136

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Фирма търси роми, глобалисти и разни"демократи" за ядрени опити

135

Пиян залян

преди 2 години

А бе професоре , кой ти даде тази титла , която си я заври в ...сети се къде ! Помниш ли през 2014 , когато руска подводница изплува пред статуяна на ,,свободата " и Банан Обама си смени цвета са секунди ?! Да не мислиш , че това не може пак да се случи !?

134

ля ля

преди 2 години

гледам и не вярвам на ушите си - все по-некомпетентни зъглавия се появяват в ефир! такива като този за когото има даже статия трябва да ги пратим да спасяват неспасимото! много дестабилизират и объркват обществото!

133

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е!- Ако глобалистите бяха оставили Русия на мира да си живее както си иска в кочинката, нямаше да има случката в Грузия и Грузия щеше да си си е цяла, Крим щеше да си е на Украйна и сега Украйна нямаше да загуби излаза си на море. Ама те не мирясват. Китай обаче скоро ще им покаже къде зимуват раците и ще им изяде обяда, заради собствената им лакомип. "Ако искате да си представите бъдещето, представете си ботуш на лицето си"- Дж Оруел.

132

Анонимен

преди 2 години

Така наречен професоре ако обичаш, само твоите любими кравари са исползвали атомна бомба в историята, не си го спестявай като расъждаваш за ядрени копчета

131

Ясно е!

преди 2 години

Поредния пишман професор. Путин вече заяви не веднъж, че ще натисне копчето само ако е застрашено съществуването на самата Русия. Иначе ще води само конвеционална война. Аман от папагали на глобалистката дезинформация. Колкото и лош да е Путин и да не съм му фен, в случая с Украйна има право! Русия още преди Путин се съхласи Украйна да си има държава при условие да не влиза във военни съюзи срещу Русия. И бе скрепено с международен договор в Будапеща 1994г. Глобалистите обаче не седят мирно.

130

Ахил

преди 2 години

Поредният ПРОФЕСОР. Аман от разбирачи. Едно е ясно. Нашите политици,избраха грешната страна.

129

Ми555

преди 2 години

ПУтин ще обедини Целия свят СРЕЩУ СЕБЕ СИ - ТОЧНО КАТО ХИТЛЕР. НИ ПОВЕЧЕ, НИ ПО- МАЛКО. НЯМА ДА СПРЕ САМ , НЕ СЕ САМОЗАЛЪГВАЙТЕ! ТРЯБВА ИСТИНСКА ВОЕННА ОФАНЗИВА СРЕЩУ ПУТИН ТОЧНО КАКТО СРЕЩУ ХИТЛЕР 1. НЯМА ВРЕМЕ!!!!! ТОЗИ Е ПО- ЛУДИЯТ ОТ ДВАМАТА!

128

Анонимен

преди 2 години

на зло джудже - зъл прът !

127

ТОЙ

преди 2 години

ГОЛЯМАТА РУСКА МЕЧКА ТЪРПЯ МНОГО, НО ЗАПАДНИТЕ НАРКОМАНИ НЕ СЕ СПРЯХА И СТРАХЛИВИТЕ КРАВАРИ ОТНОВО ИЗБЯГАХА КАКТО ОТ АФГАНИСТАН,КАКТО НЕ ПОСМЯХА ДА СЛЯЗАТ НА ТЕРЕН В СЪРБИЯ И Т.Н.НАПРАВЕТЕ СПРАВКА С КАКВИ ДЪРЖАВИЦИ ВОЮВАХА,А СЕРИОЗНИТЕ ВОЙНИ ЗАГУБИХА.СЕГА ВСЕКИ ЩЕ ЖЪНЕ ТОВА КОЕТО Е ПОСЯЛ- ЛЪЖИТЕ НА ЕДНА ПРОГНИЛА ДЪРЖАВА, А ТОВА СА УКРИТЕ-ФАШИСТИ.МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ "КИНЖАЛ" , "БУРАТИНО " И ПРИЯТЕЛИ:)))

126

Абе

преди 2 години

досега само една нация е натиската чдреното копче срещу мирни жители.

125

Анонимен

преди 2 години

До Путин - Ей смрадливо джюдже , мене не ме интересуват твоите дълбоки конспирации в които и ти не вярваш но ги пишиш .Ние сме обикновенни хора не сме политици , на терен виждам развалени сгради , убити деца , издевателства над мирни хора .

124

Нищо ново

преди 2 години

Поредният политически спекулант с професорска титла решил да каже нещо, та дано го забележат и да му дадат близалка за това. Боже пази България. И за какво ги публикуват такива? Не виждате ли че точно този, на когото сте дали думата, е неадекватен.

123

Божееее

преди 2 години

Абсолютно куха лейка. Тези слагачи не проумяха ли, че колкото и мантри за победа на Украйна, за преврат в Русия, за срива на икономиката и и тем подобни да избълват не могат да изменят логичния край на тази ситуация. Предлагам им да започнат овреме да се извъртат на 180 градуса, щото те друго не могат.

122

Путин

преди 2 години

Асад, Лукашенко, Тръмп.................истински мъже, велики хора..................те се опълчиха с/у скрития елит(ядрото), което командва целия свят....................Господ здраве да им дава да устоят...................битката продължава и ще бъде много жестока!!!

121

Професори

преди 2 години

в България ..........с лопата да ги ринеш, но световно признатите БГ-открития са около 10-12...............много интересно как става така!!!

120

По-далече от Азия

преди 2 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

119

Путин

преди 2 години

здраво обърка картите на глобалистите................той се противопостави на скритото ядро, което командва света............ТЕ едва ли ще му простят.............Украйна е само една изкупителна жертва.................но във всяка война първо умират невинни хора, за жалост!!!

118

Гост

преди 2 години

Какъв професор си ти бе ***-к.Кои използва ядрено оръжие?Твоите господари сащ.Кои обстрелва болници и детски градини в Сърбия Сирия Ирак Либия Авганистан Африка колко невинни жертви жени деца хора пострадали по цял Свят от тези алчни кравари.

117

неизвестен

преди 2 години

Ако п;родължавате да го дразните с глупостите си и Украйна , Путин и това може да направи. Не дразни лъва, когато спи.