8

Тенев

преди 2 години

Хора мислете! Ако Булгаргаз не подпише договор с Русия, а до колкото разбрах от експерт, за това са нужни около 8 месеца. Газ ще има, но ще се сключи договор с частни фирми и те ще определят цената. А тя, чрез посредници ще бъде много висока. Ако нашите слабохарактерни политици не направят нищо по въпроса се предвижда следващата година 2,5 пъти по-висок стандарт. Тоест невъзможност да се оцелее. Ако не се обединим българския народ ще попадне в колабс.

7

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда, тока така го диверсифицирахме, че бизнеса ще фалира....

6

Анонимен

преди 2 години

Частните пазарни фирми ще застанат на входа и на изхода на Булгаргаз отново. Вече живеем в свят на санкции и бизнесмените намират далаверата от санкциите. Те ще произвеждат газ от нищото, ще сключат няколко договора с празни фирми доставчици на газ, собственост на кипърски клошари, и ще преодолеят санкциите и ембаргото. "Георгиос от Кипър ми доставя газ". "А той откъде го взема?" "Ами, питайте него". Те вече мислят за контрабандата на петрол и стоки от и за Русия.

5

Анонимен

преди 2 години

Тези бизнесмени не разбраха ли, че спираме пазарната икономика и въвеждаме политическа икономия? Те искат да финансират войната на Путин срещу Европейския съюз и НАТО. Цената и пазарите ще са политически. Наложихме санкции, никой няма да излиза на пазара и да запълва пазарна.

4

Бгг

преди 2 години

Пикливите български търговци ревът. Ами регистрирайте се вие по борсите и купувайте и продавайте. Сега нали е свободна нашата и всички евроборси са отворени за вас. Надцаквате ги с пари и купувайте. Ама това не е като да усвояваш еврофондове.

3

Анонимен

преди 2 години

parvo pitaite bulgarcheta na elektronen mashinen referendum, hem da ne vi rajdiasvat elektronnite mashinki za glasuvane. ;) hem i da znaete kakvo jelae chovekat, varhovniat suveren faraon na republikata bg, deto stoi na piramidata na vsichki bg vlasti.

2

?!?

преди 2 години

Предателите ще поискат частни фирми да подписват договори с Газпром и така да избегнат държавна намеса . И да получаваме евтин газ . Това няда стане и цената зс глупостта на определени рубладжии ще платим ние.

1

Анонимен

преди 2 години

Синът и дъщерята ан Стефан Янев работят в Булгаргаз.