412

Анонимен

преди 2 години

Вън Русия от Европа.

411

Анонимен

преди 2 години

До Да живее Путин И повече ботокс на 70-годишния дядка. На дърт ъз - зелен бъз!

410

Анонимен

преди 2 години

Нито съм путинофил, нито русофил. Но пак повтарям, повръща ми се от американските демократи, тяхната агресия и тяхната войнствена риторика. Анализаторите преди изборите в САЩ го казаха. Спечелят ли демократите ще има войни! Но Путин бил виновен! Вижте форумите в България. Като се изключат очевидно ттролещите и от двете страни, превеса е против САЩ в Украйна. Нас ни е реда след Грузия и Украйна в американските дивотиии. На грузинците им дойде акъла и си седнаха на заддниците.

409

Да живее Путин

преди 2 години

Господ здраве да му дава и вечен живот.

408

До 449

преди 2 години

А второ,сегашното марионетно правителство да възстанови 20 млрд.крадени,те са и от служебното и от новите.Дали 4 млрд.на бизнеса за тока,но само на РП,а на другите ще е в бъдеще време, но не представиха справка на кого какви суми.Ех тъй,за по лесно.Игрите с дължимите суми от хазарта са пунта Мара,тези пари ги дължи Черепа,не държавата.Те са установени след ревизия изискана от тогавашния министър Горанов и потвърдени с одит от Спец съда.Това са минали неща,не открива Киро топлата вода.Използват

407

Анонимен

преди 2 години

Петков не е годен за премиер на България, това е вярна констатация на герб. Може би за някоя островна държава в тихия океан -- да. Но ако си мислят, че ще бъде сменен от мафиота борисов -- ха-ха-ха! Първо трябва да възстановят на бюджета липсващите милиони до последната стотинка, установени след излизането им от властта. До тогава може да помагате за свалянето на канадското недоразумение от власт.

406

Анонимен

преди 2 години

Не е приемливо и Киро да се изказва неподготвен с тежка форма на дислексия, но го прави. Добре, че му дадоха едно аутокю от Божков ТВ, та сега чете пред монитора и гледа като теле в железница.Много работи не са приемливи, но за Киро са правилни. Има нещо сбъркано в главата на тези артисти от Болшой театър.Руски гардове са го пазили преди да стане министър. Прави се на ни лук ял, ни пари мирисал. Върнал се от Харвард с 60 млн. и се скрил в Дупница.Приемливо ли е да назнача мошеници като министри?

405

Анонимен

преди 2 години

Е то във Варна и София ясно кой организира "митинги" срещу НАТО,има един добре платен,свързан с копейката и не само с нея.Но пък Кико също имитира, че всяка негова глупост и манипулация е от българския народ,изречена от него.Много странно,че още е на поста си,то се вижда ,че е за кратко,докато изпълни поръчките на ъндърграунда за които им е платено много щедро.Затова и не могат и не искат да се справят с никоя криза,защото не могат да се нагодят към проблема,а мислят единствено за спекула.

404

Анонимен

преди 2 години

Кире, ти първо се запознай с мнението на българския народ и тогава си помисли дали и как да се изказваш от негово име.

403

Анонимен

преди 2 години

предателите да напускат българия

402

Анонимен

преди 2 години

Путин е пукнал отдавна. Показват холограмите му. Седи двойник на 15 метра от другите да не се разбере, че е имитатор. Кой генерал управлява Русия, не разбирам?

401

Анонимен

преди 2 години

Това е намеса във вътрешните ни работи. Тя да не смята, че ще се крие вечно зад Путин?

400

Анонимен

преди 2 години

Коя е тая, че да ни диктува какво да правим. Да се блещи на своя Путин. Киро не и е в правомощията. Аз може да го плюя Кирчо, но на нея не разрешавам, тя е никой тука.

399

По големи боклуци

преди 2 години

от мУтрофанова е имало в пасольството.....и нея ще изпратим.

398

...

преди 2 години

Петлето пак ще се перчи. Страхувам се да си пусма телевизора вече да не го видя да ръси размисли и страсти за конфликта, че знам каква ни е армията от една страна, а от друга САЩ как ще слагат знаменца във фб и твитър в подкрепа

397

баща му

преди 2 години

Исак Соломон Паси - един от главните идеолози на БКП,участвал в процесите срещу католиците (1952 г.), потомственмасон, цензор на академична литература, баща на атлантика"Соломон И. Паси

396

Гипса

преди 2 години

След Коледа ,затапваме тръбите и сбогом

395

Българин

преди 2 години

Ха ха, русо-филистиците щели да съдят Петков за "държавна" измяна? На коя държава? Насила някакви копейковци ще ни направят Просто Киро "положителен" герой!

394

Анонимен

преди 2 години

путин джудже а нашото зло джудже е соломон паси много дребен и злобен с три тестиса затова мрази лъва който имал само два

393

Анонимен

преди 2 години

Не аз неска се изпуснах и го убидих кирчо падна ми пердето и не мисла какво говора,по некои път се случват и такива работи,иначе попринцип не обичам да обсъждам хората къде не ги познавам дори и такива къде ги познавам,болен съм от рак и съм се узлобил.