170

Дядо Иван

преди 2 години

Добре дошли са. Смърт на Путин!

169

Росен

преди 2 години

НАТО може да иска да разположи и ядрени ракети и химически оръжия в България но няма да им се получат нещата , България е с Русия и ще воюва срещу НАТО , винаги при всякакви обстоятелства , и аз искам мис вселена да ме гали по корема ама не става

168

Анонимен

преди 2 години

Войната е в Украйна, не е в България.

167

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже после тези бойни групи да месят Погачи и да събират Мед за да посрещат РУСКАТА ВОЙСКА

166

Влади

преди 2 години

Цяла България представлява бойна група която при необходимост ще се сражава заедно с Русия срещу престъпната фашистка организация НАТО

165

Анонимен

преди 2 години

Явно ставката на русофобите е яко увеличена в бгнес! Може ли една информацийка колко, защото и аз искам да си оптимирам профита!

164

тя

преди 2 години

Тия се побъркаха !

163

НЕУТРАЛИТЕТ

преди 2 години

Преди почти 80 години УЧИТЕЛЯТ Петър Дънов ясно е обяснил ролята на България в света - и тя е ДУХОВНА (Славянската азбука и писменост; Богомилството, завладяло Европа и поставило основите на епохата на Ренесанса; Учението на Петър Дънов). Затова Учителят е казал за България - НЕУТРАЛИТЕТ! Това означава нито един ЧУЖД ВОЙНИК у нас!

162

Динев

преди 2 години

Не мирясаха нашите русофили *** ,каквото и да направи Путин все е хорошо,неговата посланичка товариш митрофанова плещи глупости против България,а нашите българи тук вароятно не са чели една руска книга,неграмотници,постоянно пригласят на тези пияндурници,иначе обичат западните технологии,смартфони,коли,евро,не отиват в русията да печелят рубли,видяхме и руската армия колко струва ,от един месец само им горят танковете и камазите,за толкова години и един камион като хората не се научиха

161

Сссс

преди 2 години

Взеха да правят лудите на нормални Коя нормална нация пусна атомна бомба над Хирошима и Нагазаки Кой бомбардира мирни грабдани в Белград Нормалните ли???

160

анализатор

преди 2 години

До: номер 221 За какво са ни? НАТО няма да напада никого.НАТО има обаче разположена в Румъния противоракетна база, така че сме защитени от ядрените матрьошки на Путин.Впрочем да припомня че точно срещу тях ревеше Путин - така вече не сме уязвими и той няма да може да ни напада. Само се пуйчи.

159

Българин

преди 2 години

Всички приказки, че "България е суверенна държава и трябва да бъде равнопоставен субект в международните отношения, гласът и да бъде важен и независим от други внушения, идологеми", означаватБългария за бъде формален член на ЕС и НАТО и руски троянски кон в тези организации. А в ситуация като днешната, когато един луд фюрер начело на държава от маниаци, които смятат, че са велика и неповторима нация, подобна позиция е национално предателство!

158

до 225

преди 2 години

Ми има пари - харчи.Путин няма пари и беснее, че губи войната.

157

Истината

преди 2 години

Обикновено всеки неудачник и загубеняк обвинява за мизерното си положение ЕС, НАТО и САЩ, които са го ограбили и не са позволили на бляскавият му потенциал да се развие. Така, че животинската радост, че "добрият Путин и Велика Русия" наказват "отговорните" за проваленият живот на неудачника са разбираеми. Истината обаче е коренно различна!

156

Дядо Ваньо

преди 2 години

За какво са? Нали не искат да воюват? Тва нато толкова пари харчи, че не е реално. При тая криза направо да я разпускат тая терор. организация.

155

До нългарин

преди 2 години

А ти не си ли пррдател? Америкофил тоест кравар

154

Анонимен

преди 2 години

А ядрени/атомни оръжия няма ли да поставим на територията? Моля сложете атомни оръжия, зад могат хиперзвуковите ракети да имат цели и в България, предатели!

153

Българин

преди 2 години

До Анонимен...... Русофилите национални предатели от 150 години вредите на България и е крайно време да си отидете в матушката!

152

Българин

преди 2 години

Ясно е , че единственият начин да се противопоставим на агресорите ...НАТО-вски войски! Това е собствената гаранция ,че можем да се предпазим от деЙбилите от Кремъл! За русо-филистиците не говорим! Те отсега са смъкнали гащите и са се заредили с вазелин! Най-са забавни напъните им да се набират за "мъже" и "патриоти"!

151

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да излезем от тези съюзи, които само ни вредят.