69

44

преди 2 години

Ескалирането на санкциите ще доведе до ядрени удари към Америка!Не си играйте с огъня!Може да сте последните!

68

Колко ви плащат,

преди 2 години

че непрекъснато ни обливате с файкове? Кой печели от войната??? Отговорът на този въпрос е ясен и всякакво натрапване на тъпо скроени новини е без смисъл!

67

Анонимен

преди 2 години

Ей аналитиците какво заблуждавате с тия блокажи,на Русия не им трябва пари,когато водиш война,не правиш търговия.Когато мислиш за водене на война,мислиш и за продоволствието на войската и народа,та те са го измислили.Не си мислете,че са на нашто дередже къде ни накараха всичко да купуваме от наложените борси с напечатените пари от"добрите демократи САЩ и Зап.Европа.

66

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Така наречените санкции все повече изглеждат като кражба на спестяванията на руския народ. Организирано-колективна кражба, извършвана от фалиралия колективен запад.

65

Анонимен

преди 2 години

Блокирват ми дедовият,те искат и ще блокират и ще прекратят руският газ нефт жито стомана алуминий никел про и полупроводници....За Русия не се тревожете,оръжие и бензин имат,какво друго им требва за война.Хлеб и месо?Я май забравихте за другите им добри съседи от бившият СССР-Казахстан Узбекистан Армения Таджикистан Киргистан като ги събереш излазат по големи от Европата.Ще заколят и последната си кокошка за да са добри съседи щото бъдещето им е с РУСИЯ.От 91г насам само мизерия.....

64

Анонимен

преди 2 години

До 83И като печелиш толково сигурно и сереш толкова.*** си ти австралиецо ..

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "Путин им е съобщил, че ако блокират някакви резерви ще национализира инвестициите на американски и европейски компании в Русия. А те са по-големи от този резерв." По-големи са ако могат да бъдат използвани като международни активи, а руснаците не могат. Трябва им Запада, за да имат тези активи стойността, която споменаваш.

62

Анонимен

преди 2 години

Какво друго можеше да се очаква от тия бандити?

61

Анонимен

преди 2 години

Путин им е съобщил, че ако блокират някакви резерви ще национализира инвестициите на американски и европейски компании в Русия. А те са по-големи от този резерв.

60

Анонимен

преди 2 години

Простото население в сащ още не подозира че в украйна е започнала руско-американската война, в която те ще загубят държавата си.

59

Анонимен

преди 2 години

След като блокираха разплащанията на Русия ние останахме без газ и нафта . После им блокираха търговията и ние останахме без зърно . Сега съм спокоен , аз злато и без това нямам .

58

Анонимен

преди 2 години

Това ще бъде краят на държавата сащ. С такъв казус бели Русия ще си поиска златото ултимативно заедно с Аляска с насочени ядрени ракети към една бяла къща в стил колониал във вашингтон. После градът ще бъде прекръстен на нашингтон. Обкомът във вашингтон е спрял да мисли.

57

Истината

преди 2 години

САЩ е зло за всички нас

56

Анонимен

преди 2 години

Русия няма нищо извън територията си, имат олигарсите - които са единици

55

Антонио

преди 2 години

Ще блокираш МОЕ злато на твоя територия?! Аууу, харесва ми! И без това планетата е пренаселена. Ще хвърчат ядрени ракети като домати на доматина.

54

Анонимен

преди 2 години

Ахам, точно това е начинът да се спре войната, мда. Продължавайте да ескалирате напрежението. Още санкции и т.н. може ли да почне мечтаната от вас трета световна...После ще кажат, че никой не е провокирал Русия...

53

Анонимен

преди 2 години

Вие къв ще го ядете като ви срине долърът и вече няма да е главна разплащателна.Мноо шъ са смея. На лъжата краката са къси.Скоро всичките ви лъжи и игри ще лъснат наяве. Защо ви откри оня навремето. Да беше му потънал корабът по добре

52

Анонимен

преди 2 години

Опитват се да блокират да санкционират да крадят и да манипулират и да лъжат.*** но упорити са.

51

отСиднвйАвстралия

преди 2 години

И как ще замразява златото? Ще влезе в трезора с бутилка течен азот ли? Друг възможен начин на замразяване не се сещам. Златото могат да си го продадът на куп желаещи държави, без значение агрегатното състояние замръзено или стопено....

50

Анонимен

преди 2 години

на кого вече му дреме какво блокират сенаторите