7

Теди

преди 2 години

Не знам преди няколко години се случи нещо много странно - не беше сън макар, че много спя и сънувам много интересни и вълнуващи сънища, че ще ме убие токов удар и други неща, но всичко е в Божиите ръце.

6

Анонимен

преди 2 години

vseko bulgarche ima pravo na prozrachna info v rbg. kopia na dokumentite tuka. ili spirame na plastame danaci.

5

Анонимен

преди 2 години

Цената на тока води до сараите, а цената на газта до Банкя. Някой да не е разбрал?

4

Кера

преди 2 години

До Анонимен: О извинявай Анонимен, изпреварил си ме с първия коментар по този жизнено важен за всички, които купуват електроенергия у нас ... Ама тя Украйна е по-важна. И украинките дето приемат само помощи с етикетчета от магазина и държат на стандарта, който са имали в родината си преди да избягат ...

3

Пич

преди 2 години

Производствените мощности са си същите от времето на бай Тошо. Инженерите и техниците получават същите заплати. Ама цените на тока хвърчат нагоре. Пита се: кинтите в чий джоб отидоха?

2

Калеко Алеко

преди 2 години

МВР от Министерство на вътрешните работи в една правова и демократична държава се превърна в Министерство на Народната милиция на Хунтата на Черепа и фигуранта и от орган извършващ превенция с/у престъпността и закононарушенията се превърна в репресивен орган за политическа употреба ... време е рашкоФците и техните кукловоди да си получат заслужилото и от "Народни обвинители" да се превърнат в обвиняеми от Прокуратурата и българското правосъдие ... !!!

1

Кера

преди 2 години

А, туй тя ! Най-важната за редовия българин информация и няма коментари ?! Абе всички ли в България са на собствено енергоснабдяване, че на никой не му пука за цената на която купува ел.енергия ?!