79

daa

преди 2 години

със всичките си кусури БСП още през 2011 г. не спраяха да повтарят,че това нещо няма как да работи,защото всички шефове,началници,директори и т.н. се назначават от управляващите,а основната функция на тази прокаратура беше да гонят "високките етажи на властта".Е как да стане назначеният да гони тези,които го назначават,от самото начало си беше замислено за политическа бухалка на групировката на боко тиквата и за 10 г. го доказаха това опасение на трезво мислещите

78

анти ППППППППП

преди 2 години

Честито на Черепа, Бобокови, Цв. Василев, Минчовци, Вълчовци, Баневци и т.н. олигархична бЪлВ-оч, която организира и плати протести, довели да куролацианно управление и закриване на спец съд и прокуратура. Само те имат полза от това, защото ще се спрат делата срещу тях и отново ще могат безнаказано да крадат, убиват, ограбват работещите и изнасилват... Само ми е интересно, след като спец. съдилищата са създадени по специално предложение от ЕС за борба с ОПГ, как ли ще реагират от ЕС, или КС???

77

Сатир

преди 2 години

Внимавай какво си пожелаваш! Внимавай какво пожелаваш на хората около теб! Внимавай когато ти обещават светло бъдеще, не се случва!?!?!?

76

Анонимен

преди 2 години

Време е най-после да разберете, че Бойко никога не е мислел да съди олигарсите. Чрез Гешев само ги рекетираше, прибираше кинтите им за своя сметка. На някои от олигарсите най-вече Пеевски им изземваше бизнесите и ги източваше. За почти 6 г. специализираната прокуратура и съд не свършиха нищо съществено. Закриването им беше наложително. Кирил Петков е първият ни премиер, които се отказва от правилото новите да не закачат старите за кражбите и безобразията им. Дано да има сили и да успее.

75

БРАВО!

преди 2 години

Най-накрая!!!! Чакаме го от 12 години, за да не може спецпрокуратурата да прикрива кражбите на ГЕРБ и ДПС. Естествено, че точно те ще гласуват против. Но вече си заминават и промяната към по-добро идва.

74

Анонимен

преди 2 години

До БРАВО!!!Цялата работа е да си изпълните ангажимента срещу организираната престъпност, която ви финансираше протестите. Вие на власт, а те без запор на краденото си имущество и на свобода от закона

73

Анонимен

преди 2 години

Сега трябва да махнат и МВР-то на Рашков, защото то в момента е една политическа бухалка и репресира хората!

72

Анонимен

преди 2 години

Направо ще почнат да премахват и хората по улиците, ако ик се привиди, че са от някоя неприятелска партия, която им казва, че инфлацията е вече 30% и сме се запътили по пътя на Виденов 1996 г.

71

Митака

преди 2 години

Аз пък искам Васката да си дойде!Искам си билетчетата!

70

Анонимен

преди 2 години

До БРАВО!!!А вашият специализиран съд наречен Sonderkomand или МВР на Бойко Рашков от кой е създаден?В Дубай от Васил Божков, нали?

69

аз

преди 2 години

ТО ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ИМА.

68

Анонимен

преди 2 години

айде и Божков да си доде

67

БРАВО!!!

преди 2 години

Имало справедливост значи!!!Народният съд, на немски казано Sondergericht на Борисов е ликвидиран!Специализираният немски съд Volksgerichtshof (буквално народен съд) е специализиран съд, създаден от Адолф Хитлер през 1934 г. с главна цел да съди политическите опоненти на нацисткия режим. Роланд Фрайслер е оглавявал този съд, нещо като германския Гешев. Преди това е бил в СССР и се е учил от болшевиките.Та така и нашия специализиран съд, Гешев е като Андрей Вишински и Роланд Фрайслер!

66

Димо

преди 2 години

Полека лека ще махнат и правосъдието и прокуратурата и,, край на корупцията",свобода на олигарсите!Мафията е победена ,или победи??????

65

Анонимен

преди 2 години

НЕ случайно според Алфа Рисърч тива мнозинство получава оценка 3,47 по шестобалната система за първите 100:дни.Отделно по проучване над 60% не подкрепят атаките срещу Бойко Борисов идващи от Петков и началника му Радев.

64

Анонимен

преди 2 години

Сега вече Божков, Бобоков, Баневи, Арабаджиеви и Миньо Стайков мигат да спят спокойно.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 А собственикът на БМФ?

62

Анонимен

преди 2 години

Много ни плашите, ама забравяте, че знаем колко са ви верни прогнозите.

61

Анонимен

преди 2 години

Честита победа на организираната престъпност - всички крадци, кзнасилвачи, наркотрафиканти като Бижков, Митьо Очите, Златко Баретата и хиляди други днес черпят.

60

Анонимен

преди 2 години

Бойко бутна олигарсите и те го свалиха, пр-о-с-то като Киро!