12

Анонимен

преди 2 години

Жалък опит да възроди вярата в ковида. Бъдеща сливналийка.

11

Анонимен

преди 2 години

В момента има много голяма заболеваемост точно от грип и не само сред децата. Здравното министерство неглижира проблема, а в класовете има по 10-на деца. След острия период идва една дълга кашлица, която продължава до 3 седмици. Но нали не е Ковид, затва си траят.

10

Анонимен

преди 2 години

Когато Христова докаже, че е давала тези интервюта без заплащане, загрижена за здравето на нацията, тогава ще и повярвам. Това може да го докаже само едно разследване от икономическа полиция - какви суми е получавала, кога и от кого.

9

до 2

преди 2 години

А, сцига, бе, ми я кажи направо какво друго не те интересува и с какво друго да не те занимават, че явно по твоето мнение трябва да се водят медиите.

8

11

преди 2 години

До Анонимен 5 ----- Ковидът е модифициран грип, който е изключително заразен. Ако грипът лепне 100 000 души, то ковида лепва милиони. Процентът смъртност обаче е еднакъв, но на милиони в абсолютен брой много ясно, че ще са повече. А основната цел е ваксата.

7

11

преди 2 години

Ам те симптомите му на тоя грип са същите кат на Микроня. Туй за бързото начало не може да се разбере, тъй като и Микроня кат та лепне първо си е сидял кротко поне 6 дена и тогаз та фаща.

6

Анонимен

преди 2 години

НАРОДЕН СЪД ЗА ВСИЧКИ ПРОДАДЕНИ!

5

Анонимен

преди 2 години

Казваме, че оставяха да умират болните от друго, но с отрицателен тест. За болни от друго няма ковид пътеки по 2 бона и първа линия 2 бона. Естествено, че ще е голяма смъртността.

4

Анонимен

преди 2 години

Според статистиката на НСИ, в перидоа 2010-2019 година, в България от грип умираха между 0,0 и 0,4 човека на 100000 души население, обикновено 0,2 човека. Това прави между нула и 28 човека на година, обикновено 14 човека. Казвате, че Ковид-19 бил като грипали?

3

Анонимен

преди 2 години

75 хиляди човека починаха в повече заради Ковид-19 от края на октомври 2020 година досега. От тях около 12 хиляди само досега през 2022 година за по-малко от три месеца. Толкова за твърдението, че Ковид-19 бил грип или като грип.

2

Явор

преди 2 години

Не ме интересува, не ме занимавайте и не занимавайте обществото. Грубо е това, което пиша но тия си го заслужават. Вчера в БТВ и Кантарджиев го обясни това за грипа, че заради мерките против Ковид е малко по-силен сега. Ковид е страшен, грипа го познаваме всички. Ковид беше страшен, сега и той е грип вече всъщност. Когато има война да занимавате хората с грип и настинки е безобразие, лигавене е. От един месец има война; нищо друго няма значение.

1

Анонимен

преди 2 години

ПОКАЖИ СИ БАНКОВТА СМЕТКА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ И ЩЕ ТИ ПОВЯРВАМ! ТРЯБВА ДА СЕ ОБРАЗУВА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА КОВИДПРЕСТЪПНОСТ!