181

Пламен

преди 2 години

Воината напредва бавно защата руснаците се стремят да избегнат цивилните жертви - за същия период краварите бяха избили в Ирак около 150 000 цивилни и бяха обесили без съд и присъда - Садам Хясеин - интересно защо тогава никои от развитите демокрации не ревеше а сега реват като наебани мечки - що така бе господа ***

180

Анонимен

преди 2 години

Много фантазия

179

Като за последно

преди 2 години

Яка пропаганда... Сорос е в агония.. Доларът колабира. ЕС заложи благосъстоянието на населението си в полза на интересите на глобализма. Май след няколко години глад ще се започва на чисто извън виртуалностите на САЩ.

178

Анонимен

преди 2 години

А що не вземем нещо наше, като Воложка България + и Велика /Стара България която включва Крим ? Дайде като ще се връщаме да се връщаме . Русия нямат много общо с този регион

177

За своето

преди 2 години

Който е гледал руския филм "Особености на руския риболов" знае култовата фраза от този филм: "Руснаците винаги се връщат за своето". Това става днес в Окрайна - руснаците се върнаха да си вземат рускоезичните области.

176

Грамотен

преди 2 години

До dnes.bg: Твърде много сте занижили критериите си за правопис на български. Вече си позволявате да публикувате автоматично преведени статии. И дори ви мързи да поправите сгрешените фрази. Много тъжно.

175

Цеко

преди 2 години

Брей, какви глупости изсмукани от пръсти.

174

Анонимен

преди 2 години

Още през 1998г политологът Збигнев Бжезински пише във своята кника,че Украйна е западната дългосрочна партия шах за САЩ,той пише така: "След разпада на комунизма на нас ни е неоходим разкол във православието и разпад на Русия и в това ще ни помогне Украйна КЪДЕТО ПРЕДАТЕЛСТВОТО Е НОРМА НА ОБЩЕСТВЕНИЯТ МОРАЛ

173

Анонимен

преди 2 години

Четете си статиите преди да ги избичите в интернет, моля.

172

Hashimoto

преди 2 години

Вече е ясно, че нападението на Киев е отвличаща маневра, а истинската цел е открадване на части от южна и източна Украйна и свързване на Крим по суша с Русия. Може би Русия ще остави на Украйна излаз на Черно море само при Одеса( все пак това е град-герой от СВ2, а тези "хора" са напушени на тема героизъм и втора световна война).

171

Анонимен

преди 2 години

Командирът на 13 руски танков полк се самоуби, след като установи, че 90% от танковете в резерв се оказват негодни. На някои дори били откраднати двигателите. В руската армия корупцията и кражбите са същите като в другите сектори на държавата, където олигарсите са изсмуквали каквото могат за да го изнесат в банковите си сметки навън. За обладаният от реваншизъм и мераци за нов СССР Путин е бил системно заблуждаван. Време е за бесене на Шойгу, а не за самоубийства.

170

Истината

преди 2 години

Скоро гледах един клип на един американски журналист заедно с руснаци разкриха масов гроб от 300 човека които са били избити от бандеровците фашистите от украинската власт и някои трупове нямаха главиЕто това е истината за това Русия влезе вътре и това не е война а специална операция има голяма разлика между война и специална операция при войната караш всичко наред А тук не е така тук се пази и цивилното население а този журналист много лъже че избиват мирното население

169

?

преди 2 години

Като гледам коментарите, имам чувството, че това е футболен мач, а не война! Феновете се кълнат и псуват, без да се замислят, че който и да победи, те пак ще са на същия хал! Разделили са се на путинисти и антипутинисти /не на русофили и русофоби/ и всеки си мисли да празнува победа. А България? Някои от тези хора ще я защитават ли, ако се наложи и как ще стане това при такова разединение?

168

Пак

преди 2 години

Глупости.

167

Човек

преди 2 години

Е Не ли продажна псевдожурналистке не заслужаваш ли да бъдеш лисната с ки се ли на в лицето заради толкова години дето пудкаш глупости! Според мен задължително! Не каза толкова години нищо за избитите 14000 етнически руснаци от нацистите! Дано тая година да ти е последната в живота ти желая от сърце! Проклинам те!

166

Христо

преди 2 години

Въх ,въх - лоши руснаци и добри американци.Медии продажни.

165

стар чвор

преди 2 години

понеже съм Българин , да ви кажа в последните години -- ме е срам да гледам военните ни паради, ясно е че ние вече нямаме армия, станахме за резил. Ако Богдан Филов и Цар Борис видят на какъв хал сме сега сигурен съм , че нямаше да харесат сегашна България.

164

9689

преди 2 години

Малка подробност, Русия не бомбардира мирни граждани...

163

Укрофашист

преди 2 години

Преди да умре, Хуго Чавес каза, че причината за неговото умиране са бактерии на Кока Кола вкарвани перманентно в тиквата му от стационарен щатски Спутник. Та си мисля, какви бактерии са ползвали мръсните усаняци, за да подтикнат Путин към подобни действия.

162

До 244

преди 2 години

До АнонименПолзвай си получените от Митрофанова рубли. Или даже и за тоалетна хартия не стават или те е гнус да ги пипаш. Явно осъзнаваш с колко кръв на невенни хора са пропити и с колко пот и сълзи на обикновени руснаци са напоени