29

Анонимен

преди 2 години

Плащаше с държавни пари наем на себе си! Този при Бойко да настине и да закуси кроасан с вода!

28

Анонимен

преди 2 години

Делянчо, а вие какво правихте, докато бяхте на власт бе? Къде е интерконектора с Гърция? Къде е "гьола" Белене? Кой построи газопровод за наша сметка на Газпром? Да припомням ли, че при вас точно народа протестираше за високите сметки за тока и хлабът за пръв път надхвърли 1 лев?

27

Анонимен

преди 2 години

Сега му е времето. Червените мутрички да си напълнят бюджетите. После инфлацията като мине 30% е лесно. Купувай на воля. Този номер татковците им го играха след 1996 г и много им се услади. Абе, дали у българина има акъл дето иде после????

26

Анонимен

преди 2 години

МВР -то трябва и него да посети по неотложност за поне 24 часа.

25

Анонимен

преди 2 години

Умните се учат от грешките на другите, а глупавите от своите собствени. Очевидно тази мъдрост не се преподава в Харвард.

24

Анонимен

преди 2 години

Вашите какви бяха колкото давахте и толкова вземахте за вас

23

Надя

преди 2 години

До 28 Ангелина виждам,че пак се упражняваш с плоския си изказ.Много си с.м.е.ш.на.Личи си,че искаш да се представиш много високо, но не ти се отдава,просто нямаш потенциал и падаш низко.Няма смисъл да се напъваш

22

Ангелина

преди 2 години

Едва ли има нещо по "неадекватно" от теб Делян Добрев.ГЕРБ събра в редиците си най- жалките твари особено от малките градове ,които са готови ни всичко ,абсолютно на всичко в името на власт и облаги,алчни и безскрупулни - Хасково ,Монтана.....

21

Шшш моля?

преди 2 години

Долносписващите "експерти", вярно, че всеки си има право на политпристрастия, но се замислете, чуйте експерти икономисти, банкери, енергетици, които не са от вчера, от ГЕРБ, БСП или партийно зависими! Те също алармират за кризи, беди от *** политиката на кабинета харвардски мажоретки

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя бедния досега да е казал нещо и то да е излели вярно? А има наема от 1400 лева дето плащаме на майка му за да живее той в апартамента й.

19

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса е можело да сключи договор на енергия на дадена цена за година напред, не го е направила. Бизнеса когато тока е 7 пъти по евтин да помага на държавата?! Даже ниски заплати държи сега значи трябва да е съкратил доста хора. Пак всеки ден недостигна кадри .бизнеса да се оставя да си движи сам. И най лишото че бизнеса са хотели и ресторанти и цвнтъра за градска мобилност

18

Анонимен

преди 2 години

Хвърлям безплатно екскременти към всяка отворена герберастска гнусна уста

17

Анонимен

преди 2 години

Ами от простите Киро и Асан какво може да се очаква освен инфлация, а с тези пари където е трябвало да компенсират бизнеса но не са го направили къде са, в кой джоб?

16

Щирлиц

преди 2 години

Бизнесът трябва да бъде държан за гушата,за да не отваря много нашироко пеликанската си гуша.Добивът на полезни изкопаеми,и тяхната преработка да бъдат национализирани.

15

Анонимен

преди 2 години

Аварията е изключително тежка, но медиите услужливо мълчат. А тази централа поддържа енергийния баланс на страната.Гробната тишина е разбираема, защото изясняването на нещата ще торпилира ГЕРБ. А така се създава впечатление, че става дума за няколко суджука.

14

анон

преди 2 години

А 2 години, повреме на ковид, наливане на милиони в не работещи бизнеси не обезценяват парите, нали?

13

Анонимен

преди 2 години

Държавата няма откъде да вземе тия компенсации. По-добре е да се национализира както до 1989 г. и каквото има в бизнеса като пари ще стане държавно , а цените ще се контролират.

12

До 15

преди 2 години

Така, така, сега Рашков и нап ще ти кажат кон боб яде ли

11

Анонимен

преди 2 години

Платих си тока, газта и винетката. Даже и 2 бутилки олио си взех. Сега съм в ДАНС, разследват ме за пране на пари.

10

Анонимен

преди 2 години

Твърде злобна шишарка! И откъде това самочувствие с неговото образование на културтрегер да дава съвети,оценки по теми,за които има лаически познания. Тия гербопитеци са заели позиция на много знаеща последна инстанция,поучават, демонстрират подигравателно отношение към правителството, но са твърде жалки смешници с посредствените си напъни.