!

48

Алекс

преди 2 години

Цивилизованият свят трябва да помага на Украйна до пълната капитулация на фашистка Русия.

47

Анонимен

преди 2 години

Разкриват се един по един агресорите срещу Русия, които искат война до последния украинец. А наща кравешка кратуна женственяк Киро показва мъжеНство като тормози руската посланичка. Искам Русия така да ни изплющи в ответ, че родните русофоби да завият до небето.

46

Киро

преди 2 години

Нали сте чували за бумеранга

45

Похвално

преди 2 години

Чий го дирят *** човекоядци в свободна Украйна?

44

Кривондел

преди 2 години

Колко са загиналите и ранените руски войници според официалната руска попаганда? Последно на втори март казаха, че са загинали 498 войника. Оттогава - пълна тишина. Тия ракети доказаха защо Щатите вече приемат, че танковите войски са безперспективни. Да направиш консервна кутия за 5-10 милиона долара, в която да сложиш 3-4 добре обучени войника... и всичко това да замине при едно попадение на ракета, която струва под 200 000 долара - с 90% успеваемост.... Ето безсмислие.

43

Анонимен

преди 2 години

Русия може с бодра крачка да върви на майната си.

42

Анонимен

преди 2 години

ние можем да изпратим 1 2 прашки ама без муниции..

41

Анонимен

преди 2 години

Историята се повтаря. Преди насъскваха поляците да извършват погроми над германското население в Данциг и на Хитлер не му остана опция да ги ошамари. Сега насъскаха украинците да избиват руско население в Донецк и малко позакъснял, но и на Путин не му остана друга опция. Дори има сходство в имената на градовете. После, знаем историята. Сега да не стане същото? Истинските подпалвачи и тогава и сега са едни и същи. Тези, които поработиха безплатно в трудовите лагери на Хитлер.

40

Анонимен

преди 2 години

Тия си просят руски танкове! Русия към момента не използва дори 5% от общият си военен капацитет а целия запад изсипа всичкото си оръжие в украйна значи положението е страшно за тях.

39

Стига глупости

преди 2 години

До Подкрепяш Путин: Когато една война е станала неизбежна е виновен не този който я езапочнал, а този,който я енаправил неизбежна

38

до Зaпадна помощ

преди 2 години

Войната няма нищо общо с пожарите... Ако някой бандит ти влезе в къщата и започне да убива семейството ти... как ще реагираш? А "умнико"...?

37

Пустиняк

преди 2 години

Да осигурят и муниции за русnazziте, да се гърмят в краката и да си ходят по домовете.

36

Анонимен

преди 2 години

Страшни миротворци, оръжие, оръжие, много оръжие.

35

Анонимен

преди 2 години

Нека богатите програмисти, хипстери и джендъряци, които късат ризите си за Украйна да съберат ЛИЧНИ пари, да накупят оръжие или каквото намерят за добре и от СВОЕ име да го пратят на укрите! Моля да не ангажирате останалата част от българите нито финансово, нито емоционално с ВАШАТА позиция! Благодаря!

34

Путин

преди 2 години

И най-пpocтите русофили, вече разбраха, че Русия не може да спечели срещу Украйна в тази конвенционална война, защото украинската съпротива превъзхожда по численост и модерни оръжия... двукратно руския башибозук... Замислете се, какво трябва да направи кремълския пcиxoпат за да излезе от тази каша там без да бъде унизен...

33

Западна помощ

преди 2 години

гасят пожара със керосин! Умно!

32

111

преди 2 години

Колко милиарда опапаха САЩ от ЕС за тяхно оръжие,обраха елегантно ЕС,а можеха да спрат тая лудост в началото.*** на бъде съден ,като предател на Русия и работещ за САЩ.

31

Баче Кико

преди 2 години

Мале, мале как ги "вкараха във войната", абе платени руски тро лчета кога да чакаме бомбардировките на Берлин, Лондон и Стокхолм. Днеска ли Рассия ще обяви война на Англия, Германия и Швеция или ще почака до Понеделник?